In een recent segment van “Deadline: White House” heeft Princeton-professor en MSNBC-panelist Eddie Glaude een storend aantal woede ontketend gericht op voormalig president Donald Trump, waarbij hij beweerde dat zijn retoriek rond migratie een ernstige bedreiging vormt voor gemeenschappen, vooral kinderen.

Voormalig president Donald Trump poseert tijdens een campagnebijeenkomst op 27 juli in het Herb Brooks National Hockey Center in St. Cloud, Minnesota. In zijn toespraak riep Trump zijn aanhangers op om de staat rood te kleuren.

Glaude’s opmerkingen volgden op Trump’s controversiële beweringen over Haïtiaanse migranten, die hij beschouwt als overdrijvingen die paniek zouden kunnen aanwakkeren, zoals gerapporteerd door The Daily Caller.

Tijdens het segment uitte Glaude zijn bezorgdheid over de opmerkingen van de voormalige president en betoogde hij dat Trump angst zaait in kwetsbare populaties. “Deze man rent hier rond en schreeuwt, en jaagt de schrik op de gemeenschappen,” zei hij, waarmee hij zijn overtuiging onderstreepte dat Trump een “gevaar” is voor bepaalde groepen.

Voormalig president Donald Trump spreekt met verslaggevers in de spinruimte van het Pennsylvania Convention Center na het ABC News Presidentiële Debat tussen hem en vice-president Kamala Harris op 10 september 2024.

Patriottische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Winkel nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen en LEO.

Glaude’s frustratie bereikte een hoogtepunt toen hij de noodzaak benadrukte om Trump uit functie te houden, en stelde: “We moeten deze troglodyte uit functie houden, want als hij binnenkomt, zijn onze baby’s in gevaar.”

De discussie escaleerde toen Glaude verwees naar de psychologische impact van angst op kinderen, waarbij hij betoogde dat herinneringen aan bedreigingen en geweld hen hun leven lang kunnen achtervolgen.

“Vergeet niet, we weten dat kinderen zullen opgroeien met de herinnering dat ze niet naar school konden gaan vanwege de dreiging van bommen,” zei hij. In een moment van luchtigheid midden in de verhitte uitwisseling, probeerde voormalig senator Claire McCaskill hem te kalmeren, door hem te adviseren “een ademhaling te nemen.”

Een verdere controverse werd aangewakkerd door een niet-geverifieerde beschuldiging tijdens een gemeenteraadsvergadering in augustus, waar een lokale inwoner beweerde dat migranten eenden onthoofdden en consumeerden. Dergelijke sensationele beweringen vergroten alleen de al intense discussies rond migratie en de mogelijke gevaren voor onze gemeenschappen.

Bovendien betrof een andere verontrustende incident 27-jarige Alexis Telia Ferrell, die op politiefilmpjes werd vastgelegd terwijl ze een kat at die ze had gedood in Canton, Ohio. Buren waren getuige van deze alarmerende daad, wat leidde tot haar arrestatie.

Hoewel deze incidenten zeker bezorgdheid rechtvaardigen, onderstrepen ze de dringende noodzaak voor een serieus gesprek over migratiebeleid en de impact daarvan op de veiligheid van de gemeenschap. We moeten waakzaam en proactief blijven in het aanpakken van de uitdagingen die gepaard gaan met ongecontroleerde migratie.


De meningen die door bijdragers en/of inhoudspartners worden geuit, zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/msnbc-guest-nearly-in-tears-told-to-take-deep-breaths-needs-to-get-himself-together-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....