Waarom Zijn journalisten niet OPRECHT geïnteresseerd in de redenen waarom mensen ervoor kiezen om zich NIET te laten injecteren met de Corona-injectie? De BBC wendde voor dat zij geïnteresseerd was in de andere kant van het verhaal. Maar zij bleken een dubbele agenda te hebben. The Expose  publiceerde er een artikel over.

in Op 20 juli 2022 zond BBC een documentaire uit met de titel ‘Unvaccinated‘. BBC had opdracht gegeven voor de documentaire waarin wiskundige professor Hannah Fry probeerde te “begrijpen waarom een deel van de bevolking ongevaccineerd bleef tegen covid.” Althans , dat beweerde de BBC.

Een van de mensen die Prof. Fry interviewde was Nazarin Veronica, een jonge vrouw uit Londen. “De manipulatie die ik doormaakte tijdens de vijf dagen van filmen was onvoorstelbaar. En niet alleen ik, iedereen die niet gevaccineerd was werd zo behandeld,” zei ze.

Aankondiging van de BBC van de documentaire:

BBC kondigt nieuwe documentaire aan, Unvaccinated, met professor Hannah Fry, BBC Media Centre, bijgewerkt 8 juli 2022, opgehaald 5 oktober 2022

Een paar dagen nadat de BBC documentaire ‘Unvaccinated‘ was uitgezonden, bespraken Nazarine Veronica en een mede-deelnemer Vicky het valse voorwendsel dat de BBC gebruikte om niet-gevaccineerde mensen te laten deelnemen aan de documentaire met Mark Steyn, die op dat moment een show presenteerde op GB News.

Ondanks dat de BBC de documentaire adverteerde als een poging om te begrijpen waarom mensen covide “vaccins” weigerden en het als zodanig voorstelde aan degenen die instemden om deel te nemen, presenteerde Prof. Fry de documentaire alsof het was om de niet-gevaccineerden in te laten zien dat ze een vergissing hadden begaan door te weigeren om gevaccineerd te worden.
Zoals de Daily Mail enkele dagen voordat de documentaire werd uitgezonden meldde, waren Veronica en Vicky twee van de zeven “anti-vax Britten” die werden onderworpen aan een “fascinerend experiment” waarin ze “vijf dagen samen in een huis leefden – waar ze werden gebombardeerd met mythen en ‘ontkrachtend’ wetenschappelijk bewijs over het vaccin.”

Kortom, een wiskundige had van de BBC de opdracht gekregen om een psychologisch experiment uit te voeren zonder medeweten of toestemming van de deelnemers, die werden meegelokt met de belofte dat het publiek hun kant van de zaak zou horen. Bovendien lijkt het erop dat Prof. Fry, een wiskundige, te ver ging met haar psychologisch experiment.

GB Nieuws: Nazarin Veronica zegt dat de BBC haar ‘verkeerd heeft voorgesteld’ in hun documentaire ‘Unvaccinated’, 25 juli 2022 (3 min)

Victoria had zich al uitgesproken voordat de BBC-documentaire werd vrijgegeven, ondanks het feit dat ze een spreekverbod had om de documentaire niet te bespreken voordat deze werd uitgezonden. De eerste van haar tweets hieronder, geplaatst op 19 juli, is een kopie van een eerdere (8 juli) social media post. De tweede tweet werd twee minuten later geplaatst op 19 juli, de dag voordat de documentaire werd uitgezonden.

https://x.com/nazarinveronica/status/1549425395367383040

 
https://x.com/nazarinveronica/status/1549425983324815360

 

Begin deze maand was Victoria bij Tom Nelson om te praten over haar ervaring met de BBC, klimaatverandering, het komende sociale kredietsysteem en meer.

Het filmen voor de BBC documentaire was “het meest traumatische, angstaanjagende, het moeilijkste wat ik in mijn hele leven heb gedaan,” zei ze. “De manipulatie waar ik doorheen ging was gewoon onwezenlijk. Niet alleen bij mij, maar bij iedereen.” Met iedereen bedoelt ze iedereen in huis die niet gevaccineerd was.

“De niet-gevaccineerden wonnen zeker de meeste, zo niet alle debatten in dat huis, maar door de manier waarop ze het gesprek monteerden leek het alsof die alle debatten verloren,” zei ze. Victoria ging het huis binnen wetende dat de BBC een misleidend verhaal zou brengen, maar ze was niet voorbereid op de omvang ervan.

We hebben de video hieronder ingesloten om te beginnen met de discussie over de BBC documentaire (tijdstempel 26:15).

Klimaatrealisme: Nazarin Veronica: Vrijheidsstrijder | Tom Nelson Pod #250, 1 oktober 2024 (60 min)

Als je bovenstaande video niet kunt bekijken op Rumble, kun je hem HIER bekijken op Tom Nelsons Substack-pagina. Hieronder volgen commentaren die Nelson onder de video op Substack heeft geplaatst.

Nazarin Veronica: Het grootste deel van de wereld “slaapwandelt in een sociaal kredietsysteem”

Door Tom Nelson
Nazarin Veronica is een inspirerende, moedige en intelligente jonge vrijheidsstrijder uit Londen, die zich zowel online als in het echte leven verzet tegen de leugens van de mainstream.Net als veel andere mensen hebben de leugens van covid ertoe bijgedragen dat Nazarin vraagtekens is gaan zetten bij het verhaal van de klimaatoplichterij, de “eet insecten, geen vlees” push, Agenda 2030 en nog veel meer.

Nazarin Veronica’s verhaal over hersenspoeling/gaslighting in vijf dagen filmen voor BBC’s ‘Unvaccinated‘ was ongelooflijk interessant voor mij; het leek erop dat de BBC weloverwogen slaap/voedseltekort gebruikte in een poging om zeven “anti-vaxxers” zover te krijgen dat ze de covid-vaccin zouden krijgen, maar geen van hen ging daarin mee! De BBC filmde ook gekke dingen zoals het aanbieden van de “anti-vaxxers” om chocolade uit een luier te eten, ook de kans om pindakaas etc. uit hondenvoerblikken te eten; ze probeerden duidelijk een soort punt te maken over het “nocebo” effect! WTF?!

Ik denk dat het doel van de BBC was om ons ervan te overtuigen dat Nazarin etc. irrationeel en/of ongeïnformeerd waren. Hoewel hun montage niet in het voordeel was van de “anti-vaxxers”, denk ik dat ze onbedoeld meer kijkers (en misschien BBC presentatrice Hannah Fry zelf) ervan hebben overtuigd dat de “anti-vaxxers” gelijk hadden!
Hannah Fry hield zich vreemd genoeg stil over de covid gentherapie na de show, nadat ze er tijdens de show zo op had gehamerd.
Enkele tijdstempels voor de video hierboven:

  • 00:00 Mainstream verhalen uitdagen
  • 01:36 Het debat over klimaatverandering
  • 03:46 Persoonlijk ontwaken en handreikingen
  • 06:03 Geel bord-protesten
  • 09:27 Publieke ontvangst en veranderende houdingen
  • 16:29 Agenda 2030 en toekomstige zorgen
  • 26:15 Conclusie en slotgedachten

Verdere bronnen:

‘Deelneemster spreekt over de psychologische manipulatie en het trauma die ze ervoer tijdens het filmen van BBC’s documentaire ‘Unvaccinated’ door Rhoda Wilson werd eerder gepubliceerd in “The Expose op 6 oktober 2024


Source: https://stichtingvaccinvrij.nl/deelneemster-spreekt-over-de-psychologische-manipulatie-en-het-trauma-dat-ze-ervoer-tijdens-het-filmen-van-bbcs-documentaire-unvaccinated/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....