Een aangestelde van de administratie van de Minnesota Gouverneur Tim Walz heeft aangedrongen op de “omverwerping” van de Verenigde Staten, is onthuld.

Brian Lozenski, een zelfbeschouwde critical race theorist, werd door de onderwijsafdeling van gouverneur Walz aangesteld om het landelijke curriculum voor de nieuwe “etnische studies” normen van Minnesota te schrijven.

Hoewel het “implementatiekader” van de staat bestemd was voor openbare raadpleging, is het nu onwaarschijnlijk dat het publiek zijn stem kan laten horen voor de deadline van 31 oktober. Dit is ondanks de  controversiële aard  van de nieuwe etnische studies die critici hebben bestempeld als “anti-Amerikaans.”

Patriottische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Shop nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteraan & LEO.

In een video uit 2022 sprak Lozenski over het gebruik van critical race theory in scholen.

“We gebruiken geen critical race theory op school,” zei Lozenski. “Het eerste beginsel van critical race theory is dat de Verenigde Staten zoals ze zijn geconstrueerd onomkeerbaar racistisch is. Dus als de natiestaat zoals geconstrueerd onomkeerbaar racistisch is, dan moet het ermee gedaan zijn, het moet omver worden geworpen, toch?”

Lozenski ging verder met te zeggen dat critical race theory verder gaat dan “het vertellen van onze verhalen en diversiteit”.

“Het gaat daar niet om. Het gaat om omverwerping. Het is opstandig. En wij, wij moeten, denk ik, eerlijker zijn over dat,” voegde hij toe.

De video is inmiddels verwijderd, hoewel een fragment op sociale media is geüpload waardoor commentatoren verbaasd waren over Lozenski’s opmerkingen.

X Screenshot – Ayaan Hirsi Ali
X Screenshot – Elliott Engen
X Screenshot – Prior To Being On The Ground

Anderen beschrijven zijn opmerkingen als verraad.

X Screenshot – Papa
X Screenshot – Still Standing

Voor meer artikelen zoals dit, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/tim-walz-appointee-called-for-overthrow-of-united-states-in-since-deleted-video-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....