De subcommissie “GELD”.

“Wij zullen uit het niets een betaalmiddel creëren welke ons in staat stelt het slavenvolk op vrijwillige wijze te laten doen wat hen wordt opgedragen. Wij noemen het “geld”. Een klein gedeelte van dat gecreëerde betaalmiddel kunnen ze gebruiken om te overleven en elkaar te bevechten, het grootste gedeelte zal naar ons terugvloeien in de vorm van cumulatieve belastingen, economische malaise en geldontwaarding.”

Op bepaalde momenten in de geschiedenis gebeuren er dingen tegelijkertijd. Er ontstaat een bepaalde energie die de hele mensheid in resonantie brengt. Een goed voorbeeld is hoe wereldwijd alles en iedereen meetrilde op de “Covid-19” frequentie, tegelijkertijd en vanaf hetzelfde moment. Het maakt niet uit wat je wel of niet zegt of doet: als het maar over “dat ene” gaat, over een pandemie/virus/lockdowns/avondklokken/zuurstof- en afstandsbeperkende maatregelen, etc. Maanden aan een stuk, voor- en tegenstanders houden de frequentie laag. Het hield pas na lange tijd op, omdat de machine begon vast te lopen. Er werden direct andere soortgelijke experimenten van de plank gehaald, oorlogen in Oekraïne en Israël, tienduizenden slacht- en brand-offers waren een bijkomstig voordeel.

In de geschiedenis is dat wat betreft oorlogen en revoluties natuurlijk vaker gebeurd. De Eerste Wereldoorlog was het begin van een verwoestende 100-jarige chaos, gecreëerd om de restanten van een oude beschaving te vernietigen of onklaar te maken.

Eén van de achtergebleven zaken om onklaar te maken waren de klokken die in torens en kerkgebouwen hingen. De massaliteit waarmee dat gebeurde moet een wereldwijd gecoördineerde actie zijn geweest. De helende frequenties van de klokken en het weren van demonen en andere duistere entiteiten, waar waren die voor bestemd? Het ware doel van deze massieve klokken – die soms tientallen tonnen wogen – uit het (verre?) verleden. De parasieten die de touwtjes in handen hebben, vertellen ons dat ze allemaal moesten worden omgesmolten voor munitie tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog. De dingen vernietigen die oorspronkelijk gebruikt werden om ons te genezen en om onze frequenties te verhogen, moesten het veld ruimen. In plaats van de genezende werking waarvoor ze werden gebruikt, werden ze omgesmolten tot kogels om het tegenovergestelde te doen.

Waarschijnlijk zijn ze lang niet allemaal omgesmolten, sommigen zijn zelfs bewaard gebleven. Een enkele klok, zoals de kolossale klok van bijna 300 ton in Myanmar, is “verdwenen”. Dit soort verzinsels blijft de mythe in stand houden. De mythe van het omsmelten tot kanonnen en kogels; zeg maar: voor het goede doel in het kader van “War is peace; slavery is freedom.”

Waarschuwing: de foto’s kunnen voor hetzelfde geld zijn gemanipuleerd en vervalst, maar daar gaan we:


Dit is de Tsaar Klok. Het reusachtige gevaarte is 7 meter hoog en en weegt 215 ton. De klok is in opdracht van Tsaar Peter de Grote geproduceerd, maar heeft nooit geluid. Niemand weet dus hoe hij klinkt. En nu komt het: ook dit soort gigantische klokken kunnen branden, want tijdens een brand is de klok gebarsten. Dus we zullen nooit meer kunnen horen hoe het klinkt…..


De allergrootste ter wereld echter, is afgezonken. Hoe dat zo kwam is helemaal een idioot verhaal. Dat sprookje kunt u in bijgaande PDF lezen wat we van WikipedAI hebben vertaald. Tip: maak van je hart geen moordkuil en probeer niet je lachen in te houden.

Waarom moesten ze worden omgesmolten, afgezonken, verbrand, begraven en verstopt? Misschien omdat onze zelfbenoemde psychopathische opperheersers er op zijn zachtst gezegd niet goed van werden?

Je kunt je afvragen waar ze werkelijk voor werden gebruikt. Een aanwijzing is, dat ze ook vaak in de buurt van waterstromen werkten om het water te structureren. Wat weten we weinig, maar wat weten we daarom eigenlijk heel veel meer dan ons wordt wijsgemaakt. KLIK!


Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/09/29/de-klokken-van-weleer-waarom-moesten-ze-massaal-worden-omgesmolten-vernietigd-verstopt/

.


Een gedachte over “De Klokken van Weleer – waarom moesten ze massaal worden omgesmolten, vernietigd, verstopt?.”
  1. Prachtig artikel en Mark Rutte en Maxima, Dick Schoof met Bill Gates onder een grote klok vastzetten; kunnen ze elkaar goed horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....