Joe Biden en Kamala Harris hebben een verbazingwekkend aantal derdewereld-Haitianen het land binnengebracht. Dat klopt. De regering heeft actief het vervoer en de kosten geregeld voor Haitiaanse “migranten” om naar de VS te vliegen. Meer hierover hieronder, maar eerst moeten we de grond voorbereiden.

Het is verbazingwekkend om nieuwsartikelen in 2024 te lezen ter voorbereiding op een artikel zoals dit dat je leest op Wokespy. Ik was ongeveer 25 jaar geleden een werkende krantenreporter tijdens de allerlaatste periode waarin nieuwsorganisaties nog geloofden, althans gedeeltelijk, in het rapporteren van de feiten, niet in het redactioneel benaderen met een politieke voorkeur. Dat is nu niet meer het geval. Bij het voorbereiden van een ander artikel over de beschuldigingen van bewoners van Springfield, Ohio, die beweren dat Haitianen eenden en ganzen (en huisdieren) stelen uit lokale parken en buurten, kon ik geen enkel verhaal vinden dat niet klonk als een persbericht van het Democratisch Nationaal Comité.

Elke enkele kop en leadzin zei iets als: “Vance en Trump herhalen ongefundeerde claims,” of “Vance beweert dat katten zonder bewijs worden gegeten.” Er is een groot probleem: deze claims zijn niet ongefundeerd, en het is niet waar dat er “geen bewijs” is. Er is veel bewijs, en het is hetzelfde soort bewijs dat in daadwerkelijke rechtsprocedure wordt ingebracht: getuigenverklaringen en politieverslagen.

Patriottische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Shop nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen & LEO.

Toch kunnen zelfs de liberale mainstreammedia niet elke feit ontkennen. Neem dit artikel van Newsweek. De invalshoek is om de Biden-administratie en Kamala Harris op tehemelen vanwege een vermeende daling van 70 procent in illegale grensoverschrijdingen recentelijk. Maar lees zorgvuldig. De daling kwam pas nadat Biden gedwongen werd actie te ondernemen na druk van woedende Republikeinen over de miljoenen illegals die de administratie verwelkomt in de VS zonder controle. En de daling zou procentueel niet zo groot zijn geweest als de Biden-Harris administratie de grensoverschrijdingen in de eerste plaats niet had laten exploderen.

Diep begraven in het Newsweek-artikel staat dit stukje waarheid. Het is een citaat van Customs and Border Patrol: “Tot eind augustus 2024 kwamen bijna 530.000 Cubanen, Haitianen, Nicaraguanen en Venezuelanen wettig aan op commerciële vluchten en kregen aanvraag voor vrijgelaten onder deze processen.”

Dat klopt. Een half miljoen “migranten” “kwamen wettig aan” op “commerciële vluchten.” Een half miljoen kreeg een gratis vliegticket naar de VS. Klinkt dit als iets dat normaal is?

Er is een andere manier om naar de cijfers te kijken die sommige mensen wakker kan schudden over wat er gaande is. X (Twitter) gebruiker “datahazard” heeft een diagram samengesteld dat het percentage van de bevolking van elk vreemd land toont dat naar de Verenigde Staten is gebracht.

X Screenshot – datahazard
X Screenshot – datahazard

We hebben zes procent van de bevolking van Nicaragua, Cuba en Honduras binnengehaald, plus vier procent van de bevolking van Haïti… Om de rest van dit verhaal te bekijken, ga naar WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/4-of-haitis-entire-population-has-entered-u-s-under-biden-harris-and-thats-not-all/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....