Vivek Ramaswamy, tijdens een optreden op Fox News’ The Ingraham Angle op woensdag, kritiseerde de Democratische Partij voor wat hij beschreef als het ondermijnen van de mensen die ze beweren te steunen.

13 apr 2024; Las Vegas, Nevada, VS; Amerikaanse politicus Vivek Ramaswamy (rechts) en echtgenote Apoorva T Ramaswamy tijdens UFC 300 in de T-Mobile Arena. Verplichte krediet: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Hij stelde dat de partij, die vaak de zaak van de arme en werkende Amerikanen bevordert, wordt gecontroleerd door rijke elites met politieke invloed, en wees specifiek op figuren zoals Alex Soros.

Ramaswamy, een ondernemer en politiek commentator, vestigde de aandacht op een recente fundraiser die door Alex Soros werd georganiseerd in zijn woning in Manhattan ter ondersteuning van de Democratische vice-presidentskandidaat Tim Walz. “Ik heb niets tegen miljardairs, spreek als iemand die zelf de Amerikaanse droom heeft geleefd,” vertelde Ramaswamy aan host Laura Ingraham. “Maar waar ik wel bezwaar tegen heb, is het soort poppenspel dat je nu in de Democratische Partij ziet.”

Patriottische strandmode voor vrijheidsliefhebbers! Winkel nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen & LEO.

Ramaswamy bekritiseerde wat hij zag als de invloed van rijke elites op Democratische leiders. Verwijzend naar een afbeelding van Soros en Walz tijdens de fundraiser, zei hij: “Het lijkt alsof als je echt goed kijkt, je zelfs de marionettenchef daar de touwtjes ziet trekken.”

Hij beschuldigde de Democratische Partij ervan de mensen die ze beweren te vertegenwoordigen, te bedriegen. “De partij die de armen in dit land vertelt dat de rijke mensen je onder de duim houden, zijn inderdaad de very rich people die die boodschap aan mensen verkondigen en hen bedriegen,” zei Ramaswamy. “Wat staat hier op het spel? Het is de status quo waarin de mensen in macht effectief de woke rook verspreiden. Ze geven je slachtofferschapsverhalen zodat ze meer macht voor hun eigen belangen kunnen behouden.”

Ramaswamy koppelde dit argument ook aan bredere kwesties, zoals het buitenlands beleid en de voortdurende oorlog in Oekraïne.

Hij herhaalde de positie van voormalig president Donald Trump over het zoeken naar vrede in het conflict, en suggereerde dat een mondiale elite meer geïnteresseerd is in het voortzetten van de oorlog dan in het oplossen ervan in het belang van Amerika. “Nergens zien we dit duidelijker dan in ons buitenlandse beleid,” verklaarde Ramaswamy. “Ik denk dat deze oorlog in Oekraïne de Amerikaanse belangen niet het beste dient, en Donald Trump heeft gelijk als hij vrede wil brengen in dat conflict.”

Hij stelde dat een “globale establishment” de voortzetting van de oorlog aanmoedigde op een manier die de Verenigde Staten niet ten goede komt.

Hij trok ook parallellen naar de houding van de Democratische Partij ten opzichte van klimaatverandering. “De klimaatveranderingsagenda is hetzelfde,” zei Ramaswamy. “Het helpt de Verenigde Staten niet.”

Ramaswamy’s opmerkingen kwamen terwijl Alex Soros, de zoon van miljardair George Soros, zijn politieke invloed heeft vergroot nadat hij de leiding over het imperium van zijn familie had overgenomen.

Sinds hij de controle heeft overgenomen, heeft Alex Soros miljoenen in Democratische campagnes en in het recht op abortus geïnvesteerd via de door Soros gesteunde Democracy PAC.

Campagnefinancieringsrecords tonen aan dat de PAC ongeveer $40 miljoen heeft uitgegeven sinds de overgang, met een verschuiving van focus van strafrechtsherziening naar het ondersteunen van Democratische inspanningen om de controle over het Witte Huis te behouden.

De Democracy PAC, onder Soros’ leiding, is een belangrijke speler geworden in de Democratische politieke fondsenwervingen, een feit dat Ramaswamy aanhaalde als bewijs van de elite-invloed op het beleid van de partij.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/vivek-rips-dems-woke-smoke-used-to-screw-over-poor-people-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....