windturbine

We merken dat overal in het land de onrust groeit over de gevolgen van de energietransitie. We merken dat omwonenden en hele gemeenteraden worden overvallen door plannen voor een enorme hoeveelheid mega-windturbines. We merken dat ze vooral praktische hulp nodig hebben.

Vandaar dat we met een stappenplan gaan komen, gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk en een gedegen onderzoeksrapport. Daarmee kunt u de komst van  turbines in uw gemeente tegenwerken en als het even kan voorkomen.

We gaan ook weer met Clintel on Tour het land in, met de film Climate, the movie, die eerder in Zuid-Limburg door de autoriteiten werd verboden. We blijven strijden voor een open en vrij debat, gebaseerd op feiten, waarvoor we samenwerken met topwetenschappers uit binnen- en buitenland samen.

Clintel draait helemaal op donaties van mensen die zich net als wij zorgen maken. U kunt ons ook steunen, op verschillende manieren. Help ons, zodat wij ook u kunnen helpen bij de strijd tegen de gevolgen van een doorgeslagen energietransitie en voor een eerlijke uitwisseling van standpunten.

U kunt vriend van Clintel worden of donateur, eenmalig een bedrag overmaken of een periodieke gift doen, en ons opnemen in uw testament. Hoe dan ook zijn uw bijdragen aftrekbaar voor de belasting. Onze dank is groot.