Een Amerikaans koppel wordt momenteel beschuldigd van een schokkende daad: het in gevaar brengen van het welzijn van een minderjarige. Wat maakt deze zaak nog schokkender? Ze probeerden hun eigen baby te verkopen voor een sixpack bier en 1.000 dollar. Ja, je leest het goed. Dit bizarre incident vond plaats in Arkansas, waar de eigenaar van een camping de politie waarschuwde nadat hij hoorde dat het koppel hun baby wilde verkopen aan een andere man.

Toen de politie ter plaatse arriveerde, ontdekten ze dat de jonge ouders, Darien Tyler Urban en Shalene Faith Ehlers, akkoord waren gegaan met de transactie. Een man, die naar alcohol rook en nauwelijks op zijn benen kon staan, had ingestemd om de baby in ruil voor zes pintjes mee te nemen. Dit alles omdat hij zich zorgen maakte over het welzijn van het kind. Maar het verhaal wordt nog vreemder.

Nadat de baby was overgedragen aan de andere man, boden de ouders hem aan om de baby voor 1.000 dollar te kopen. De moeder beweerde dat ze moeilijkheden ondervond om voor de baby te zorgen vanwege haar huisdieren. “Het lukt niet met drie honden en een baby”, verklaarde ze. Het koppel ging zelfs zo ver dat ze een schriftelijk contract wilden opstellen, waarin stond dat ze hun rechten op de baby overdroegen voor het genoemde bedrag. Maar gelukkig werd dit bizarre plan verijdeld toen de koper contact opnam met de campingeigenaar, die onmiddellijk de politie inschakelde.

Dit schokkende incident roept vele vragen op over de moraliteit en het verantwoordelijkheidsgevoel van deze ouders. Hoe kan iemand zijn eigen kind verkopen voor een sixpack bier en wat geld? Gelukkig is de baby nu veilig en zijn de ouders aangeklaagd voor het in gevaar brengen van het welzijn van een minderjarige. Het is een trieste herinnering dat niet iedereen geschikt is om ouder te zijn en dat sommige mensen tot het uiterste gaan voor hun eigenbelang.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240927_97100167

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....