In een zeldzame tv-opdracht sprak Melania Trump openhartig over de overleving van haar echtgenoot na twee moordaanslagen en de woede die ze voelde na de inval van de FBI in hun huis in Florida.

In een gesprek met Ainsley Earhardt op Fox & Friends beschreef de voormalige First Lady beide gebeurtenissen als “wonderen” en deelde haar frustratie over de opruiende retoriek van de media en politieke figuren jegens Donald Trump, wat volgens haar heeft geleid tot een gevaarlijke omgeving, aldus gerapporteerd door de New York Post.

Melania vertelde over de eerste moordaanslag poging tijdens een bijeenkomst in Butler, Pennsylvania, op 13 juli. Ze herinnerde zich dat ze in shock toekeek terwijl haar echtgenoot door een kogel werd geraakt. “Ik rende naar de tv en ik spoelde het terug en ik keek ernaar. Toen ik het zag… niemand wist echt wat er was gebeurd,” zei ze, waarbij ze haar onmiddellijke reactie uitlegde nadat ze van haar hoofd staf had gehoord dat Donald veilig maar aangeslagen was.

Patriottische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Winkel nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen en LEO’s.

Slechts twee maanden later werd Donald Trump opnieuw het doelwit, dit keer door een sluipschutter terwijl hij golf speelde nabij hun Mar-a-Lago landgoed in Palm Beach, Florida. Melania herinnerde zich dat ze in New York City was toen de tweede poging plaatsvond. “Ik zag het op de televisie, en zodra ik het op televisie zag belde ik weer, en hij was oké, omdat de Secret Service geweldig was.”

Terugkijkend op de twee incidenten beschreef Melania ze als niets minder dan wonderbaarlijk. “En, ik denk dat beide gebeurtenissen echt wonderen waren. Als je er echt over nadenkt, 13 juli was een wonder. Zoals, zo veel en hij kon, je weet wel, hij kon niet bij ons zijn,” merkte ze op, waarbij ze met haar vingers demonstreerde hoe nauw de kogel haar echtgenoot miste.

Melania sprak ook over wat zij gelooft dat zo’n vijandigheid tegen haar echtgenoot aanwakkert. Ze wees de oppositieleiders en de mainstream media aan, en beschuldigde hen ervan geweld aan te wakkeren met hun verdeeldheid zaaiende retoriek.

“We horen de leiders van de oppositiepartij en de mainstream media die hem bestempelen als een bedreiging voor de democratie, hem schofferende namen geven. [Ze] stimuleren alleen maar een giftige sfeer en al deze mensen die ze wilden schaden — dit moet stoppen.”

[embedded content]

Naast de moordaanslagen deelde Melania haar woede over de FBI inval in Mar-a-Lago in 2022, die onderdeel was van een onderzoek naar de omgang van haar echtgenoot met geheime documenten. De voormalige First Lady uitte haar ongeloof over de inbreuk op de privacy. “Het maakte me boos… een inbreuk op de privacy,” zei ze, terwijl ze zich herinnerde dat ze thuiskwam en haar garderobe en de kamer van haar zoon Barron doorzocht waren.

“Ik zag onaangename dingen die niemand wil zien. Iemand – ik weet niet eens wie of hoeveel mensen – ze, je weet wel, ze gingen door mijn spullen. En je wordt boos omdat, je weet wel, niemand zou dergelijke dingen moeten tolereren.”


De meningen van de bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/miracle-survival-melania-trump-opens-up-about-near-tragedy-and-what-needs-to-stop-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....