In een opmerkelijke verklaring op X, voorheen bekend als Twitter, heeft congreslid Marjorie Taylor Greene uit Georgia zaterdag ernstige bezorgdheid geuit over de veiligheid van voormalig president Donald Trump nu het verkiezingsseizoen intenser wordt.

13 jun 2024; Washington, DC, VS; Rep. Marjorie Taylor Greene (R-GA) arriveert voor een bijeenkomst met voormalig president Donald Trump in de Capitol Hill Club en de Republikeinen in het Congres op 13 juni 2024 op Capitol Hill. Verplichte credits: Jack Gruber-USA TODAY

Met een duidelijke verschuiving in de politieke sfeer benadrukte Greene de stijgende populariteit van Trump en speculeerde ze over de drastische maatregelen die tegenstanders misschien zullen nemen in hun pogingen om zijn momentum te stoppen.

“We zijn de gevaarlijkste fase van de verkiezingen binnengekomen,” onthulde Greene, verwijzend naar een opmerkelijke stijging in de ondersteuningsbasis van Trump.

Patriottische strandmode voor vrijheidsliefhebbers! Winkel nu en krijg 10% korting met de code RB10. Opgericht door veteranen en LEO.

Volgens haar observaties is deze groeiende enthousiasme niet alleen beperkt tot traditioneel conservatieve kringen, maar breidt het zich uit naar onverwachte demografische groepen. “De verschuiving in momentum heeft plaatsgevonden en Trump leidt, en zijn ondersteuning versnelt snel. Ik hoor het overal, zelfs op plaatsen waar ik dat eerder niet hoorde. Democraten zullen alles doen om hem te stoppen.”

Greene’s scherpe waarschuwing omvatte een herinnering aan eerdere bedreigingen voor Trumps veiligheid, waarbij ze aangaf dat de maatregelen om zijn kandidatuur voor herverkiezing te ondermijnen zouden kunnen escaleren. “Ze hebben al geprobeerd hem in de gevangenis te zetten en letterlijk te vermoorden,” merkte ze op, waarbij de vraag openbleef tot welke extremen zijn tegenstanders misschien weer zouden kunnen gaan. “Wat komt er daarna? Meer moordpogingen? Zullen ze de verkiezingen uitstellen? Wees voorbereid.”

Met het oog op de ernst van haar beschuldigingen wees Greene erop dat Trump twee moordpogingen heeft overleefd.

Deze incidenten, één tijdens een bijeenkomst in Butler, Pennsylvania, en een andere in Florida terwijl Trump een potje golf aan het spelen was, benadrukken de tastbare bedreigingen die samenhangen met zijn en zijn campagne’s zichtbaarheid in het hele land.

Nu de confrontatie in november dichterbij komt, is de intensiteit van het campagnetraject duidelijk, met Trump en de Democratische presidentskandidaat, Kamala Harris, die het land doorkruisen om hun steun te versterken.

In de maalstroom van bijeenkomsten, beleidsdebatten en publieke optredens is de veiligheid van politieke figuren van het grootste belang, zoals benadrukt door Greene’s onheilspellende voorspellingen.

<pTemidden van deze beweringen blijft het politieke landschap geladen met verwachting en onzekerheid.

De suggestie van mogelijke moordpogingen tegen Trump roept ernstige vragen op over de extremen van politieke rivaliteit en de beveiligingsmaatregelen die zijn getroffen om hooggeplaatste kandidaten te beschermen in wat een uitzonderlijk omstreden en onvoorspelbare verkiezingscyclus is geworden.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/marjorie-taylor-greene-sounds-the-alarm-the-most-dangerous-phase-of-the-election/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....