Zijn de Amerikanen gewend geraakt aan het geschreeuw van onze presidenten? President Joe Biden lijkt te geloven dat het normaal is om zijn publiek en de bevolking in het algemeen toe te schreeuwen, alsof hij een boze vader is.

De toon van sommige van zijn uitspraken tijdens de “pandemie” schokte veel waarnemers. In september 2021, een jaar en een paar maanden in de “pandemie” die een excuus werd om de grondwettelijke rechten van Amerikanen te schrappen, hield Biden een toespraak die thuis zou passen in een reclame voor sociale diensten over huiselijk geweld.

“We zijn geduldig geweest, maar onze geduld raakt op,” zei hij. Tegen wie? Het deel van de bevolking dat de Covid-vaccins niet had genomen of had geweigerd. Het liet velen van ons vragen: “Wie denkt deze man dat hij is?”

Patriotische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Koop nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteraan & LEO.

In ons moderne tijdperk ondergaan we een ommekeer. Politici en openbare ambtenaren gaan er nu vanuit dat ze in een ouderlijke of machtsrelatie met de burgers staan. Op de een of andere manier is het in recente jaren normaal geworden voor gekozen vertegenwoordigers of gewone ambtenaren om orders aan burgers te geven, in plaats van andersom.

Er was nergens een duidelijker voorbeeld van dan in Biden’s beruchte “rode toespraak,” ook in september 2021. Staande voor Independence Hall, die in bloedrood licht was gewassen, schreeuwde en haranguede Biden het Amerikaanse volk, waarbij hij normale burgers die op Donald Trump hadden gestemd bij de presidentsverkiezingen van 2020 beledigde.

Over gewone Amerikanen zei Biden: “MAGA-republikeinen respecteren de grondwet niet,” en dat ze “verkiezingsontkenners macht gaven.”

Maar het is Biden die de grondwet niet respecteert. Het is inderdaad een open vraag of hij deze werkelijk begrijpt. Het is onduidelijk welke groep mensen hij aanstelde op donderdag 27 september, maar zijn boodschap kon niet eenvoudiger te interpreteren zijn. Met een stemverheffing als een geïrriteerde vader, vertelde Biden een bekende leugen: hij beweerde dat het Tweede Amendement de Amerikanen niet het recht gaf om een kanon te bezitten.

Met wat zijn kenmerkende slordige uitspraak is geworden, zei Biden: “Ik heb jaren constitutioneel recht onderwezen. NOOIT was het tweede amendement bedoeld om absoluut te zijn. Toen het werd aangenomen, kon je geen kanon bezitten.”

Je moet echt naar de audio luisteren om de volledige, verontrustende “sfeer” te krijgen van de boze manier waarop Biden zijn woorden uitschreeuwt.

Kijk naar deze video:

Maar zijn toon is niet het enige probleem. Hij heeft gewoon ongelijk. Het Tweede Amendement is nooit geïnterpreteerd om te betekenen dat je geen kanon kunt bezitten. Biden heeft deze leugen veel vaker herhaald; het is gewoon niet geloofwaardig om te geloven dat hij oprecht in de war is. Drie jaar geleden gaf de berucht Biden-vriendelijke Washington Post zelfs toe dat hij een leugen vertelde.

Hier is de waarheid. Je mag een kanon bezitten onder het Tweede Amendement. En ook; Biden heeft nooit constitutioneel recht onderwezen… Voor de rest van dit verhaal, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/biden-lies-about-the-second-amendment-again-and-again-and-again-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....