Nick Fleming RVGCR Intel Update September 30, 2024

Bruce (The Big Call) [via WiserNow]…we hebben een zeer betrouwbare bron die aangeeft dat we op maandag, de 30e september van deze maand, op de hoogte zullen worden gesteld. Dat is aanstaande maandag, dan zullen we onze meldingen ontvangen.

Frank26 (KTFA)[Iraq boots-on-the-ground report] FIREFLY: Er zijn tv-commercials waarin wordt geadverteerd dat de Koeweitse dinar op $3,58 staat. Ze hebben het over onze nieuwe grensovereenkomst met Koeweit. Het feit dat ze deze koers noemen, vertelt me dat ze willen praten over onze nieuwe koers ten opzichte daarvan.

FRANK: Ze praten met jou over Koeweit omdat ze een voorbeeld nodig hebben om je te laten zien wat er gaat gebeuren met jouw valuta, jouw koopkracht, om je te laten zien wat er gaat gebeuren met jouw wisselkoers. Er komt een verandering.

[Iraq boots-on-the-ground report] FIREFLY: De volkstelling is nu…20 en 21 november. We zullen een avondklok hebben tijdens die dagen.

MarkZ [via PDK] “Al Sudani adviseur geeft aan dat er een significante ontwikkeling is in de financiële mogelijkheden van Irak tijdens 2024”

Ze praten over wat ze hebben bereikt met het opruimen van de banksector, meer niet-olie-inkomsten. Dit artikel is een mooie overwinning.

MilitiaMan, Ze zullen een internationale IMF Artikel XIV en Artikel VIII conforme valuta moeten hebben. Een valuta die de centrale banken kunnen verdedigen en waarschijnlijk op een zeer snelle en efficiënte manier met de meest geavanceerde systemen ter wereld. De focus in de toekomst zal liggen op directe grensoverschrijdende betalingen 365/24/7 en geen blackouts met weinig kosten. Het is nu tijd om op te letten…

Artikel: “Minister van Transport kondigt de oprichting aan van de gezamenlijke maritieme autoriteit tussen Irak en Groot-Brittannië”… Er komt een enorme hoeveelheid handel naar de havens van Irak… Ik denk dat Al-Sudani en zijn teams zich volledig bewust zijn van de prioriteiten die nodig zijn om dit alles te laten gebeuren.

Jeff, Wereldhandelsorganisatie… een van de belangrijkste dingen die Irak nodig heeft om echt vooruitgang te boeken naar het lidmaatschap is dat ze hun MFTR [Memorandum van Buitenlands Handelsregime] moeten voltooien…

Artikel citaat: “De voltooiing van al deze vereisten werd bevestigd in maart 2024.”

De volgende vergadering van Irak is ongeveer van 6 tot 8 november. Ze zullen alle stappen hebben voltooid. Dat is wanneer ze in aanmerking zouden komen. Hun 30 dagen richting het lidmaatschap zouden rond begin november beginnen… Volwaardig lid waarschijnlijk tegen het einde van dit jaar.

Sandy Ingram, Een belangrijk verschil tussen Irak en veel andere ontwikkelings- en gevestigde landen is de consistente bereidheid van Irak om schulden af te lossen. De buitenlandse schuld van Irak is nu gedaald tot onder de $10 miljard dollar, volgens Saleh, financieel adviseur van de Iraakse premier… Er zijn voorzieningen getroffen om ervoor te zorgen dat deze verplichtingen worden nagekomen… Deze externe schulden zijn grotendeels gekoppeld aan de Paris Club-overeenkomst… Irak is op weg om deze verplichtingen volledig af te lossen tegen 2028. Saleh benadrukte het belang van de relatief lage buitenlandse schuld van Irak, waarbij hij opmerkte dat dit aanzienlijk heeft bijgedragen aan de financiële positie van het land in de ogen van wereldwijde kredietbeoordelingsbureaus, waaronder het in de VS gevestigde S & P.

Kaperoni, Dit is een goede quote uit dat artikel “De verwachte weg van de Iraakse economie”

Citaat: “Het belangrijkste indicator, naar mijn mening, is dat ondanks alle pogingen om obstakels op te werpen voor economische ontwikkeling, opzettelijk of onopzettelijk, de regering vooruitgaat met haar programma, alle pogingen tot obstructie achter zich latend, en dit is een van de geheimen van succes en de sleutel tot hoop.”

Clare (KTFA) Artikel citaat: “Mazhar Mohammed Saleh, economisch adviseur van premier Mohammed Shia al-Sudani, beschreef het banksysteem in Irak als rentier par excellence… waarbij hij opmerkte dat dit een uitgebreid hervormingsproces vereist… Saleh benadrukte dat dit een uitgebreid hervormingsproces vereist om marktinstituties te creëren, waarbij hij aangaf dat dit de integratie van de bankmarkt met het internationale financiële en bankwezen mogelijk maakt en aantrekkelijk maakt voor wereldwijde banken op grote schaal.”

RAYREN98 (TNT) Jongens, het is voorbij, het is gedaan en ja, ik weet iets wat jullie niet weten.


Source: https://www.judybyington.org/2024/09/nick-fleming-rvgcr-intel-update_30.html

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....