“Hoe meer je buiten een groep staat, hoe dichter je bij de waarheid komt. Als je er niet meer bijhoort, doe je waarschijnlijk wat juist is. Als ze zeggen dat je van het padje af bent geraakt, staat hoogstwaarschijnlijk je kompas goed. Als het beroerder voelt om je aan te passen, dan om je van een cultus los te maken, zul je snel opknappen als je je ongebaande weg inslaat. Maak je niet druk en houd koers. Dode entiteiten als overheden en autoriteiten bestaan alleen in hun eigen trieste perceptie.”

Administrator – 00:00:00 uur


De werkelijkheid rond natuurverschijnselen en hoe je als menselijke energiebron wordt misbruikt ten behoeve de instandhouding van het bestaansrecht van onze vermeende heersers.

De recente orkaan, Helene, die North Carolina verwoestte en het gebrek aan reactie en zorg van de regering, waarbij sommigen meldden dat de hulpvIn het kader “masaklening zelfs letterlijk werd belemmerd, riep vragen op. Zijn orkanen wel 100% natuurlijke verschijnselen? Dit soort weermanipulatie kan misschien komen in de vorm van cloud seeding, hurricane seeding, chemtrails en HAARP. Vlak op de hielen van Helene kwam orkaan Milton, die buitengewoon snel opliep tot een enorme orkaan van categorie 5, vervolgens daalde maar weer omhoog ging naar niveau 5. Milton heeft ook een zeldzame richting, van west naar oost over Florida, wat de speculatie over weermanipulaties alleen maar heeft doen toenemen.

Nornaal gesproken geef ik geen enkele vorm van aandacht meer aan wat men vreemd genoeg nog steeds “het nieuws” noemt, net zo min als ik aandacht geef aan “experts” en “wetenschappers” en hun “informatie”. Broodetende profeten met een ruggegraat van een weekdier. Ik ben op zoek naar de werkelijke gang van zaken en niet geïnteresseerd in sprookjes die een bepaalde agenda dienen, waar mensen geen invloed op kunnen uitoefenen. Ik maak vandaag toch maar even een zijsprongetje, omdat je iets moet weten over “natuurlijke gebeurtenissen” die sommigen van ons volledig in beslag nemen. Deze keer de angstaanjagende orkanen die het oosten van de USA teisteren. Complotdenkers beweren dat dit geen natuurlijke fenomenen zijn, maar dat ze worden opgewekt. Vaak wordt verwezen naar de al jaren geleden honderden patentaanvragen om “het weer” te kunnen beïnvloeden. Waarom? De Amerikaanse president Lyndon B. Johnson zei het zo:

“Vanuit de ruimte zouden de meesters van de oneindigheid de macht hebben om het weer op aarde te beheersen, om droogte en overstromingen te veroorzaken, om de getijden te veranderen en de zeespiegel te verhogen, om de golfstroom om te leiden en gematigde klimaten te veranderen in ijskoude. In essentie heeft de Sovjet-Unie de controle over de ruimte als een doel van zo’n groot belang beschouwd dat het bereiken van een dergelijke controle tot een eerste doel van het nationale beleid is gemaakt. Onze beslissingen daarentegen worden meestal genomen binnen het kader van de jaarlijkse begroting van de regering. Tegenover deze zienswijze staat nu de beoordeling van leiders op het gebied van wetenschap, gerespecteerde mannen van onbetwiste competentie, die ons doen beseffen wat controle over de ruimte betekent en daarmede de boekhoudkundige zorgen van belastingambtenaren irrelevant maakt.”

Een wereldomspannend oorlogswapen dus, hij zei het al in 1964, 60 jaar geleden. Omdat wij op school bij de aardrijkskunde les hebben geleerd wat klimaat en weer is, weten we niet beter dat dit natuurlijke gebeurtenissen zijn. Nu kunnen we weten dat dit slechts ten dele waar is. Hoe “het weer” ooit is ontstaan zal ik later verder uitdiepen, omdat dit het artikel lang en onleesbaar zou maken.

(1) De manipulatie van orkanen

Via enkele aanwijzingen zullen we zien wat er in werkelijkheid gebeurt omtrent wat we geleerd hebben “natuurlijk” te noemen en wat al die weercodes betekenen. Met behulp van de website FOXBLOG 3 lichten we er een paar zaken uit:

Een goede aanwijzing wordt beschreven in het werk “Monsters Mad Madness and Magic Weaponized Weather and Atmospheric Alteration: Between Truth and Tale:

https://web.archive.org/web/20210830121434/

https://www.monstersmadnessandmagic.com/sanctuaryofthestrange/weaponized-weather.

Het beschrijft verschillende weermodificatieprojecten die minstens 70 jaar geleden werden gestart. Dit zijn enkele…:

Operatie Popeye

Voorafgaand aan de Environmental Modification Convention die in 1977 in Genève werd ondertekend, gebruikten de Verenigde Staten weeroorlogvoering in de oorlog in Vietnam. Onder auspiciën van de Air Weather Service gebruikten de Amerikaanse Operatie Popeye cloud seeding boven de Ho Chi Minh-weg, waardoor de regenval in 1967 en 1968 met naar schatting dertig procent toenam.

Project Cirrus 1946

In 1946  begon Project Cirrus. Dit project is een mijlpaal omdat het een aanzienlijke sprong voorwaarts maakte op het gebied van weersbeheersing. Terwijl het weerbureau van de Verenigde Staten zich uitbreidde om cloud seeding te testen op een oostwaartse orkaan 350 mijl uit Jacksonville, FL.

1962 Project Stormfury

Zaaien in orkaan Esther leidde tot de oprichting van Project Stormfury in 1962. Project Stormfury was een joint venture van het Amerikaanse ministerie van Handel en de Amerikaanse marine. Dit project heeft 10 jaar geduurd vanwege strikte richtlijnen bij de selectie van orkanen. In de tussentijd werd de apparatuur verbeterd. Wat ooit de primitieve methode was om droogijs met de hand te dumpen, werd vervangen door raketbussen geladen met zilverjodide, en vervolgens door pistoolachtige apparaten die op de vleugels van de vliegtuigen waren gemonteerd en zilverjodide in de wolken afvuurden. Ook de observatieapparatuur werd verbeterd. Aanvullende verkenningsgegevens werden gebruikt om de werkhypothese aan te passen.

De nieuwe theorie hield rekening met cumulustorens buiten de oogmuur – zie foto hierboven. Volgens de herziene theorie zou door het inzaaien van de torens latente warmte vrijkomen. Dit zou het begin van nieuwe convectie veroorzaken, die vervolgens een nieuwe oogmuur zou veroorzaken. Omdat de nieuwe oogwand zich buiten de originele bevond, zou de eerste oogmuur worden verstikt van energie en uit elkaar vallen. Omdat de nieuwe oogwand breder was dan de oude, zou de wind bovendien lager zijn vanwege een minder scherp drukverschil.

HAARP

In dit patent, dat de weg vrijmaakt voor HAARP, doet Dr. Eastlund een aantal fascinerende uitspraken die duidelijk in tegenspraak zijn met de bewering dat het alleen wordt gebruikt voor onderzoek en niet voor militaire doeleinden of doeleinden zoals weerbestrijding. Hier zijn een paar belangrijke uitspraken die letterlijk uit het patent zijn overgenomen:

  • De temperatuur van de ionosfeer is in deze experimenten met honderden graden verhoogd.
  • Het kan in ons voordeel worden gebruikt voor positieve communicatie- en afluisterdoeleinden.
  • Buitengewoon grote hoeveelheden elektriciteit kunnen zeer efficiënt worden geproduceerd en verzonden.
  • Deze uitvinding heeft een fenomenale verscheidenheid aan … mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Grote delen van de atmosfeer kunnen naar een onverwacht grote hoogte worden getild, zodat raketten onverwachte en ongeplande sleepkrachten tegenkomen met als gevolg vernietiging of afbuiging. Weersmodificatie is mogelijk door bijvoorbeeld windpatronen in de bovenste atmosfeer te veranderen of zonneabsorptiepatronen te veranderen door een of meer pluimen van atmosferische deeltjes te construeren die als lens of focusapparaat zullen fungeren. De concentraties van ozon, stikstof, enz. in de atmosfeer kunnen kunstmatig worden verhoogd.

(2) Weermodificatie patenten

We verwijzen alleen naar een link, waarin een hele serie patenten wordt opgesomd. Het eerste patent is van 1891, dus het rotzooien met het weer is al meer dan 120 jaar geleden in gang gezet. Het manipuleren van de natuur heeft hun hoogste aandacht, omdat de natuur alleen maar kan overwonnen door het kapot te maken. En het moet worden vernietigd zolang wij mensen – als afgeleid natuurverschijnsel – hier nog rondlopen. Hier wat links en files om aan te geven dat alles openlijk op straat ligt en je ondertussen voor gek wordt verklaard als je erover begint.


(3) Theta-controle van orkanen

Hier het verhaal over hoe het apparaat bepaalde menselijke eigenschappen gebruikt voor de destructieve agenda. Wederom van FOXBLOG 3:

Begin juni postte ik over hoe de orkaan van 1988 in Moskou theta-getrainde gehersenspoelde slaven betrof, van iemand die erbij betrokken was, Victoria, 8 jun 2024 foxblog3 Theta Mind Control Experiment veroorzaakte de orkaan van 1988 in Moskou [1].

Ik ben vergeten welke orkanen er in mei of begin juni in de VS plaatsvonden, maar ik vroeg Victoria toen… “Hebben ze mk ultra mind controlled slachtoffers gebruikt om onlangs orkaangebeurtenissen in Amerika te creëren?”

Antwoord Victoria:

“ABSOLUUT! Controleer de plaatsen waar deze anomalieën zich voordoen: Arizona, Texas etc. Phoenix in Arizona is een top mind control plaats. De gemeenschappelijke plaatsen van programmering op Deep Military ondergrondse bases. Mensen maken de MK ULTRA-kaart.”

Vervolgens vroeg ik haar:

“Combineert de sekte natuurlijke omstandigheden die gunstig zijn voor hun experiment met HAARP, chemtrails / seeding en Theta geprogrammeerde individuen om extreme gebeurtenissen te creëren?”

Antwoord Victoria:

“Dat was het ware doel – om op grote schaal te programmeren en commando’s te geven. Chemtrails zijn een signaal om te ruiken, huidprogramma’s. Technologieën zijn kleine golven. Ze vertrouwen op massaprogramma’s die we van kinds af aan hebben meegekregen. We denken dat technologie krachtig is omdat we zijn opgeleid om dat te geloven. In 1998 waren er chemtrails op 19 mei! Het was een geurcommando waar ik op reageerde! Dat besef ik nu!”

Dus naast het directe effect van chemtrails, inzaaien enz. om het weer te beïnvloeden, is er ook een indirect effect – ze activeren de theta geprogrammeerde individuen via geur- en huidprogramma’s om de orkaan te activeren en te verergeren door thèta-golf interventie. Het zijn tenslotte maar elektromagnetische golven. De triggers voor Victoria waren de chemtrails, gedetecteerd door geur- en huidprogramma’s, en een telefoontje van haar begeleider voor de orkaan van 2017. Ze werd via tunnels naar de rituele plek gebracht.

Chemtrails en smartphone handler call – het script in de buurt van de plaats van het ritueel. Ze ontwierpen het interieur van mijn flat om me in verwarring te brengen en door de tunnels werd ik naar de plaats van het ritueel vervoerd. Sterke rituelen hadden een speciale plaats nodig voor sterke energie. Ze moeten je daar door de tunnels afleveren.”

Victoria zei verder over de ongebruikelijke orkaan van 1998 in Moskou: “Het dak van het Bolshoi Theater en het Grand Kremlin Palace werden beschadigd. Allemaal plaatsen waar rituelen worden opgevoerd.”

De gebeurtenissen worden lang van tevoren uitgewerkt om te profiteren van de uitlijning van de zon, de aarde en de planeten.

“Tijd en plaats zijn belangrijk! Universum: Planeten, Zon, Aarde Verbinding energie. Hoe sterker het resultaat – hoe nauwkeuriger de plaats en tijd die nodig is. Anders werkt het niet”

Victoria zegt : “Moskou is een Scandinavische [noordelijke] stad, dus alles wat heet en tropisch is, is hier afwijkend. Een orkaan en tropische regenval die naar Moskou en de regio Moskou komen, is zeer ongebruikelijk.” Ze zei verder dat er ook “luchtmagiërs” worden getraind voor het ontstaan van orkanen.


(4) Wat heeft dit nu allemaal te betekenen?

Om te beginnen: HAARP is niet meer wat iedereen denkt wat het is. De HAARP stations zijn gedeeltelijk buiten bedrijf gesteld en vervangen door het veel fijnmaziger 5G-netwerk. De werelddekkendheid is fenomenaal. Het is dan ook logisch dat al de geïnstalleerde 10-duizenden masten dat werk hebben overgenomen. Iedere zend- en ontvangmast werkt als een “hub” voor de frequentieprogramma’s die de militairen uitvoeren om de atmosfeer etherisch te vergiftigen.

In de tweede plaats lezen we dat theta-hersengolven worden gebruikt in speciale programma’s ter ondersteuning van de weeroorlogen die op de mensheid worden losgelaten. In het artikel wordt alleen gerept over MK_Ultra mindcontrol “medewerkers” die via rituelen versterkend zouden moeten werken. Thèta is de naam van de hersengolven die je produceert als je diep ontspannen bent, maar nog niet slaapt; je bent onder-bewustzijn.

De langzame hersengolven (Alfa, Thèta, Delta) worden geproduceerd wanneer de aandacht naar binnen gericht is. Daar kan intuïtieve informatie bewust worden en kunnen invallen en inzichten optreden. Voldoende laag frequente hersengolven kunnen produceren is vooral belangrijk om evenwicht te bieden aan de snelle hersengolven (Bèta). Wanneer je teveel Bèta golven produceert en er weinig andere hersengolven aanwezig zijn, ervaar je stress en spanning, lukt het niet meer om je gedachten tot rust te brengen en zal helder denken, slapen en ontspannen steeds moeilijker worden.

Met andere woorden: door de theta-golven te onderdrukken of te verstoren, ontstaat stress, spanning en angst. De vraag is wat een groepsgeest dan “triggert” om op de theta-golven in te grijpen en je bezorgd en onrustig te maken. Antwoord: dat doen ze met een stortvloed aan nepnieuws over het fenomeen en meer specifiek: WEERCODES. Morgen komt er dus geen storm windkracht 7, maar morgen krijgen te maken met weercode ROOD! Volgens de TV, volgens de App, volgens de buurman en volgens je …. onderbuikgevoel.

Dit laatste denk je alleen maar en je kunt proberen tot rust te komen met het luisteren naar geluiden die de theta-golven terug in balans brengen. Wie weet helpt het.

Ik heb meestal genoeg aan 4 minuutjes:

https://old.bitchute.com/video/9XgXktFNMQ1N/https://old.bitchute.com/video/9XgXktFNMQ1N/


Ten derde viel mij een klein zinnetje op, wat onze vriendin Victoria tussen neus en lippen door even meldde:

We denken dat technologie krachtig is omdat we zijn opgeleid om dat te geloven.”

Met andere woorden: ze hebben ons wijsgemaakt dat “technologie” een soort beredeneerde toverkunst is. De realiteit is, dat het fenomeen staat of valt met dat geloof in deskundigen, experts, wetenschappers, artsen, specialisten, politici, ambtelijk bedienden, atoombomproducenten, maanwandelaars, meteorologen en verdere oplichters zoals religieuze dwaalleraren met hun verschillende godencompetities. Technologie is krachtig omdat we het geloven, niet omdat hetgeen wordt beweerd ook daadwerkelijk wordt bewezen. Integendeel.

De conclusie lijkt dan ook gerechtvaardigd, dat orkanen zonder menselijke ondersteuning geen orkanen zijn. In het artikel van FOXBLOG 3 wordt gesteld dat alleen de door speciale programma’s gerekruteerde slachtoffers daar een bijdrage aan leveren, maar ik denk dat de gehele bovengrondse mensheid door “nieuws” en “codes” wordt getriggered en hun eigen voorstelling bevestigt. Door het verstoren van de theta-golven wordt in de hersenen chaos gecreëerd. Met het 5G-netwerk kun je iedereen bereiken. Eens te meer worden we gewezen op het echte gevaar en waar dat vandaan komt. Zonder hun omvangrijke tunnelsysteem zijn ze nergens. Het is daarom dat we vooral bang moeten zijn voor wat er aan buitenaardsen uit het luchtledige heelal op ons rondtollende bolletje water komt abseilen…..

Orkanen zijn mensenwerk en oorlogswapens.

Iemand zal zeggen, dat er in Florida helemaal geen oorlog is, toch? Voor iemand die dat beweert is nog niet helemaal duidelijk dat de oorlog totaal is en tegen de mensheid in het algemeen wordt gevoerd. In latere artikelen zal ik aantonen dat weermanipulatie is begonnen met de industriële revolutie in de loop van de 19e eeuw. Daarvoor was er geen “weer” om te manipuleren. Sinds enkele decennia is de manipulatie zo totaal geworden, dat men een list heeft bedacht en het “klimaatverandering” is gaan noemen. De zogenaamde wetenschappers die daarin zijn meegegaan zijn geen knip voor de neus waard, toucheren vorstelijke salarissen voor hun deftige onzin, zodat amateurs achter een schermpje de waarheid moeten zien te achterhalen.

Het is de wereld op zijn kop.

Het is de echte wereld…..


Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/10/14/weercode-pimpelpaars-orkanen-zijn-mensenwerk-en-oorlogswapens/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....