Schapenfokker Philo Hippus

*
*
Verwar nooit een opleiding met intelligentie..!

2024 © Philo Hippus | WantToKnow.nl/be
*

Je kunt een prachtig diploma hebben en ondanks dat of juist daardoor een idioot zijn. Wat moet je nou met zulke slaven..? Toen de boeren zoveel protesteerden kwam de Boer Burgerbeweging , de BBB (build back better) op. Het eerste wat die deden was: stemmen tegen de belangen waar ze zogenaamd voor stonden. Hetzelfde gebeurde met de PVV. We kregen een premier die zo mogelijk nog erger is als al zijn voorgangers. Al bijna mijn hele leven weiger ik te stemmen omdat: STEMMEN HET TOPPUNT VAN DOMHEID IS !

Voor wie dit niet kan zien zal ik het uitleggen. Het toppunt van domheid is steeds weer hetzelfde doen en dan telkens verwachten dat de uitkomst anders zal zijn. En vertel mij nou maar even; wanneer, door te gaan stemmen, hebben jullie stemmers een verbetering kunnen teweegbrengen?

Dat konden onze grootouders en ouders ook al niet. Oh simpele zielen wanneer zal je nou eindelijk gaan begrijpen dat jullie regering jullie ergste vijand is? Het zijn pedofielen, psychopaten en cokesnuivers . Ze lachen jullie uit en doen met je wat zij willen want ze weten dat jullie hun slaven zijn. Slaven die zij naar believen ombrengen mogen en natuurlijk eerst diegenen die niet willen doen wat zij willen.

Natuurlijk je hebt een goed leventje, verdiend nog genoeg en hebt eigenlijk nog steeds meer als je op kan; dus wat zeur ik toch. Slaven, mensen zouden slaven zijn? Die vent is gek! Ja toch? Het is geen wonder dat mensen zo denken.

Jullie zijn de trouwe Journaal kijkers, een nieuwszender die je precies verteld wat je wel en niet mag denken van je slavenmeesters. Dat wat zij willen dat jij gelooft en niets anders mogen de Grote Media jullie vertellen. Kranten, radio en tv, jullie slavenmeesters hebben ze in handen en controleren streng of ze jullie wel goed voorliegen, dat wat zij willen dat jullie geloven.

En alles wat zij willen dat je geloofd en denkt te weten, is precies de waarheid 180 graden omgedraaid. Om het plaatje compleet te maken: Ze gooien de mensheid plat met reclame en films die zo gemaakt zijn dat je constant achter je begeertes aan rent en daarmee continue bezig bent, zodat je er niet meer aan toe komt, erover na te denken dat je eigenlijk en feitelijk een slavenbestaan leid.

De controle over de mensheid houden ze, door 24-uursbewaking via de idiotenkastjes, de Tv en mobieltjes uit te oefenen. Sinds 1995 wordt er al geen Tv-toestel meer geproduceerd die niet vol met spyware zit. En dan gaan sommigen ook nog verder en plaatsen zo’n ding in de badkamer en/of de slaapkamer. Goeiedag zeg, jullie ‘bewakers’ vinden het wel leuk en genieten ervan..!

Alles wat mensen bespreken, doen en denken wordt opgeslagen en zal tegen je gebruikt worden. Maar ach wat kan het schelen; jij hebt waarschijnlijk toch niets te verbergen. Of toch wel..? Als je een idee wil krijgen van hoe doortrapt jullie meesters al eeuwenlang bezig zijn.

Dan moet je eens over de beroemde en beruchte brief van Albert Pike lezen. Maar ook andere zaken moet je eens onder de loep nemen. Zo begon ruim 50 jaar geleden de bangmakerij voor nicotine al. Langzaam werd een drijfjacht op rokers op gang gebracht en genoeg bruikbare idioten werden gevonden om mee te helpen, en er een nobel doel van te maken. Want de waarheid omtrent nicotine ziet er echter even anders uit en het stelt deze strijd in een heel ander daglicht.

Wist je bijvoorbeeld dat in groenten ook nicotine zit, net als in de tabaksplant?. Bijvoorbeeld in tomaten en dan vooral in groene varianten, zit maar weinig minder nicotine als in tabak..! Tabaksrokers zijn tijdens de afgelopen COVID-plandemie vrij gebleven van Covid. Is het niet vreemd dat juist gedurende de Covid-gekte de verkoop van tabakswaren nog verder aan banden werd gelegd? En de prijzen nog verder werden opgeschroefd?

En nu komen er Spaanse medische wetenschappers, zich ‘La Quinta Columna’ noemend, met onderzoeksresultaten, die bewijzen dat nicotine de nanotechnologie die in de ‘COVID mRNA spuit’ ( lees BIOWAPEN) zit, binnen de kortste keren onschadelijk maakt en zelfs laat verdwijnen. Deze wetenschappers zijn nu aan het onderzoeken in hoeverre zij dit complete biowapen onschadelijk kunnen maken met behulp van o.a nicotine.

Laat nu niemand op de gedachte komen dat roken goed voor je lichaam is. Net als drugs en alcohol is het slecht voor je lichaam! Het lichaam heeft namelijk een afweermechanisme tegen rook. Zo gauw er rook in je luchtwegen komt, trekken die zich samen. Krijg je vaak zoals de roker, rook binnen dan blijven de luchtwegen in samengetrokken toestand.a

(klik voor artikel)

Daardoor wordt dus de zuurstof opname verminderd. En zoveel langer je dat doet, zoveel eerder heb je COPD. En als je een vrouw bent en rookt tijdens de zwangerschap dan krijgt zelfs je kind longen die een derde kleiner zijn dan normaal. Maar ook de rokerslong is niet wat er van gezegd wordt. Wat het volgende waar gebeurde verhaal duidelijk maakt:

Nadat een man was gestorven, werd op zijn lijk sectie verricht; daarbij was de huisarts aanwezig. Toen de patholoog de longen bekeek, zei hij na één blik: ‘rokerslongen’. Waarop de huisarts reageerde: “Onmogelijk, deze man heeft van zijn leven nooit gerookt”. De overledene, had wel altijd midden in de stad geleefd; het bleek dus fijnstof te zijn. En daarvan heb ik zelfs in eigen familie meer voorbeelden.

En zo zijn er nog veel meer dingen.
Heb je ooit gehoord van het boek van Arthur Firstenberg, getiteld: ‘The Invisible Rainbow’ ? Gooi gauw je idiotenkastjes uit het raam en koop het snel; het is een boek dat op iedere school tot de verplichte lectuur zou moeten behoren! Iedere klas opnieuw!

Philo Hippus

oktober 2024


Source: https://www.wanttoknow.nl/overige/verwar-nooit-een-opleiding-met-intelligentie/

.


3 gedachte over “Verwar nooit een opleiding met intelligentie..!.”
  1. Tel de nazi’s in Israel en je begrijpt dat de nazi’s hier nog steeds steeds als naziprinsen aanwezig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....