In de vroege ochtend van zaterdag werd de rustige wijk rondom metrohalte Aumale in Anderlecht opgeschrikt door een angstaanjagende schietpartij. Het café op de hoek van de d’Aumalestraat en de Birminghamstraat werd het toneel van een heftig incident. De lokale politie bevestigt het nieuws en is momenteel bezig met het onderzoek naar deze verontrustende gebeurtenis.

De daders van de schietpartij, twee gewapende verdachten, zijn nog steeds voortvluchtig. Gelukkig raakte er niemand gewond tijdens het incident. De motieven achter deze gewelddadige daad zijn nog onduidelijk, maar er wordt gespeculeerd dat het mogelijk verband houdt met de drugsproblematiek in Brussel. De politie heeft echter nog geen officiële bevestiging gegeven. Het onderzoek naar deze zaak is nog in volle gang, aldus politiewoordvoerder Sarah Frederickx.

De schietpartij in Anderlecht heeft de buurt in shock achtergelaten. Bewoners zijn geschrokken en bezorgd over de veiligheid in hun omgeving. Het incident herinnert ons eraan dat geweld altijd op de loer ligt, zelfs in de meest vredige buurten. De autoriteiten zullen er alles aan doen om de daders op te sporen en de rust en veiligheid in Anderlecht te herstellen.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240928_94198854

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....