Het Seattle Police Department (SPD) zal niet langer reageren op inbraakalarmen zonder “ondersteunend bewijs” vanwege afnemende middelen.

Seattle was een van de vele liberale steden die hun politiediensten financieringsonkortingen hebben gegeven tijdens de Grote Woke-periode van 2020.

Patriottische strandmode voor vrijheidsliefhebbers! Winkel nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen en LEO’s.

Een brief geschreven door de interim politiechef van het SPD, Sue Rahr, onthulde dat de veranderingen op dinsdag 1 oktober zullen ingaan.

De brief vermeldde dat het Seattle 911 Centrum jaarlijks ongeveer 13.000 meldingen van inbraakalarmen ontvangt. Minder dan 4% van deze meldingen in 2023 resulteerde echter in een arrestatie of een opgemaakt rapport.

“SPD zal alleen agenten naar meldingen van alarmbedrijven sturen als er ondersteunend bewijs is, zoals audio, video, paniekalarmen of ooggetuigenbewijs dat een persoon illegaal een woning of commercieel pand binnenkomt of probeert binnen te komen,” schreef Rahr in haar brief.

Alarmbedrijven in Washington hebben hun bezorgdheid geuit over de voorgestelde veranderingen, die zullen plaatsvinden met minimale aankondiging, ondanks dat het SPD vermoedelijk het grootste deel van het jaar aan het beleid heeft gewerkt.

Desondanks zullen de veranderingen begin oktober ingaan. “Met uitgeputte middelen kunnen we geen prioriteit geven aan een patrouilleantwoord wanneer de kans op criminele activiteiten zeer laag is,” voegde Rahr toe in haar brief.

Seattle Police Department

Deze stap komt te midden van zorgen van kiezers in het hele land over de toewijding van de Democraten aan de financiering van de politie.

X Screenshot – Liberacrat
X Screenshot – Travis
X Screenshot – Hunter Eagleman

Anderen uitten hun bezorgdheid over de mensen in Seattle.

X Screenshot – Juanita Broaddrick
X Screenshot – Gunther Eagleman

Om meer artikelen als dit te lezen, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/resource-depleted-seattle-police-department-wont-respond-to-burglary-alarms-anymore-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....