Het is werkelijk te bizar voor woorden, maar de naïeve clownspremier Dick Schoof heeft vandaag publiekelijk “afstand” genomen van Geert Wilders. Dit omdat Wilders iets onaardigs heeft getweet over Femke Halsema. Linkse opiniemakers en politici vonden dat onacceptabel (!!!!) en eisten dat Schoof door het stof zou kruipen. Daar geeft hij dus gehoor aan. Want Schoof is een clown.
Zoals wij eerder vandaag berichtten wilde de burgemeester van Utrecht, de PvdA-engnek Sharon Dijksma, dat premier Schoof uit naam van Wilders sorry zou zeggen. Hij moest zich distantieren van de PVV-leider. En snel een beetje!

Waarom? Omdat Wilders heeft getweet dat pro-Palestijnse demonstranten die voor onrust zorgden in Amsterdam uit het land gegooid moeten worden… en dat ze iedereen een plezier zouden doen als ze de Amsterdamse burgemeester Halsema mee zouden nemen. Beetje fel, maar voor Wilders maatstaven niet overdreven.

Hoe dan ook, Dijksma en andere kartellianen zetten druk op het kabinet om “afstand te nemen” van Wilders. Want grappen maken over Halsema? Dat MAG NIET. Dat is VERBODEN.

Ongelooflijk genoeg is die clown van een Schoof inderdaad door de knieën gegaan. Hijzelf heeft zojuist laten weten dat het kabinet “alle burgemeesters” steunt “en dus ook Femke Halsema.” Oké, hij zegt niet “sorry!”, maar het afstand nemen van is duidelijk.
Het gevolg hiervan? Linkse politici vieren een feestje op X. Zie Rob Jetten. De D66’er vindt het allemaal maar wat mooi. “Goed dat minister-president Schoof vandaag de kant kiest van Halsema en afstand neemt van de uitspraken van Geert Wilders,” schrijft de enge nepdemocraat.

Daarbij voegt hij een screenshot van een artikel waarin niet alleen gesteld wordt dat Schoof nú afstand neemt van Wilders, maar ook dat zijn “coalitiegenoten worstelen met [Wilders] berichten op X.” Jawel, het is een enorm probleem voor ze! Hij ondermijnt het kabinet! Iedereen vindt hem wanstaltig!

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!

Wat zijn het toch een stel clowns daar in het kabinet. Nu ze dit doen kunnen ze élke keer dat Wilders iets controversieels tweet (en dat gebeurt nogal eens) “afstand nemen” van hem en zijn berichtjes.

Daar komt bij dat de linkse kartellianen nu bloed ruiken. Ze begrijpen dat het kabinet zwak is en makkelijk te beïnvloeden is. Daar gaan ze elke keer gebruik van maken. Niet alleen wat Wilders betreft, maar ook op andere onderwerpen.

Wat is Schoof soms toch een amateur, zeg. Vermoeiend.

DDS heeft een NIEUWE Dagelijkse Nieuwsbrief. Abonneer je GRATIS en voor niets op deze NIEUWE dagelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is beter dan de oude nieuwsbrief: 1) we doen het in house dus zijn niet afhankelijk van anderen en 2) de layout en indeling van deze nieuwsbrief is veel handiger. Abonneer je dus. Gratis. Vandaag nog!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/lolwut-premier-schoof-geeft-toe-aan-linkse-druk-en-neemt-afstand-van-geert-wilders

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....