De Hongaarse premier Viktor Orban heeft een video vrijgegeven waarin hij flink losgaat op globalisten en eurofielen die heel Europa onder de voet willen laten lopen door kansenparels uit Afrika en het Midden-Oosten. In Hongarije, zegt hij, hebben ze welgeteld nul illegale immigranten. Waarom niet? “Wij geven ons land niet over!”
Orban heeft de video op X gegooid. Daarbij schrijft hij dat “het aantal immigranten in Hongarije nul” is. “We geven ons land niet over, we zullen niet toestaan dat ze onze cultuur veranderen. Hongarije is ons thuis, en we willen ons er thuis vóélen.” Hij sluit de tweet niet alleen met de video, maar ook met de hashtags “Pontida24 en “StopMigration.”

The number of #migrants in Hungary is zero. We will not surrender our country, we will not allow them to change our culture. #Hungary is our home, and we want to feel at home in it. #Pontida24 #StopMigration

De video is opgenomen bij een internationaal evenement. Daar gaf Orban een speech. Een speech die duidelijk maakt waar hij voor staat – en hoe Hongarije geregeerd wordt zolang hij premier is (wat hopelijk heel lang is).

“We laten illegale immigranten niet toe in ons land,” zei Orban in de speech. “We beschermen onze grenzen. Onze grens oversteken zonder toestemming is een misdrijf. Alleen zij aan wie we toestemming geven mogen ons land binnen komen… en iedereen moet op toestemming wachten buiten onze landsgrenzen.”

“Het aantal immigranten in Hongarije is nul. We geven ons land niet over. We laten ze onze cultuur niet veranderen. Hongarije is ons thuis, en we willen ons er thuis voelen,” gaat hij verder. “Vandaag bestraffen Europees Links en de Europese Unie Hongarije samen. Tot dusverre moesten we 200 miljoen euro betalen, en daar komt elke dag een miljoen euro bij omdat we migranten niet toelaten.”

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!

“We worden bestraft omdat we migranten niet binnenlaten, omdat we Europa beschermen. Het is een schande. Een schande voor Brussel! Maar weet je wat?” dreigde Orban daarop. “Als ze ons blijven straffen, dan gaan we de migranten met de bus van Boedepast naar Brussel brengen, naar de kantoren van de Brusselse bureaucraten. Als ze migranten willen hebben kunnen zij ze krijgen!”

DDS heeft een NIEUWE Dagelijkse Nieuwsbrief. Abonneer je GRATIS en voor niets op deze NIEUWE dagelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is beter dan de oude nieuwsbrief: 1) we doen het in house dus zijn niet afhankelijk van anderen en 2) de layout en indeling van deze nieuwsbrief is veel handiger. Abonneer je dus. Gratis. Vandaag nog!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/europese-unie/kijk-viktor-orban-gaat-los-wij-hebben-nul-immigranten-wij-geven-ons-land-niet-over

.


Een gedachte over “Kijk! Viktor Orban gaat LOS: “Wij hebben NUL immigranten. Wij geven ons land NIET over!”.”
  1. Ze mogen Orban wel goed beschermen tegen de Bilderberg/WEF-maffia van Schoof, Maxima en Schwab.
    Hoop dat de russen tijdig de ruttes ruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....