Nu de verkiezingen in november dichterbij komen, versnelt de Republican National Committee (RNC) haar inspanningen om de integriteit van de verkiezingen in het hele land te waarborgen.

Volgens een recent memo van Gineen Bresso en Josh Helton, respectievelijk de directeur en senior adviseur van de RNC voor verkiezingsintegriteit, heeft de organisatie een ongekend leger van steun gemobiliseerd, met honderden duizenden vrijwilligers en duizenden getrainde advocaten.

Zoals gerapporteerd door The Daily Caller, spreken de cijfers voor zich: meer dan 219.712 vrijwilligers hebben zich aangemeld, 5.077 advocaten zijn gerekruteerd en er zijn 2.004 trainingssessies gehouden.

Patriottische strandkleding voor vrijheid liefhebbers! Shop nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen & LEO.

Deze gedurfde inspanning onderstreept de inzet van de RNC om de integriteit van het verkiezingsproces te waarborgen. Het memo beschrijft hoe de organisatie aanzienlijke middelen heeft aangewend om de verkiezingsbeveiliging te versterken, met 115 fulltime medewerkers die zich inzetten voor de training van vrijwilligers op staatsniveau.

“Ons veldprogramma is ontworpen om stemobservatoren te werven en stembureau-werknemers te rekruteren die we dan indienen bij de relevante in-state credentialing autoriteiten. We doen dit door voortdurende wervings- en trainingsevenementen zowel persoonlijk als online te houden. Door deze twee groepen te combineren, zijn we er trots op te delen dat we in totaal meer dan 200.000 vrijwilligers landelijk hebben gerekruteerd,”  stelt het memo.

Deze proactieve benadering zorgt ervoor dat vrijwilligers voorbereid en uitgerust zijn om de eisen van de verkiezingsdag aan te kunnen. Het veldinitiatief is bijzonder geconcentreerd in 18 staten die als cruciaal worden beschouwd voor de aanstaande verkiezingen, waaronder strijdtonen zoals Arizona, Georgia en Pennsylvania, evenals andere zoals Florida en Texas.

Op juridisch vlak zit de RNC niet stil. Het memo onthult dat de commissie betrokken is bij 123 rechtszaken in 26 staten, met een focus op strijdtonen. Dit juridische programma is bedoeld om essentiële maatregelen voor de verkiezingsintegriteit te handhaven en te beschermen tegen mogelijke verstoringen.

Verkiezingsintegriteitsmemo 9 30 door Red Voice News

“We hebben een team van fulltime advocaten in dienst op het RNC-hoofdkwartier, die in direct en constant contact staan met onze ingeschakelde in-state juristen door het hele land,” stelt het. Deze strategie is ontworpen om lokaal juridisch expertise te benutten, wat zorgt voor een robuuste verdediging tegen eventuele verkiezingsgerelateerde uitdagingen.

Bovendien werkt het communicatieprogramma van de RNC actief aan het vergroten van bewustwording en het stimuleren van betrokkenheid. De “Protect The Vote Tour” heeft meer dan 20 stops door het hele land gemaakt, wat heeft geleid tot lokale persdekking en interviews gericht op het versterken van hun boodschap.

Voorzitter Michael Whatley en Co-voorzitter Lara Trump hebben sinds begin maart gezamenlijk 446 interviews gehouden, waarbij de focus ligt op het thema verkiezingsintegriteit.

Nu de stemperiode nadert, blijft de RNC vertrouwen hebben in zijn uitgebreide strategie en stelt: “De inspanningen van de RNC op het gebied van verkiezingsintegriteit – zowel in het veld als in de rechtszaal – zijn ongekend.”

Met een formidabel netwerk van vrijwilligers, juridische experts en een proactieve communicatiestrategie is de RNC voorbereid om eventuele uitdagingen op de verkiezingsdag aan te gaan.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/behind-the-scenes-rncs-strategy-for-election-integrity-this-year/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....