Op een rustige maandagmiddag in Eeklo vond er een angstaanjagend ongeval plaats aan de Ovonde. Een oudere man van 86 jaar, afkomstig uit Eeklo, raakte levensgevaarlijk gewond toen hij met zijn fiets onder een vrachtwagen belandde. De reden voor dit tragische incident blijft vooralsnog een mysterie.

De impact van het ongeval was zo heftig dat het slachtoffer in kritieke toestand naar het AZ Alma in Eeklo moest worden gebracht. De hele gemeenschap werd opgeschrikt door deze schokkende gebeurtenis.

De hulpdiensten, politie en brandweer waren snel ter plaatse om te assisteren bij dit tragische voorval. Het verkeer richting Maldegem werd volledig stilgelegd, waardoor een omleiding via de Raverschootstraat werd ingesteld. De brandweer moest de rijbaan grondig reinigen na deze afschuwelijke gebeurtenis.

De politiezone Meetjesland Centrum heeft een verkeersdeskundige van het parket Oost-Vlaanderen ingeschakeld om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De spanning en onzekerheid onder de lokale bevolking groeiden met elk moment dat voorbijging.

Na enige tijd werd de rijbaan rond 12:40 uur eindelijk vrijgegeven voor het verkeer. Maar de schokkende gebeurtenis zal nog lang in de gedachten van de inwoners van Eeklo blijven hangen.

In een fractie van een seconde veranderde het leven van deze oudere man volledig. Een rustige fietstocht eindigde in een nachtmerrie. Het is een trieste herinnering aan de kwetsbaarheid van het leven en de onvoorspelbaarheid van het lot.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240930_94219770

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....