De sluiers worden opgelicht..!.

DoorWant to Know

okt 6, 2024 #Adrenochrome, #agenda, #agenten, #AID, #Amerika, #Amerikaanse overheid, #arrestatie, #Banken, #bedrog, #Berichten, #Big Pharma, #bloed, #Boeken, #Bohemian Grove, #brug, #burgers, #Bush, #Cabal, #Californië, #Chaos, #Charles, #chemicaliën, #CIA, #controle, #Coup, #dag, #David, #democratische partij, #deuren, #diddy, #dimensie, #DNA, #doelwit, #dollar, #dood, #DRUGS, #Duitsland, #eerste, #elite, #elites, #Energie, #Epstein, #Europa, #familie, #FBI, #film, #FOOD, #Geld, #genocide, #getuige, #gevangenis, #God, #Guatemala, #hersenspoeling, #Hollywood, #Illuminati, #inclusief, #individuen, #industrie, #Inspiratie, #IS, #Israël, #Kansas, #kerk, #Kind, #kinderen, #kinderhandel, #kleding, #leger, #Leiden, #levering, #Los Angeles, #Maatschappij, #macht, #magie, #manipulatie, #massa, #ME, #media, #Meer, #Mensen, #mensenhandel, #Mensheid, #Midden-Oosten, #miljoen, #Misbruik, #MKULTRA, #moord, #Msm, #muziekindustrie, #namen, #nazi, #nepnieuws, #new, #New York, #nieuw tijdperk, #nieuwe, #nieuwe wereldorde, #NL, #obama, #Oekraïne, #officieel, #onderzoek, #Oorlog, #Over, #overheid, #p diddy, #Paus, #planeet, #programma, #programmeren, #publiek, #recht, #rechter, #reis, #satan, #sleutel, #succes, #TECHNOLOGIE, #tekort, #top, #tragedie, #Trump, #Tweede Wereldoorlog, #Vaticaan, #Verenigd Koninkrijk, #Verenigde Staten, #verkrachting, #Verslaving, #voedsel, #vraag, #Vragen, #vrijmetselaars, #VS, #Waarheid, #water, #weer, #wereldoorlog, #wereldorde, #wereldwijd, #winst, #zelfmoord, #zorg, #Zwitserland


*

*
De sluiers worden opgelicht..!

2024 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be
*

Harriet Algra

De DeepState brokkelt voor onze ogen af en de laatste onthullingen bewijzen dat hun controle over de wereld sneller afneemt dan iedereen voor mogelijk had gehouden. Elke pijler van hun macht stort in en de waarheid vloeit sneller naar buiten dan ze kunnen bevatten. Alhoewel het leger al drie jaar geleden de controle over de MSM heeft overgenomen moest het verhaal langzaam over een periode van jaren uitgezaaid worden omdat niemand toen die waarheid geloofd zou hebben. Maar na drie jaar een nepregime te hebben doorstaan, is het publiek wakkerder en ontvankelijker om naar het ware verhaal te luisteren.

Om een wereldwijde kanteling tot stand te kunnen brengen heeft Trump brede publieke steun nodig, en dat begint duidelijk vorm te krijgen, ongeacht of het in NYC is of in een plattelandsstad in het Midwesten. Duizenden mensen komen alleen al om zijn stoet door de straat te zien rijden. Duizenden anderen bezoeken zijn bijeenkomsten.

Te lang is de waarheid over het menselijk potentieel verborgen gebleven. De elite heeft er alles aangedaan om ons in het duister te houden, maar het doek wordt eindelijk opgetrokken. De wereld die we zien is een illusie, een groot bedrog georkestreerd door Israël, de Rothschilds en zijn zionistische handlangers. Zij controleerden de media, manipuleerden politieke uitkomsten en creëerden economische crises, allemaal om een Nieuwe Wereldorde te bewerkstelligen waarin zij alle macht zouden hebben.

(klik voor link naar artikel hier op de site)

De Rothschilds stonden aan het hoofd van alle samenzweringen en plannen om de planeet te domineren. De kop van deze reptiel is ondertussen afgesneden; hun voormalige controlecentra, op Zwitserland na, zijn overgenomen door de legers van de Witte Hoeden.
Israël is dagelijks verder aan het afbrokkelen, Oekraïne speelt niet langer een rol ook al probeert de media je iets anders te laten geloven, en het Verenigd Koninkrijk bevindt zich midden in de greep van zelfvernietiging.

De Jezuïeten, de bazen achter de schermen..!
Het zijn de Jezuïeten het Vaticaan controleerden en de échte religieuze bestuurders van de Nieuwe Wereldorde zijn! Zij vormden de kern van de macht van het Vaticaan! Eeuwenlang hebben ze in het geheim geopereerd, de religieuze agenda van de Nieuwe Wereldorde gecontroleerd en wereldwijde gebeurtenissen vanuit de schaduwen gemanipuleerd.

Voormalig bisschop van Guatemala, Gerard Bouffard, heeft de deksel van de beerput van het Vaticaan geopend en gaf aan dat daar de Zwarte Paus – de Jezuïetengeneraal, pater Peter Hans Kolvenbach – aan de touwtjes trok.

De Paus zelf was slechts een marionet die bevelen van de Jezuïeten ontving terwijl zij in het geheim de wereldwijde agenda van de Illuminati leidden. De Jezuïeten hadden alle religies en regeringen over de hele wereld geïnfiltreerd, met als uiteindelijke doel het creëren van een wereldreligie geworteld in Luciferiaanse principes.

Dit was niet alleen een kerkkwestie: Bouffard legt uit dat de invloed van de jezuïeten zich over de hele wereld heeft uitgestrekt, inclusief de Amerikaanse overheid en organisaties als de ‘Council on Foreign Relations’ (CFR). Deze jezuïeten verscholen zich niet alleen achter gewaden, ze infiltreerden elke hoek van de samenleving, vermomden zichzelf als protestanten, baptisten, joden en andere religieuze figuren, terwijl ze werkten aan de vernietiging van Amerika en de vestiging van een wereldwijd Luciferiaans rijk.

Paus Johannes Paulus knielt in het Vaticaan voor een afbeelding van een zwarte madonna met kind..!

Hun sinistere plan probeerde van binnenuit te infiltreren en te vernietigen, en legde zo de basis voor wereldwijde chaos. De reikwijdte van de jezuïeten was enorm, en Bouffards ervaring uit de eerste hand bewijst dat. Hij bracht jaren door in het Vaticaan, dicht bij paus Johannes Paulus II, en was getuige van de ijzeren greep van de jezuïeten op alles, van beleidsbeslissingen tot de manipulatie van wereldgebeurtenissen.

2012: Twee oud-pausen poseerden.. De generaal-overste van de jezuïeten, Adolfo Nicolás, met de vorige paus Joseph Ratzinger of Paus Benedictus XVI. De witte en de zwarte paus..

En hun agenda beperkte zich niet alleen tot de kerk.
Het ging erom totale vernietiging te brengen naar het Midden-Oosten, Amerika en Israël, met behulp van elk hulpmiddel dat ze tot hun beschikking hadden. De schokkende onthullingen van Bouffard worden ondersteund door andere onderzoekers, zoals Bill Hughes en Eric Jon Phelps, die al lang hebben gewaarschuwd voor de ware bedoelingen van de Jezuïetenorde. Het ging niet alleen om controle, maar ook om overheersing, oorlog en genocide.

Te lang hebben deze mannen in het zwart zich achter een sluier van heiligheid verborgen, terwijl ze deden alsof ze God dienden terwijl ze een Luciferiaanse agenda doorvoerden. Ze wilden de wereld op de knieën krijgen, en Amerika stond bovenaan hun dodenlijst.

MK Ultra.. De CIA in action..
MKULTRA was een CIA-programma voor mindcontrol/gedachtencontrole dat officieel in 1952 begon en het gebruik van LSD omvatte bij vrijwillige, gedwongen, en nietsvermoedende militairen en burgers (inclusief kinderen) in de Verenigde Staten. Scholen met geestelijk gehandicapte jongens waren het doelwit, en gevangenen werden onderworpen aan experimenten in ruil voor strafvermindering of recreatieprivileges.

LSD en andere drugs werden gebruikt voor zowel hersenspoeling als waarheidsserums, met als doel om bekentenissen af te dwingen, gedachten volledig te wissen en individuen te programmeren als ‘robotagenten’. De hersenspoeling omvatte ook verkrachting, sensorische deprivatie, elektroshocktherapie, marteling, doodsbedreigingen, hypnose, geïnduceerde amnesie en blootstelling aan, en inname van gifstoffen en chemicaliën.

Er waren zelfs meldingen van ernstige invaliditeit en overlijden. Er werd met name op kinderen geëxperimenteerd om een soort menselijke robot te creëren om bepaalde missies te voltooien, zoals als seksagenten. Ze werden vervolgens onderworpen aan geïnduceerde amnesie om herinneringen te wissen of te vervangen. Hun rol was om geprezen politici of zakenlieden en zelfs andere CIA-agenten te chanteren.

Er werden speciale slaapkamers gebouwd om het filmen van activiteiten te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat bewijsmateriaal werd vastgelegd. Nadat missies waren voltooid, werden kinderen vaak als vervangbaar beschouwd en vermoord.

Veel nazi-artsen van de ‘Intelligentsia’ in Duitsland werden na de Tweede Wereldoorlog naar verluidt overgeplaatst naar de VS om daar aan deze programma’s verder te werken. Er zijn berichten over CIA-agenten die zich verkleedden in satanische kostuums om kinderen, mochten ze hun missies herinneren, verder te traumatiseren en hun verhalen ongeloofwaardig te maken. (De film ‘Eye wide shut’ van Stanley Kubrick brengt deze afzichtelijke wereld in beeld)

Een vermeende agent van dit programma was Jim Jones, sekteleider van ‘The People’s Temple’, en verantwoordelijk voor de moord/zelfmoord van 909 mensen (waaronder 276 kinderen) via cyanide in Cool-aid, een Amerikaanse frisdrank. Charles Manson werd ook in verband gebracht met de door drugs veroorzaakte psychologische experimenten.

Als we bovenstaande informatie in ogenschouw nemen, is het dan mogelijk dat met de medicijnen en schadelijke stoffen in ons voedsel, water, lucht, medicijnen, hygiëne- en schoonmaakproducten, make-up en zelfzorgartikelen, kleding, schoenen, parfums, pesticiden, elektronica, enz., een voortzetting was van de hersenspoeling van de massa? Ging het verder onder een andere naam na MK Ultra? En wat is de rol van Big Pharma hierin?

Ook onder de glinsterende lichten van Hollywood en de wereldwijde aantrekkingskracht van de muziekindustrie schuilt een wereld waarin de prijs van roem veel donkerder is dan de meesten zich realiseren. Sean Combs, alias ‘P DIDDY’, werd op 18 september jl. gearresteerd in New York. Zijn arrestatie leidt rechtstreeks naar de top van de Cabal. Zijn advocatenteam heeft geprobeerd om hem voor 50 miljoen dollar op borgtocht vrij te krijgen maar dat werd door de rechter geweigerd.

Dit toont aan dat we hier met een crimineel te maken hebben van het allerhoogste kaliber. Trump en het leger zetten alle gebeurtenissen in gang, en de uitkomst van de doofpotaffaire van het P. DIDDY-onderzoek door het ‘Department of Homeland Security’ zal leiden naar KAMALA, EPSTEIN en de CLINTONS.

De FBI en DHS zullen zichzelf vernietigen vanwege deze doofpotaffaire en hun connecties met een militaire COUP met afpersing, mensenhandel en seksringen die weer allemaal verbonden zijn met GROTE banken en internationale financiële systemen, en op hun beurt weer verbonden zijn met Epstein. Deze militaire operaties zijn groter dan mensen voor mogelijk houden.

Trump is letterlijk bezig de FBI, CIA en het ‘Department of Homeland Security’ te reinigen. Deze leiden rechtstreeks naar de DeepState en seksoperaties, waar zowel ex-presidenten en vice-presidenten bij betrokken waren.

De duivelse wereld áchter de oppervlakkige realiteit..
Achter gesloten deuren worden onvoorstelbare rituelen uitgevoerd, de valuta is menselijk lijden en het nastreven van eeuwige jeugd. Macht drijft de elite tot het plegen van onuitsprekelijke daden. De waarheid is niet langer verborgen. Bob Dylan gaf openlijk toe een pact te hebben gesloten met onzichtbare duivelse krachten. Dit was geen artistieke metafoor: Dylan erkende dat zijn roem een prijs had, een deal met duistere krachten.

Bovendien heeft ook Kanye West de duistere kant van het leven als beroemdheid onthuld, en bekend gemaakt hoeveel van de grootste namen in Hollywood meer hebben opgeofferd dan het publiek ooit zal weten. Het zijn stuk voor stuk legendes in hun industrie die hun ziel hebben verkocht in ruil voor roem, en deze roem in Hollywood is gebouwd op bloed.

Adrenochrome, de doodsangst-adrenaline..
Het konijnenhol gaat nog dieper met Adrenochroom, een substantie die op de meest afschuwelijke mogelijke manier wordt geoogst. Er wordt gezegd dat de elite, geobsedeerd door jeugd en vitaliteit, deze stof consumeert om hun macht en levensduur te verlengen. De jeugdige gloed, de vitaliteit van deze elites heeft niets met genetica te maken maar is het resultaat van een monsterlijke verslaving.

A$AP Rocky en DaBaby zijn niet de enigen die het huiveringwekkende patroon van persoonlijk verlies hebben ervaren dat verbonden is met succes. Elke dood, elke tragedie die samenvalt met carrièrepieken, is geen toeval maar zijn offers. Dit is de prijs die wordt gevraagd door de duistere krachten die hun roem voeden. Zelfs Tom Brady, Amerika’s ‘gouden’ lieveling, was er niet immuun voor. Zijn vrouw gaf openlijk toe dat ze magie gebruikten om zijn succes te bevorderen.

Maar magie heeft zijn prijs, en wat Brady’s familie echt heeft geboden zal waarschijnlijk voor altijd voor het oog verborgen blijven. Beroemdheden als Brad Pitt en Robin Williams hebben openlijk gesproken over bezetenheid en buitenaardse krachten die hun carrières aanstuurden. Wat het publiek ziet als excentriek gedrag is in werkelijkheid een glimp van het duistere web van controle dat Hollywood, de entertainmentindustrie en de politieke elite verbindt.

De elites spelen niet alleen met macht; ze zijn instrumenten van een kwaadaardige kracht en ze gebruiken rituelen, offers en geheime praktijken om hun controle te behouden. Wat is de prijs van succes? Het is niet alleen talent of hard werken, het is onderwerping aan duistere krachten, offers en een pact dat meer kost dan de meesten zich kunnen voorstellen.

De eindeloze leegte waar deze beroemdheden over spreken, ondanks hun rijkdom en roem, is de prijs voor het verkopen van hun ziel. De maatschappij verafgoodt deze figuren zonder zich te realiseren in welk verwrongen spel ze zijn beland, een spel waarin de onschuldigen lijden en de machtigen sterker worden door zich te voeden met hun angst en pijn.

De glitter van Hollywood is slechts een masker dat de afschuwelijke waarheid eronder verbergt. De elites controleren niet alleen de industrie, ze controleren de essentie van de mensheid en buigen die naar hun wil als één duister ritueel. De vraag is: hoe ver reikt deze duisternis werkelijk? Bepaalde uitvoerende bevelen die Trump heeft uitgevaardigd heeft de levering van adrenochroom in de VS afgesneden.

“Omdat adrenochroom 10x krachtiger is dan heroïne”, heeft dit hierdoor ontstane tekort de adrenochroom-verslaafden in Hollywood volledig gek gemaakt. Het geschreeuw van een wereldberoemde vrouwelijke popster die afgesneden was van haar adrenochroom aanvoer en een zichtbaar versnelde veroudering onderging, was op een kilometer afstand te horen in Calabasas, Californië, een buitenwijk van Los Angeles.

We zijn ondertussen aangekomen in een tijdperk vol met berichten over grootschalige ondergrondse adrenochroom-oogstoperaties van kinderen in Oekraïne en over de hele wereld. Er gaan geruchten dat John Podesta’s verwijzingen naar ‘walnotensaus’, in feite een democratisch elitejargon was voor adrenochroom, dat specifiek werd geoogst van zwarte en Haïtiaanse kinderen – naar verluidt de meest krachtige vorm van adrenochroom..!

Taylor Swift
Anton Lavey Zeena Lavey Taylor Swift is de kloon van Zeena Lavey, dochter van de oprichter van de ‘Church Of Satan’ Anton Lavey. Hoe zorg je ervoor dat 14 miljoen mensen over de hele wereld Satan aanbidden zonder dat ze het weten? Door van haar de beroemdste popster ter wereld te maken..
‘Taylor St.’ in San Francisco waar de Church of Satan is gevestigd, is 0,3 mijl verwijderd van de Golden Gate Bridge en het Presidio, waar ze veel van hun satanische offers brachten.

John Podesta, de man die al meer dan 10 jaar als ‘klusjesman’ de top van de Democratische Partij in de VS van adviezen en ‘raad-en-daad’ voorziet. Werkzaam ook als top-regeringsfunctionaris, in de hoedanigheid als de stafcheff van Obama. Waarschijnlijk ook de stuwende kracht achter het misbruik van kinderen in relatie tot de adrenochrome-gebruikers.

Het NEPNIEUWS berichtte over de kerk en haar leden door de moorden in de loop der jaren als zelfmoorden te bestempelen. In de afgelopen 30 jaar zijn maar liefst 1500 mensen van de brug gesprongen. Op Taylor St. is ook de ‘Bohemian Club’ gevestigd. Dit is een lokale club die verbonden is met de vrijmetselaars, satanisten en Bohemian Grove. De Satanische ‘Grace Cathedral’ vind je ook op Taylor St, met Labyrinths & Tunnels eronder. Grace Cathedral verbindt Grace Cathedral met zowel David Bowie, de film ‘Labyrinth’ en de Bush Family.

Naast Taylor St. ligt Mason St. dat aansluit op Columbus Street, die leidt naar ‘Pier 33’, (naar de 33 graad van de Vrijmetselaars). Columbus is terug te voeren op Columbia (CIA & de Republiek Columbia, die werd overgenomen door de United States Of America Corporation en is eigendom van… de Britse Kroon)

Taylor St. gaat over in 6th Street met Folsom Prison, en met wat vroeger het Mars Hotel was en nu het Moscone Center heet. Folsom Prison is verbonden met Johnny Cash via Columbia Records. Alle informatie staat recht voor onze neus’, en ze maakten via ‘Operation Mockingbird’ films om ons te overtuigen van hun verhaal .

Welke straat ligt aan de andere kant van Grace Cathedral? ‘Leavenworth’, zoals de ‘Maximum Federal Prison’ in Kansas waar Dorothe haar reis begon in Kansas en dat eindigt in OZ .(Wizzard of Oz film (HIER) Zij volgt de ‘Yellow Brick Road’ om thuis te komen in Kansas waar de kinderen via Alcatraz worden verhandeld. Die komen met hun bewaker aan in San Francisco via Grace Cathedral in underground Yellow Brick Road.

Vervolgens lopen ze 2 minuten verder over de weg op Taylor St. naar de Bohemian Club of worden in een busje geladen en rijden twee uur noordwaarts over de bovengrondse Yellow Brick Road in San Francisco, helemaal tot aan Bohemian Grove. Wanneer de Golden Gate brug zal worden vernietigd, zal dit leiden tot de ontdekking van alle lijken en tunnels die de eliteleden van de Church of Satan zullen neerhalen.

Want zodra deze nieuwe informatie legaal aan het publiek wordt vrijgegeven, zullen deze criminelen nooit meer over straat kunnen lopen. De kinderhandel wordt wereldwijd ontmanteld. Invallen in Europa hebben de banden blootgelegd tussen koninklijke families, Hollywood en wereldwijde bedrijven in deze afschuwelijke netwerken.
Recente documenten onthullen dat de Clintons er nauw bij betrokken zijn en hun connecties gebruikten om winst te maken uit de kinderhandel. De waarheid is bekend en de elite kan zich niet langer verstoppen.

We staan op de rand van een revolutie.
Een nieuw tijdperk breekt aan dat de grenzen van wat het betekent om mens te zijn, verbrijzelt. Vergeet wat je is verteld over het onvermijdelijke verouderingsproces. Re-atomisatie en DNA-replicatoren hebben het spel veranderd. Tijd zal niet langer een gevangenis zijn. Hersengolfsynchronisatie is de ontbrekende schakel om het volledige potentieel van Med Bedden te ontsluiten.

Zo hebben de elites decennialang hun voorsprong behouden: ze trainen hun hersengolven om zich aan te passen aan deze technologieën en hun verborgen kracht te ontsluiten. Het komt allemaal neer op synchronisatie. Alfa-, theta- en gammagolven zijn de sleutel.

Door je hersenen te trainen, kun je de volledige kracht van de Med Bedden ontsluiten.

  • Alfagolven kalmeren je geest en stabiliseren je voor een basisverjonging.
  • Thetagolven zijn de toegangspoort tot diepe onderbewuste genezing.
  • Gammagolven stellen je in staat om de controle over het genezingsproces te nemen en de technologie van de Med Bedden met chirurgische precisie te besturen.

De DNA Replicator is een tot nu toe verboden technologie en is meer dan alleen genetische manipulatie. Het maakt gebruik van het energieveld van je lichaam, lokaliseert de optimale staat van je DNA en brengt elke cel terug naar dat moment. Nanobots brengen je DNA in kaart, vinden mutaties en zwakheden, en gebruikt vervolgens de Replicator scalaire energie om je DNA te herbouwen en te versterken. Dit betekent dat je leeftijd wordt teruggebracht tot 30, en je biologische topstatus wordt hersteld.

De elite gebruikt deze geavanceerde technologie al jaren. Terwijl de massa in een cyclus van ziekte werd gehouden, verbeterden zij hun lichaam, versterkten hun immuniteit en verscherpten hun geest. De echte kracht komt van hersengolftraining.

Dé sleutel tot het ontsluiten van Med Bed-genezing.
Zonder dit krab je slechts aan het oppervlak. Dus breng je hersenen in alfagolven door 20 minuten per dag te mediteren. Zodra je dat onder de knie hebt, dan kun jij jezelf in theta duwen waar de diepe genezing begint. En wil je de ultieme voorsprong? Train je hersenen dan om gammagolven te raken en zie je lichaam regenereren als nooit tevoren.
Dit is kennis die de elite om goede redenen verborgen heeft gehouden. Want als de massa’s wisten hoe ze hun hersenkracht konden benutten en deze technologieën konden activeren, zou het hele systeem instorten..!

Medbed

Dit is een oproep tot actie. De elites hebben deze technologieën gebruikt om hun leven te verlengen en de mensheid te controleren. Dat is voorbij. De DNA Replicator en Med Bedden zijn van ons om te claimen. Val echter niet voor de medbedden waar ze geld vragen of pretenderen dat jezelf niets hoeft te doen. Dit zijn de medbedden van de DeepState die bedoeld zijn om je te klonen en jou uit te schakelen.

Wij zullen op geen enkel vlak gered worden. Dat moeten we volledig zelf gaan doen omdat dit de enige weg is om naar een hogere dimensie door te kunnen stromen. Begin vandaag nog met je hersengolftraining en bereid je voor op de Med Bed-revolutie. Wees niet langer hun pion – wees de meester van je lot. De toekomst is hier en het is tijd om het terug te nemen.

Harriet Algra,
oktober 2024

thenewstrain.org

 * * *

Opgeslagen Bronvermelding:

https://t.me/JulianAssangeWiki/2250

https://t.me/JFK_Q17/3136

https://t.me/EtheFriendQ/377

https://t.me/BenjaminFulfordBackup/7

watch-moment-diddy-gets-arrested-nyc-hotel

bombshell-report-mcdonalds-chain-closing-globally-human-meat-body-parts-found-in-food/

fbi-uncovers-human-remains-at-mcdonalds-meat-supplier-the-dark-truth-exposed/

BOEKEN VAN DE HAND VAN HARRIET ALGRA

(klik voor lead)

Source: https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/de-sluiers-worden-opgelicht/

.


Een gedachte over “De sluiers worden opgelicht..!.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....