In het district van Rep. Alexandria Ocasio-Cortez in New York City worden bewoners geconfronteerd met een toename van zichtbare prostitutie, illegale verkopers en verslechterende openbare omstandigheden.

19 aug 2024; Chicago, IL, VS; Rep. Alexandria Ocasio-Cortez, D-N.Y. spreekt tijdens de eerste dag van de Democratische Nationale Conventie in het United Center. Verplichte krediet: Jasper Colt-USA TODAY

De straten van Roosevelt Avenue in Queens, die buurten zoals Corona, Jackson Heights en Elmhurst omvatten, zijn een centrum geworden voor ongegeneerde seksuele verzoekingen.

Migrant-prostituees staan langs de straten en vragen openlijk, terwijl pooier de controle over het gebied behouden, waardoor lokale winkeleigenaren zich bedreigd voelen.

Patriottische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Winkel nu en krijg 10% korting met code RB10. Oprichter: Vet & LEO.

Een lokale winkelier, die met Fox News sprak, deelde zijn zorgen en onthulde dat hij was bedreigd omdat hij zich had uitgesproken.

Roosevelt Avenue, ooit een belangrijke commerciële strip, lijkt nu op een rosse buurt met tientallen vermeende sekswerkers die de stoepen bezetten.

[embedded content]

Een recent Fox News-rapport registreerde zelfs 19 vermeende prostituees op een enkele straat, met anderen in nabijgelegen gebieden. Lokale bewoners melden dat ze dagelijks sekswerkers zien terwijl ze hun routines uitvoeren, met kinderen die hen passeren op weg naar school.

Winkeleigenaren in de omgeving hebben frustratie geuit, waarbij ze zeggen dat illegale verkopers die voedsel en goederen verkopen de stoepen hebben overgenomen, hun prijzen onderbieden terwijl ze de belastingen en regels vermijden waarmee legitieme bedrijven worden geconfronteerd.

Op 18 september viel de NYPD een bordeel aan net van Roosevelt Avenue, wat resulteerde in drie arrestaties.

Echter, de volgende dag legde Fox News beelden vast van vermeende sekswerkers en klanten die in hetzelfde gebied doorgingen met hun werk.

Kijk de nieuwste video op foxnews.com
Lokale bewoner en activist Ramses Frías, die zijn hele leven in het gebied woont, uitte zijn verontwaardiging over de omstandigheden en vergeleek ze met “Bangkok met vrouwen buiten locaties die mannen van de straat trekken.”

Hij voegde toe dat het gebied overspoeld is met prostitutie en andere illegale activiteiten, wat bijdraagt aan de verslechterende levenskwaliteit van de gemeenschap.

Curtis Sliwa, oprichter van de Guardian Angels en een voormalig kandidaat voor het burgemeesterschap, zei dat het probleem verergerde nadat prostituees werden verdreven uit het nabijgelegen Flushing.

Curtis Sliwa spreekt tot leden van de media tijdens het verkiezingsavondfeest voor Rep. Lee Zeldin’s race voor gouverneur van New York, bij Cipriani op East 42nd Street in New York, 8 november 2022.
Zeldin Verkiezingsavond

Hij beschuldigde stadsleiders, waaronder burgemeester Eric Adams en de NYPD, ervan niet genoeg te doen om het groeiende probleem aan te pakken.

Sliwa bekritiseerde een inval in januari, die, ondanks de betrokkenheid van burgemeester Adams en lokale stadsraadsleden waaronder Francisco Moya, leidde tot geen arrestaties en niet in staat was om enige blijvende impact op het probleem te maken.

Sliwa en Frías wezen beide op het feit dat gekozen functionarissen, waaronder Rep. Ocasio-Cortez, grotendeels afwezig zijn geweest in de gemeenschap.

Frías merkte op dat Ocasio-Cortez zich intensief in het gebied had ingezet tijdens de campagne, maar niet is gezien terwijl ze de groeiende crisis aanpakte. Bewoners, die zich verlaten voelen, zijn van plan om op 29 september een bijeenkomst te organiseren om actie van de stad te eisen.

Lokale functionarissen, waaronder Moya en staatssenator Jessica Ramos, hebben zich over het probleem uitgesproken.

Ramos, die eerder decriminalisering van sekswerk steunde, erkende de inval maar legde de schuld bij het kantoor van de burgemeester vanwege de gebrek aan volhardende inspanningen.

Moya, die zijn hele leven in het district heeft gewoond, zei dat het probleem is verergerd sinds de instroom van migranten.

Hij uitte zijn frustratie over sommige gekozen functionarissen die hebben opgeroepen tot een halt aan handhaving, en voegde eraan toe dat hij zou blijven aandringen op belangrijke veranderingen om de gemeenschap te herstellen.

Terwijl de situatie aanhoudt, blijft Roosevelt Avenue een brandpunt van wetteloosheid, waarbij bewoners en winkeleigenaren steeds bezorgder worden over de toekomst van hun buurt.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/aoc-is-mia-as-her-red-light-district-is-overrun-with-prostitutes-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....