Vice-president en presidentskandidaat Kamala Harris moet geloven dat Amerikanen net uit een kokospalm zijn gevallen. De vrouw liegt vaker dan ze ademhaalt, en haar laatste leugen deed grote namen opstaan die een correctie aanboden.

Tijdens het debat op 10 september met Donald Trump heeft Harris herhaaldelijk gelogen, door als feit te stellen dat Trump dingen heeft gedaan die al lang debunked zijn. Ze loog over hem die de neo-nazi’s prees tijdens een rally in Charlottesville (de “fijne mensen” leugen), en ze loog over Trump die dreigde met een “bloedbad” als hij de presidentsverkiezingen niet wint (Trump sprak metaforisch over de auto-industrie).

Maar ze loog ook over zichzelf, of, specifieker, over complimenten voor haar vermeende economische plan, door te zeggen dat haar visie voor de toekomst werd ondersteund door economen overal. Harris zette deze brutale misleiding voort tijdens een Zoom-oproep vol met beroemdheden uit de Babyboom-generatie—van alle dingen—gehost door Oprah Winfrey. Tijdens het “Unite for America”-evenement claimde Harris dat Goldman Sachs, Moody’s en de Wharton School of Business, samen met “16 Nobelprijswinnaars” “gezamenlijk hebben vastgesteld na het analyseren van onze plannen [dat] de mijne de economie zou versterken, terwijl de zijne deze zou verzwakken.”

Patriottische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Winkel nu en ontvang 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen en LEO’s.

Harris lijkt nooit consequenties te hebben ondervonden voor haar leugens, want ze lijkt absoluut onverschrokken te zijn in het vertellen van het exacte tegenovergestelde van de waarheid.

X Screenshot – Greg Price

Newsweek heeft de Wharton school om commentaar gevraagd. Een onbekende woordvoerder zei dat de school “geen positieve impact op de economie van haar plan in enige toekomstig jaar heeft gevonden.” Ter contrast, zei de medewerker, zou Trump’s plan het Bruto Binnenlands Product “voor een paar jaar” verhogen, maar aan het einde van een cyclus van tien jaar verlagen.

En wat dacht je van Goldman Sachs? CEO David Solomon zei dat Harris echt te ver ging toen ze zei dat een rapport van zijn bedrijf haar economische plan ondersteunde. Hij zei dat het rapport allereerst van een onafhankelijke analist was en dat het een klein verschil in voorspelde uitkomsten vond tussen de economische plannen van Kamala Harris en Donald Trump. Hoe klein? Twee tienden van 1 procent.

Laten we kijken of sociale mediagebruikers verrast waren.

X Screenshot – Greg Price
X Screenshot – Joanie MAGA
X Screenshot – Erik Reed
X Screenshot – Papillon Soo Soo
X Screenshot – Kenny Howard

Voor meer artikelen zoals dit, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/goldman-sachs-wharton-biz-school-smack-down-kamalas-economic-lies/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....