De SGP blijkt een fervent voorstander te zijn van de SDG’s (Duurzame Ontwikkelingsdoelen), ook wel bekend als de Great Reset-doelen. Onlangs had de SGP een positief gesprek met het Nederlands Waterpartnerschap en Woord en Daad over de dringende behoefte aan watervoorziening in ontwikkelingslanden. Woord en Daad werkt vanuit een Bijbels perspectief aan duurzame verandering voor mensen in armoede. SGP-fractievoorzitter Chris Stoffer deelde zelfs een foto waarin hij laat zien dat hij zich inzet voor SDG6, wat staat voor schoon water en sanitair.

De reacties op de betrokkenheid van de SGP bij de SDG’s zijn gemengd. Sommigen vinden het positief dat de SGP zich inzet voor schoon drinkwater en sanitair voor de allerarmsten, terwijl anderen verbaasd zijn dat de SGP trots poseert met doelen die mogelijk abortus en geslachtsveranderingen normaliseren. De genoemde SDG’s hebben namelijk verschillende betekenissen, zoals een digitale basisfooi van de overheid, verplichte medische ingrepen, dagelijkse hersenspoeling op scholen en ondermijning van normen en waarden.

Al met al biedt de betrokkenheid van de SGP bij de SDG’s stof tot nadenken en discussie. Wat de intenties en gevolgen precies zijn, blijft een onderwerp van debat.


Source: https://www.ninefornews.nl/sgp-poseert-trots-met-great-reset-doelen-onbegrijpelijk/

.


Een gedachte over “SGP poseert trots met Great Reset-doelen: ‘Onbegrijpelijk’.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....