Het is werkelijk heerlijk om te zien. Geert Wilders is dan wel leider van de grootste partij in de coalitie, maar dat betekent niet dat hij opeens politiekcorrect wordt als het over antisemitisme en Palestijnen gaat. Het kabinet distantieert zich van hem omdat hij zogenaamd zo ‘fel’ en ‘onacceptabel’ is. Zijn reactie? Hij gaat nog veel harder op het orgel. “Dat antisemitische tuig moet het land uit, en als de burgemeester met ze mee wil […] zal ik daar geen traan over laten.”

Tegenwoordig zien we helaas heel vaak dat Geert Wilders toch wat met de handrem erop opereert. Op een groot scala onderwerpen houdt hij zich in en doet hij water bij de wijn. Jammer, want a) zijn oude standpunten zijn veelal de juiste standpunten en b) het is ook gewoon echt genieten om ‘de oude Wilders’ in actie te zien.

Nou, goed nieuws, vandaag hebben we de oude Wilders terug! Hij is namelijk vol op het orgel gaan, al helemaal nadat allerlei kartelpolitici, ‘journalisten’ van het mediakartel en zelfs zijn eigen kabinet hun afschuw uitspraakten over een vrij onschuldige, maar kritische tweet van zijn hand over Femke Halsema
“Ze hebben veel te lang het antisemitisme en de jodenhaat van extreemlinks en radicale allochtonen toegestaan in Nederland,” zegt Wilders op X, kort nadat premier Schoof juist “afstand” van hem nam en het publiekelijk opnam voor Halsema, “en collectief de andere kant opgekeken.”

Ze hebben veel te lang het antisemitisme en de jodenhaat van extreem links en radicale allochtonen toegestaan in Nederland en collectief de andere kant op gekeken.

Een burgemeester die toestaat dat antisemitische tuig mag demonstreren op de dag van de opening van het…

“Een burgemeester die toestaat dat antisemitische tuig mag demonstreren op de dag van de opening van het Holocaustmuseum in maart en tijdens de herdenking van de moord op onschuldige joden in Israël een jaar geleden, is ongeschikt voor haar functie,” gaat hij snoeihard verder.

“Aftreden en wegwezen dus. Dat half bestuurlijk Nederland daar boos over wordt is irrelevant.”

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!

Voor het oog van de camera (van onder meer De Telegraaf) is hij ook even flink losgegaan. “We zijn veel te soft tegenover jodenhaat in ons land,” zei Wilders daar. Daarin loopt de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema voorop. Zij staat steeds weer toe dat antisemieten demonstraties houden – demonstraties die ervoor zorgen dat Néderlandse Joden zich niet veilig voelen.

[embedded content]

“Als je dat toestaat als burgemeester ben je geen knip voor de neus waard,” aldus Wilders tegen De Telegraaf. “Dat mág ik zeggen en dat zeg ik dus ook.”

Heerlijk. Kunnen we deze Wilders wat vaker zien – en dan niet alleen als het over antisemitisme dan wel over Israël gaat, maar bijvoorbeeld ook als we het hebben over verkwisting van belastinggeld en een gebrek aan actie aan de grens?

DDS heeft een NIEUWE Dagelijkse Nieuwsbrief. Abonneer je GRATIS en voor niets op deze NIEUWE dagelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is beter dan de oude nieuwsbrief: 1) we doen het in house dus zijn niet afhankelijk van anderen en 2) de layout en indeling van deze nieuwsbrief is veel handiger. Abonneer je dus. Gratis. Vandaag nog!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/pats-moedige-geert-wilders-pakt-knettergekke-halsema-en-zeiksnorren-hard-aan-aftreden-en-wegwezen

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....