Help anderen door dit artikel te delen met je vrienden op sociale media!

Vorige week stemde Nederland in met het ‘Pact for the Future’. Helaas is de Nederlandse bevolking niet op de hoogte gebracht van dit globalistische VN-pact. Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen constateerde dat we nu instemmen met censuur en het versnellen van Agenda 2030.

Het pact lijkt een globalistische geloofsbelijdenis te zijn waarin elk contact met de realiteit verloren is gegaan. Argentinië heeft het ‘absurde’ pact niet ondertekend, omdat er in het land geen plaats is voor totalitaire internationale agenda’s.

Van Houwelingen vroeg om een debat over deze agenda, die namens Nederland is ondertekend door ministers Schoof, Veldkamp en Klever. Zelfs de PVV steunde dit pact niet.

Premier Schoof werd aan de tand gevoeld door ON!-verslaggever Jonathan Krispijn. Hij wilde weten waarom Nederland het pact ondersteunt, waarop de premier stomverbaasd reageerde. Schoof beweerde dat het pact belangrijke aspecten bevat voor de toekomst, zoals klimaat, cyber en bestaanszekerheid. Journalist Joost Niemoller merkte op dat dit bewijst dat er geen verandering is in het structurele beleid van dit kabinet. Ze tekenen automatisch voor alles mee.

De auteur van dit artikel, Robin de Boer, is een economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Beoordeel dit artikel: [Rating data]

Interessant:

Deel dit met iedereen op je sociale media!

Meld je aan voor onze gratis PUSH-meldingen

Volg ons op ons gratis Telegram-kanaal

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over: Argentinië, Nederland, PVV, Schoof, Van Houwelingen, VN


Source: https://www.ninefornews.nl/kijk-premier-schoof-reageert-stomverbaasd-op-vraag-over-globalistisch-vn-pact-dat-nederland-ondersteunt/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....