Een Brits koppel dat zich wel erg vrijpostig gedroeg op een vlucht vanuit Spanje, is door een rechtbank veroordeeld tot honderden uren gemeenschapsdienst. Dat schrijft ‘The Sun’. “Kinderen konden zien wat er gebeurde”, aldus de openbaar aanklager.

Bradley Smith en Antonia Sullivan werden in maart op heterdaad betrapt toen ze tijdens een vlucht vanuit Tenerife naar het Verenigd Koninkrijk – kort na opstijgen – al lid probeerden te worden van de mile high club. De vrouw zou de man manueel hebben bevredigd, slechts bedekt door enkele jassen.

Drie passagiers hadden het weinig subtiele liefdesspel echter snel in de gaten, en deden hun beklag bij het cabinepersoneel. “Kinderen konden zien wat er gebeurde”, aldus de openbaar aanklager. Na de landing werd het koppel door de politie opgepakt en in verdenking gesteld van publieke zedenschennis.

“Jullie hadden geen enkel respect voor de gevoelens van de andere passagiers”, aldus de rechter. “Er zat een kind achter jullie dat kon zien wat er gebeurde. Wie denken jullie wel dat jullie zijn, en welk recht denken jullie te hebben om zich zo te mogen gedragen?”

Smith werd veroordeeld tot 300 uur gemeenschapsdienst, Sullivan tot 270 uur gemeenschapsdienst. Ze moeten ook een schadevergoeding van 100 pond (zo’n 100 euro) betalen aan de drie getuigen.

Een Brits koppel dat zich wel erg vrijpostig gedroeg op een vlucht vanuit Spanje, is veroordeeld tot honderden uren gemeenschapsdienst. “Kinderen konden zien wat er gebeurde”, aldus de openbaar aanklager. Het koppel werd betrapt tijdens een vlucht naar het Verenigd Koninkrijk toen ze lid probeerden te worden van de mile high club. Na klachten van medepassagiers werd het koppel gearresteerd en beschuldigd van publieke zedenschennis. De rechter veroordeelde hen tot gemeenschapsdienst en een schadevergoeding aan de getuigen.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240927_92955796

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....