Patholoog Ute Krüger heeft al 25 jaar ervaring in haar vak en werkt al 20 jaar in Zweden. Ze heeft onlangs een boek gepubliceerd waarin ze 57 sterfgevallen na coronavaccinatie bespreekt. In een interview met Kla.tv deelt ze enkele zeer tragische gevallen die ze heeft onderzocht.

Eén van de gevallen betreft een 16-jarig meisje dat zich liet vaccineren om op schoolreis te kunnen gaan, ondanks waarschuwingen van haar moeder, die in de zorg werkt. Acht dagen na haar tweede vaccinatie stortte het meisje in en overleed uiteindelijk in het ziekenhuis. Uit de autopsie bleek dat ze leed aan hartspierontsteking.

Een ander geval betreft een 22-jarige jongeman, een wedstrijdzwemmer, wiens gezondheid snel achteruitging na zijn tweede vaccinatie. Hij kreeg te horen dat hij niet meer zou kunnen meedoen aan wedstrijden en pleegde uiteindelijk zelfmoord. Ook bij een 63-jarige vrouw die na vaccinatie overleed aan een aortaruptuur werden op longfoto’s zwarte stippen waargenomen, wat volgens Krüger iets was wat ze nog nooit eerder had gezien.

Een ander schokkend geval betreft een 60-jarige man met lymfeklierkanker die drie maanden na zijn coronavaccinaties overleed. Bij onderzoek ontdekte Krüger ontstekingscellen in een zenuw uit het ruggenmerg, wat volgens haar niet hoort. Ze deelde haar bevindingen met andere pathologen, maar ook zij hadden nog nooit zoiets gezien.

Krüger probeerde haar bevindingen te publiceren in het medische tijdschrift The BMJ, maar kreeg te horen dat er geen interesse was. Deze schokkende gevallen laten zien dat er mogelijk ernstige bijwerkingen kunnen optreden na coronavaccinatie, waarvan sommige nog nooit eerder zijn gezien door pathologen.

Bron: NineForNews.nl


Source: https://www.ninefornews.nl/patholoog-weet-niet-wat-ze-meemaakt-zoiets-heb-ik-hiervoor-nog-nooit-gezien/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....