Tijdens een hoorzitting in het Congres heeft de voormalige FBI medewerkerspecialist en klokkenluider Marcus Allen een duidelijke waarschuwing aan de Amerikanen gegeven, waarbij hij de risico’s benadrukte die gepaard gaan met een mogelijke toekomstige Trump-administratie en het interne gedrag van de FBI veroordeelde.

Allen, die te maken heeft gehad met represailles van het bureau, uitte zijn zorgen over het gebrek aan verantwoording binnen de FBI en drong er bij de Amerikanen op aan om beschermende maatregelen te nemen, waaronder stemmen en zich bewapenen.

Tijdens de hoorzitting nodigde vertegenwoordiger Dan Bishop (R-NC) Allen uit om zijn gedachten te delen na het zien van brede kritiek op de FBI.

Patriottische strandmode voor vrijheidsliefhebbers! Shop nu en krijg 10% korting met de code RB10. Opgericht door veteranen en wetshandhavers.

Bishop merkte de angst onder de Democraten op over een mogelijke Trump-administratie, terwijl Allen en anderen vervolging hadden ondergaan door de FBI. “Meneer Allen, heeft u opmerkingen die u wilt maken? Ik geef u ongeveer een minuut, anderhalve minuut, en daarna wil ik de rest van mijn tijd aan meneer Jordan geven,” zei Bishop.

Allen reageerde met een krachtige verklaring en verklaarde zijn getuigenis als zijn “laatste daad van dienstbaarheid als een openbare dienaar voor de Verenigde Staten van Amerika.”

Reflecterend op zijn ervaring als inlichtingenprofessional, bekritiseerde Allen het gedrag van de FBI en zei: “Ik heb persoonlijk geen vertrouwen dat de FBI zijn eigen gedrag zal inperken.”

Hij vervolgde: “Het is mijn mening dat het bureau wraak en angst heeft gebruikt om de arbeidskrachten te beheersen. Het is een schijnbaar effectieve tactiek geweest.”

Allen veroordeelde het gebrek aan checks and balances binnen de FBI, waarin hij stelde dat er geen effectieve mechanismen zijn om het bureau verantwoordelijk te houden. “Ik geloof persoonlijk dat er momenteel geen effectieve checks and balances zijn tegen hen die onwettige acties ondernemen zonder enige vorm van correctie in een legitieme tijdsperiode,” stelde hij.

Hij bekritiseerde ook het vermogen van de FBI om informatie te overclassificeren, wat volgens hem hen in staat stelt om “voor altijd met de informatie te stokken.”

De klokkenluider richtte vervolgens zijn aandacht op het Amerikaanse volk en drong er bij hen op aan hun burgerlijke plichten na te komen door te stemmen, zelfs te midden van bezorgdheid over de integriteit van de verkiezingen. “U heeft de plicht als burger om te stemmen, en ik dring er sterk op aan dat u dat doet. Dit is hoe u deelneemt aan de Amerikaanse ervaring,” benadrukte Allen.

Hij moedigden burgers aan om hun stem te laten horen door te stemmen en niet hun stem op te geven.

Naast stemmen raadde Allen de Amerikanen aan om hun rechten op het Tweede Amendement uit te oefenen, en adviseerde hen om “zich te bewapenen en te weten hoe ze zichzelf kunnen verdedigen.”

Hij legde ook de nadruk op het belang van het vormen van gemeenschapsbanden voor wederzijdse hulp, vooral in uitdagende tijden, en drong er bij de mensen op aan om zich voor te bereiden door drie tot vier maanden aan voedselvoorraden aan te leggen, waarbij hij lessen uit de Grote Depressie aanhaalde.

Als een man van geloof moedigde Allen de Amerikanen ook aan om hun spirituele leven omarmen. “Bid de rozenkrans, ga naar de devoties op de eerste vrijdag,” zei hij, en voegde eraan toe: “Lees het evangelie van onze Heer en Verlosser, Jezus Christus, en leef het elke dag.”

Rep. Bishop prees de moed van Allen in het gezicht van vervolging en merkte op dat “het feit dat er dienaren zoals u zijn die zijn trouw gebleven onder de vervolging die veel politieke leiders in dit land niet interesseert, hetgene is dat het Amerikaanse volk bemoedigt.”

Hij sloot af door het vertrouwen uit te spreken dat het Amerikaanse volk uiteindelijk de situatie zou oplossen.

Allens getuigenis benadrukte diepe bezorgdheid over de integriteit en het gedrag van federale instanties, waarbij hij de Amerikanen aanspoorde om waakzaam en proactief te blijven in het veiligstellen van hun rechten en vrijheden.

Kijk de video:


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/fbi-whistleblower-sounds-the-alarm-gives-advice-that-could-save-your-life-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....