Nick Fleming RVGCR Intel Update September 27, 2024

Bruce (The Big Call) [via WiserNow] Sommige mensen geloven dat alles op 1 oktober zal beginnen. Dat is niet wat we krijgen. Dat is niet wat mijn bronnen zeggen. Ze zeggen dat we dit voor het einde van de maand zullen krijgen, of tegen het einde van de maand…

 

MarkZ [via PDK] Vraag: Kun je praten over de veranderingen in de wisselkoersen die bankiers zien…?

 

MarkZ: Het meeste van wat mijn bankiers zagen… denken ze dat het een beetje laag is. Het kan een tijdelijke wisselkoers zijn of een testwisselkoers of een binnenlandse wisselkoers… maar ze beginnen weer wisselkoersen te zien die dicht bij onze verwachtingen liggen.

 

Mountain Goat… we hebben vaak gehoord dat het Project om de Nullen te Verwijderen niet alleen een gewoon project is om te herwaarderen, maar voor Irak is het ook een opstapje als onderdeel van het proces naar de herinvoering. Daarom ben ik zo gefascineerd door wat er de afgelopen dagen is gebeurd… We hebben opnieuw een stortvloed van artikelen gezien over het Project om de Nullen te Verwijderen… de nieuwsmedia rapporteert wat er gaande is in Irak, dus iemand, iets moet de vonk voor het Project om de Nullen te Verwijderen opnieuw hebben aangewakkerd… Ja, het was de CBI en als de CBI praat, luister ik… de CBI bepaalt het monetair beleid. 

 

Frank26 (KTFA) [rapport ter plaatse in Irak] FIREFLY: Vandaag praat de televisie hier in Bagdad opnieuw over het project om de nullen te verwijderen, net als de Koerdische televisie gisteren… Ze zeggen dat het weer in de schijnwerpers staat. Ze praten over de routekaart voor de banksector van Alaq…

 

Artikel: “De regering vormt een hogere commissie om de Iraakse banken aan te passen aan internationale financiële eisen”

 

Wat betekent dat? Het betekent dat de Iraakse dinar internationaal zal zweven op internationale markten. Maar het is tegen een programmakoers? Nee, dat is het niet. Maar het heeft sancties op het land? Nee, dat heeft het niet. Wells Fargo zegt dat het op de OFAC-lijst staat, dat het op de ‘slechte valuta’-lijst staat? Nee, dat is het niet… Om internationaal te gaan is een nieuwe wisselkoers nodig. Ja, dat is zo.

 

Samson (KTFA) Artikel: “MP: Irak gaat naar ‘grote’ economische veranderingen en een wereldwijde stedelijke revolutie” Artikel: “Eerste smartphonefabriek opent in Erbil”

 

Jeff, september is de maand waarin je meer hebt gezien en gehoord van de Centrale Bank dan in het hele jaar… Ze zijn vocaler geweest en hebben meer stappen gezet in de maand september dan in enige andere maand… Er gebeuren belangrijke dingen. Ze bereiden zich voor om internationaal te gaan.

 

Hun begrotingsperiode begint op 1 oktober… daarom is het nieuws aanzienlijk toegenomen naarmate we oktober naderen.

 

Walkingstick (KTFA) Ze [Irak/CBI] vallen niet langer onder de paraplu van het Amerikaanse Ministerie van Financiën en ze staan niet onder sancties. Dat is mooi!

 

MilitiaMan, ik weet niet hoeveel artikelen het zijn, maar het zijn er vijf in de afgelopen dagen, misschien zelfs zes, die praten over het verwijderen van de nullen.

 

Citaat uit artikel: “Prijzen houden in dat een bepaald aantal nullen wordt verwijderd van de nominale waarde van de valuta…”

 

Dat is de wisselkoers… Maak het niet anders… Ze gaan 3 nullen van de nominale waarde van de valuta halen… Dat is al vaak gezegd, maar het is cool dat ze er nog steeds over praten.

 

Pimpy, ze hebben niet de intentie om op dit moment nullen te verwijderen. Hoewel ik het gevoel heb dat ze de 3 nullen zullen verwijderen en dan de wisselkoers zullen veranderen. Wat ik hoop is dat ze de nullen laten staan en dan de wisselkoers veranderen. Alles is mogelijk, maar onwaarschijnlijk. Maar tot nu toe hebben we het eerste deel gekregen dat we wilden, ze verwijderen de nullen niet.

 

RayRen98 (TNT) UH OH!! BANKSCHERMEN WAREN VANDAAG VOLGENS SOMMIGE RAPPORTEN LEEG… WAT ZOU DAT NU, VANDAAG, IN DEZE FASE VAN HET PROJECT KUNNEN VEROORZAKEN?” IK KRIJ


Source: https://www.judybyington.org/2024/09/nick-fleming-rvgcr-intel-update_27.html

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....