Foto: Mike Yeadon (Videostill Rumble/Doctors For Covid Ethics)

Deel deze informatie met anderen op je social media om anderen te helpen!

In het Britse parlement spraken verschillende artsen, wetenschappers en deskundigen eind vorig jaar over onderwerpen zoals vaccinatieschade en oversterfte, op uitnodiging van voormalig parlementslid Andrew Bridgen. Er waren ook meerdere parlementsleden aanwezig.

Mike Yeadon, voormalig vicepresident van Pfizer, had een videoboodschap voorbereid, maar deze kon niet worden afgespeeld.

Volgens John Bowe, die de bijeenkomst samen met Bridgen organiseerde, bood de autoriteit op het laatste moment een andere ruimte aan waar de audiovisuele apparatuur niet werkte. Het leek erop dat de autoriteiten niet wilden dat mensen de boodschap zouden zien. Bowe en Bridgen hebben de video daarna zoveel mogelijk verspreid via sociale media.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Volstrekt onmogelijk

In de video beweert Yeadon, een bioloog met meer dan 30 jaar ervaring in de biofarmaceutische industrie, dat de zogenaamde vaccins opzettelijk zijn ontwikkeld om mensen te schaden.

Volgens hem was er geen sprake van een pandemie of noodtoestand. Veel mensen zijn in ziekenhuizen overleden doordat ze aan beademingsapparatuur werden gelegd. In verzorgingstehuizen zijn veel mensen overleden door kalmerende middelen die aan hen werden gegeven. Dat was de pandemie, benadrukte Yeadon.

En toen kwamen de vaccins. Hij beweert dat het volstrekt onmogelijk is om binnen zo’n korte tijd een complex biomedisch product te ontwikkelen, testen, evalueren, produceren en wereldwijd te distribueren. Daarvoor is minstens zes jaar nodig.

17 miljoen mensen

Deze giftige vaccins zijn vervolgens bij miljarden mensen geïnjecteerd, met als gevolg dat er 17 miljoen mensen zijn overleden. Yeadon waarschuwde dat er nog meer injecties zullen volgen als er niet wordt ingegrepen.

Volgens hem was er geen sprake van een pandemie en werd de leugen in stand gehouden om mensen massaal te laten vaccineren. Hij sloot zijn boodschap af door tegen de parlementariërs te zeggen dat zij de mogelijkheid hebben om deze misdaad te stoppen.

Over de auteur: Robin de Boer is een economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
22
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op jouw social media!

+

Meld je aan voor onze gratis PUSH-meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram-kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?


Source: https://www.ninefornews.nl/kijk-de-boodschap-van-mike-yeadon-ex-vicepresident-pfizer-waarvan-ze-niet-willen-dat-jij-hem-ziet/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....