In een recent segment van “War Room” leverde congreslid Cory Mills scherpe kritiek op de Europese Unie (EU) en de NAVO vanwege hun omgang met de voortdurende situatie in Oekraïne, waarbij hij de financiële lasten benadrukte die op het Amerikaanse volk worden gelegd.

26 sep 2024; Washington, DC, VS; Rep. Eli Crane (R-Ariz.), links, en Rep. Cory Mills (R-FL), rechts, in gesprek met Rep. Clay Higgins (R-LA) voorafgaand aan de tweede helft van een hoorzitting over de moordaanslag op voormalig president Donald J. Trump in Butler, Pa. op 13 juli 2024. Verplichte credit: Jack Gruber/USA TODAY NETWORK via Imagn Images

Mills uitte zijn frustratie dat de EU, in plaats van zijn eigen problemen aan te pakken, zich richt op Oekraïne, een land dat geografisch ver van de kern van de Unie ligt.

Mills wees erop dat de EU $190 miljard aan bevroren Russische activa heeft, waarvan ze jaarlijks $3,5 miljard profiteert. “Waarom gebruiken we die financiering niet?” vroeg Mills, terwijl hij oproep deed aan de EU om grotere verantwoordelijkheid te nemen voor de verdediging van Oekraïne.

Patriottische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Shop nu en ontvang 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen & LEO.

Hij benadrukte verder dat Amerikaanse belastingbetalers deze financiële last niet zouden moeten dragen, vooral niet vanwege de eigen economische strijd van de natie.

“Ik heb nog nooit voor een enkel cent gestemd, en ik zal niet voor een enkel cent stemmen die daarheen gaat,” verklaarde Mills, toevoegend dat de VS zich moeten richten op zijn eigen grenzen, die “900 mijl verwijderd” zijn, in plaats van op een conflict “9.000 mijl verderop.” Hij beweerde dat de verantwoordelijkheid voor Oekraïne bij de EU zou moeten liggen, niet bij de Verenigde Staten.

Mills bekritiseerde ook verschillende NAVO-leden, waaronder Duitsland, Italië en Frankrijk, omdat ze hun verplichting van 2% van het BBP aan de alliantie niet nakomen. “Je hebt Duitsland, Italië en Frankrijk die beweren dat ze zo in gevaar zijn, maar ze willen geen 2% van hun BBP bijdragen,” zei hij.

Mills voegde eraan toe dat Duitsland, in het bijzonder, defecte tanks heeft geleverd, maar het nog steeds afschrijft als onderdeel van zijn NAVO-bijdragen.

De congreslid was ook kritisch over de Verenigde Naties (VN), en noemde het de “nutteloze naties,” en wees op hun falen om internationale crises effectief aan te pakken, waaronder de oorlog in Oekraïne. “De VN blijft niets doen,” merkte Mills op.

President Biden verwelkomt president Volodymyr Zelenskyy van Oekraïne op het South Lawn van het Witte Huis op 21 december 2022. De Oekraïense president bezocht Washington om met Biden en Amerikaanse wetgevers te vergaderen. President Zelenskyy zal ook een gezamenlijke vergadering van het Congres in het Capitool toespreken tijdens zijn eerste reis buiten zijn land sinds Rusland begon met zijn gewelddadige invasie van Oekraïne in februari.

Mills uitte verder zijn bezorgdheid over de impact van Amerikaanse financiële steun aan Oekraïne op Amerikaanse burgers, met name de midden- en lagere klasse. “We verdrinken onze middenklasse, elimineren de lagere klasse en blijven de inflatie aanjagen,” zei Mills.

Hij benadrukte dat het beleid van de Biden-Harris administratie, vooral met betrekking tot brandstofprijzen, het probleem heeft verergerd. “We hebben niet de capaciteiten om dit te doen,” zei Mills, wijzend op het feit dat de nationale schuld van de VS naderen $36 biljoen.

President Joe Biden voegde zich bij vice-president Kamala Harris tijdens de eerste dag van de Democratische Nationale Conventie in het United Center in Chicago.

In zijn afsluitende opmerkingen drong Mills aan op betrokkenheid van het Amerikaanse volk, en bedankte hij de grassrootsbeweging voor de verantwoording van de overheid. “Het Amerikaanse volk is groter dan de hebzucht van DC,” zei hij, terwijl hij aanmoedigde tot voortdurende druk op de wetgevers om onnodige uitgaven te vermijden.

Bekijk de video:


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/biden-harris-e-u-and-nato-shredded-over-ukraine-by-rep-cory-mills-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....