Op een donkere avond in Sint-Huibrechts-Lille vond een tragisch ongeval plaats. Twee jongens van 23 jaar uit Pelt verloren het leven toen hun auto tegen een boom botste op de Kettingbrugweg. Het voertuig raakte van de weg af en de hulpdiensten waren snel ter plaatse om de slachtoffers te bevrijden. Helaas mocht alle medische hulp niet baten en overleden de bestuurder en de passagier ter plaatse.

Deze verschrikkelijke gebeurtenis heeft de gemeenschap diep geschokt. De jongens woonden vlakbij de plaats van het ongeval en hun verlies zal een grote impact hebben op hun familie en vrienden. Een verkeersdeskundige onderzoekt momenteel de omstandigheden van het ongeval, maar er zijn geen aanwijzingen van tussenkomst van derden.

De Kettingbrugweg, een smalle weg omringd door velden en bosrijk gebied, heeft nu een trieste herinnering aan dit noodlottige incident. Bij daglicht is het bandenspoor van het voertuig zichtbaar, een stille getuige van de tragedie die zich heeft afgespeeld.

Deze gebeurtenis herinnert ons eraan hoe kostbaar het leven is en hoe belangrijk het is om altijd voorzichtig te zijn op de weg. Onze gedachten gaan uit naar de families en geliefden van de twee jongens die veel te vroeg zijn heengegaan.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20241002_98044499

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....