Hilarischer dan dit wordt het eigenlijk niet. Sammy ’the Bull’ Gravano is één van de bekendste maffioso ter wereld. Hij was consiglieri voor John Gotti, de bekende maffiabaas die enkele jaren geleden stierf in de gevangenis. Gravano was een brute moordenaar, een man die alles meemaakte in de georganiseerde misdaad. Maar hij heeft toch nog normen en waarden. In zijn podcast (die heel succesvol is) gaat hij namelijk los op rapper P. Diddy. “Ik heb hier geen woorden voor,” zegt hij over wat Diddy vermoedelijk gedaan heeft. “Dit is walgelijk!”

Gravano begint de aflevering van Sammy Speaks door uit te leggen dat het er heel slecht uitziet voor P. Diddy. Waarom? Nou, er is extreem veel bewijs voor handen… en de rechter, die in dit soort zaken normaal gesproken zeker akkoord gaat met borgtocht, was daar nu mordicus tegen. Sean Combs (zoals P. Diddy eigenlijk heet) bood van alles aan. Geen contact met getuigen, geen contact met welke vrouwen dan ook (!), 50 miljoen inleveren… Het maakte de rechter niet uit. Volgens Gravano betekent dit dat de rechter ervan overtuigd is dat de rapper verleden tijd is. “Dat is niet de wet, maar het is een signaal,” dat het serieus mis is voor Combs.

Vervolgens heeft Gravano het één en ander te zeggen over de misdaden waar Diddy van verdacht wordt. “Zoiets heb ik in mijn hele leven niet gezien,” aldus de consiglieri van één van de machtigste en bloeddorstigste maffiabazen ooit. “Deze gast… Hij kan niet hard genoeg gestraft worden.”

[embedded content]

“Duizend flessen baby-olie en glijmiddel. Die twee dingen alleen al. Vervolgens misbruiken ze iedereen. Jongetjes, meisjes, mannen. Hij vloog mannelijke prostituees in, p*rn*st*rr*n, wat ze ook maar zijn. En dan misbruikten ze die mensen s*ks***l. Opnieuw en opnieuw en opnieuw. Op verschillende manieren, met verschillende dingen,” aldus een duidelijk zichtbare misselijke Gravano.

“Die mensen werden met allerlei soorten drugs gedrogeerd… Ze hadden wapens. Automatische wapens. Als je daarmee schiet bega je al een misdrijf. Als je de aanklacht leest zie je dat het ’t ene na het andere misdrijf is.”

Knetter-schuldig

“Het lijdt geen twijfel dat welke jury dan ook deze man walgelijk en schuldig gaat bevinden,” gaat Gravano verder. Wat dat betreft heeft Gravano natuurlijk veel kennis in huis. Hij en zijn vrienden zijn immers zelf vervolgd (en soms veroordeeld) op basis van RICO-wetgeving. Dat is speciale wetgeving die het illegaal maakt om lid te zijn van een maffia-organisatie: van een organisatie die als doel misdaad heeft.

“Hij wordt vervolgd onder de RICO-wet,” legt Gravano uit. “Dat is één van strengste wetten [in Amerika]. Wij worden daarmee geconfronteerd in de maffia. Het leidt bijna altijd tot een veroordeling. Ze pakken. dan de hele structuur aan. Iedereen die erbij betrokken is. Met andere woorden, ze konden een gast en een vrouw gebruikt hebben om ‘even snel die kids van daar naar hier te brengen.’ Die mensen deden dan zelf niets fysieks. Maar onder RICO zijn ze er tóch bij betrokken. Ze zijn dan tóch schuldig aan álle misdrijven die de organisatie waar ze deel van uitmaken begaat.”

Wat dit betekent? Ze worden allemaal gepakt. Je hebt het dan over heel veel mensen. Die figuren gaan net zulke hoge straffen krijgen als de mensen die daadwerkelijk de misdaden zélf gepleegd hebben. Zo werkt RICO.

“Ik wil best wedden dat minstens helft van die mensen de boel gaan verraden. Dat worden ratten,” aldus Gravano. “Ze gaan alles vertellen wat ze weten.”

P. Diddy gaat sterren, politici verraden

“Dus het OM heeft extreem veel bewijs. Ze hebben opnames, video‘s, en ga zo maar door. De overheid heeft nog nooit zo’n sterke zaak gehad. En daar tel je dan nog eens bij op dat hij vervolgd wordt op basis van RICO én het simpele feit dat heel veel mensen hem zullen verraden… Wat is zijn antwoord daarop?” vraagt Gravano daarop.

Hij heeft zelf het antwoord. Het is hem duidelijk dat er maar één ding opzit voor Diddy. Dat is zélf mensen gaan verraden. Iedereen weet onderhand wel dat er videobeelden zijn van talloze politici, sterren, zelfs van mogelijke protestantse pastoors, en andere beroemdheden die mee hebben gedaan aan de Freak Offs, en die daar dingen hebben gedaan die hoogstwaarschijnlijk (extreem) illegaal zijn.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!

Diddy kan dan dus zeggen tegen het Amerikaanse OM: “Oké, ik ben schuldig. Maar ik wil een deal. Ik kan jullie alle namen geven van alle mensen die hierbij betrokken zijn, van alle bekende mensen die anderen hebben misbruikt… Maar daar wil ik iets voor terug.” Wat? Nou, mogelijk een lagere straf of – en hier zal het vooral om gaan denk ik – een verblijf in een gevangenis die wat plezieriger is dan de alternatieven. Hij zit nu bijvoorbeeld in een gevangenis die echt zwaar kl*t* is. Zoals Gravano zegt, “daar heb ik zelf ook in gezeten. In de muren zitten grote kieren waar de muizen doorheen rennen. Alles wat hij anderen aangedaan heeft krijgt hij nu tien keer zo erg terug.”

Overigens heeft Gravano ook het één en ander te zeggen over twee mensen die genoemd worden in de zaak tegen P. Diddy, te weten zanger Justin Bieber en Oprah Winfrey. Over die laatste zegt hij dat hij altijd al wist “dat ze een ontaarde was.” Wat wil zeggen, een walgelijk persoon. Vies. Bah. En Bieber? Die moet, vindt Gravano, niet zeiken. Want of hij had zelf moeten afrekenen met Diddy toen die hem mogelijk tot vreselijke dingen dwong, of hij had publiek moeten gaan (en naar de politie) toen het allemaal gebeurde. Niet nu tig jaar later.

Wat vind jij daarvan?

DDS heeft een NIEUWE Dagelijkse Nieuwsbrief. Abonneer je GRATIS en voor niets op deze NIEUWE dagelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is beter dan de oude nieuwsbrief: 1) we doen het in house dus zijn niet afhankelijk van anderen en 2) de layout en indeling van deze nieuwsbrief is veel handiger. Abonneer je dus. Gratis. Vandaag nog!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/cultuur/filmpje-maffia-consiglieri-sammy-the-bull-gravano-vindt-p-diddy-wanstaltig-ik-vind-het-wal-ge-lijk

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....