Lindsey Graham is één van de meest bizarre politici van Amerika. Hij is sinds jaar en dag Senator voor South Carolina, een conservatieve, echt Republikeinse staat. Helaas is zijn staat verwoest door een orkaan. Vreselijk natuurlijk. Zijn mensen lijden. Maar wat wekt de verbazing? Meneer komt op tv… en roept daar dat het allemaal heel vervelend is, maar dat de prioriteit moet liggen bij Israël. Wat?!
Dit is dus waarom steeds meer Amerikanen en ook Europeanen de manier waarop Israël behandeld wordt verdacht en vervelend vinden. In de video hieronder zie je beelden van South Carolina, Lindsey Grahams staat die totaal verwoest is door een orkaan. Mensen lijden op ongekende schaal. En het ergste? De federale overheid heeft laten weten dat mensen die alles zijn kwijtgeraakt slechts 750 dollar krijgen.

Succes ermee. Koop maar een paar broden. Daar moet je van kunnen leven de komende maanden.

Vervolgens komt Graham, de man die senator is voor South Carolina in Washington, op tv… Hij zegt dat het allemaal heel vreselijk is… maar schakelt daarna over op Israël. Want dat land heeft het nog veel erger, en dat land heeft Amerika’s steun nog veel meer nodig. Let wel, hij zegt dit terwijl er letterlijk beelden te zien zijn van burgers in South Carolina die alles zijn kwijtgeraakt.

Lindsey Graham: “I’ve been going all over South Carolina, like most people I haven’t slept much. But look what’s going on in Israel. We have to help our friends to keep the war over there from coming here.”

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!

Geschifter dan dit wordt het niet, aldus X-gebruikers (met name uit Amerika). Die kijken met lede ogen toe terwijl Graham dit soort gekkigheid verspreidt.

En zo gaan de reacties maar door en door:

Heel gek, maar mensen vinden het blijkbaar niet zo fijn dat zo’n figuur als Graham overschakelt van Hurricane Helene naar… Israël. En dan vervolgens wil dat er heel veel geld naar Israël wordt gestuurd, en niet naar South Carolina. De staat die hij zogenaamd vertegenwoordigt in de Senaat. Bizar!

DDS heeft een NIEUWE Dagelijkse Nieuwsbrief. Abonneer je GRATIS en voor niets op deze NIEUWE dagelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is beter dan de oude nieuwsbrief: 1) we doen het in house dus zijn niet afhankelijk van anderen en 2) de layout en indeling van deze nieuwsbrief is veel handiger. Abonneer je dus. Gratis. Vandaag nog!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/wat-de-staat-amerikaanse-senator-kapot-door-orkaan-maar-hij-zegt-heel-blij-maar-we-moeten-juist-israel-helpen

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....