Tijdgeest Magazine is al 18 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, een boomerhobby via het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. 


van 15 oktober 2024 gaat over
huisdieren, koeloze kaas, poleshift,  meisjesbesnijding, Suriname & Indonesië.


Die prooi stribbelde binnen nog lang tegen!

LEEFSTOORNIS MET HUISDIEREN

Ellende! Overal loert de Cabal, de Demiurg vangt moeiteloos je ziel af en Rutte is nu superenge NAVO-baas. Wij babbelen ondertussen, knap conflict vermijdend, verder over Netflix, de baas, stress, voetbal, wielrennen en geldwolven.
Veel energie gaat ook naar die arme dóódgereden wolf. ’t Is eveneens huilen over de prijs van de dierenarts voor een van die 3,1 miljoen katten, 1,8 miljoen honden en 450 duizend paarden, die in ons land als huisdier worden gehouden. Men smult van 1 miljoen dierenfilmpjes op internet, kickt op wollige praat van mediums en discussieert over idealen die men graag door anderen bevochten ziet worden. En dan weer uren sensatie Reels kijken op Facebook over apen en leeuwen. Even medelijden met mishandelde pleegkinderen, maar dan weer gauw een dinerreceptje opvragen.

Alles heeft ergens zijn tegendeel want daar verschijnt gelukkig de spirituele lichtwerker in beeld. Fijn dat Christina von Dreien beweert dat alles goed afloopt inzake de natuurlijke selectie en onze Ascentie (spirituele opgang) naar een betere wereld. Dat lijkt echter alleen de bonus voor een uitverkoren clubje.


Gezelligheid in de hemel volgens de Romeinen.

EVOLUTIE DER BOEREN: KAAS UIT GRAS

Is de overgang van de prehistorische stammen van jagende nomaden naar plaats bepalende landbouw ons onvoorziene noodlot geweest? Die vroege boeren ontwikkelden immers al rap een door de staat georganiseerde samenleving door de uitoefening van een centraal politiek gezag met een intimiderend geweldsmonopolie. Minder geinig voor die dorpelingen was dat ze voortaan vrij monotone voeding kregen in tegenstelling tot het oergezonde zeer gevarieerde eten van de jager/verzamelaar. Bovendien moesten die jagers vaak een dagje vasten en dat blijkt goed voor alles. Onthouden die tip! En weer naar het Hier en NU!

Lang was ik pissig naar aanleiding van het klakkeloos afzagen van koeienhoorns. Bekijk vooral deze leuke documentaire. Maar boeren met koeien zijn al weer uit. De modernste boer maakt melk uit gras met Precisiefermentatie (PF). Dat is een techniek om zuivel-identieke eiwitten zoals caseïne te produceren met behulp van micro-organismen in plaats van zoogdieren. Een melkbrouwerij met roestvrijstalen koeien. Geen kalverkwellingen meer en de micro-organismen produceren melk vijf keer effectiever dan een traditionele melkkoe. Those Vegan Cowboys (Belgen) fixen samen dus koeloze kaas.

POLESHIFT

Klimaat verandert voornamelijk door zonnevlammen en omdat we dichter en dichter bij het kantelpunt (Poleshift) van de aarde komen, waardoor de binnenkern van de aarde anders gaat draaien ten opzichte van de buitenkern, de mantel. Door verandering en versnelling van de aarderotatie manifesteert zich straks (ooit) een magnetische ontkoppeling en komt er enorme kinetische warmte vrij. Hoe wat? Zoek het zelf uit. Het stilvallen van de traditionele Golfstromen in de oceanen houdt daar verband mee. Kijk bijvoorbeeld maar eens op Ethical Skeptic als je technisch Engels snapt. De Amerikaanse weersbeïnvloeding (HAARP) regelt zelfs lokaal klimaat op politiek recept. En wat je wel/niet daaromtrent mag opzoeken via het Amerikaanse Google. Er is meer dat we niet weten dan wel. Maar wie kijkt, ziet meer dan gelul over C02.

MEISJESBESNIJDENIS

Erger! Het snijseizoen is weer aangebroken in Afrika. In het licht van de aanpak van de zogenaamde overbevolking is het mooi dat er elk kwartier een jong meisje overlijdt aan de gevolgen van deze cultureel-geschifte ingreep. Zo moet we ook toejuichen dat er steeds meer homofiele relaties ontstaan, die waarschijnlijk ook kinderloos zullen blijven. Denk ook aan de vele gedeprimeerde jongeren die na een klote jeugd, een toeslagenschandaal of een UWV-misser, een ombouw, aanranding of drugsprobleem besloten om minstens kinderloos te blijven of eventueel zelfmoord te overwegen. Zo dapper van al die kids die blijven! Tenminste?


 SURINAAMSE VLUCHTELINGEN

Klagen en denken over emigratie naar Amerika? Waarom wil iemand dat eigenlijk? Zijn we al vergeten hoeveel Surinamers ooit vluchtten naar Nederland? De helft! Sommige Suri’s waren politiek verbannen of bedreigd door Bouterse. De welgestelden wilden studeren in Amsterdam, de straatarmen wilden vooral veiligheid. En eten.

Een Surinaamse vriendin herinnerde zich uit haar arme jeugd lange perioden van aanhoudende droogte en dus dorst. “Het enige beschikbare drinkwater kwam uit een regenton. En soms werd die stiekem ’s nachts geleegd door een even wanhopige buur. Als er eten was, dan eenzijdig bonen en rijst, aangevuld met wat er in de jungle te vinden was. Als klein kind at ik soms schelpenzand omdat ik kalk tekort kwam.”
Velen vluchtten ook voor hun benepen moslimcultuur of voor de superieure, arrogante Hindoecultuur. “Uithuwelijken was de normaalste zaak, vanaf je 15e,” vertelde mijn vriendin.
Bizar verschijnsel is dat een tweede generatie weer terugkeert naar de strenge leefregels van hun in Suriname gebleven voorouders. Beurtelings zie je dan demonstraties van haat en/of verering naar de blanken, die witten. En velen gaan hier keurig, conservatief  op moskeebezoek en sturen geld naar ‘huis.’ Want wat valt er veel te verdienen in het Beloofde Land!


WINSTMAXIMALISATIE

De hebzucht en de domheid wisselen elkaar in deze wereld af. Maar protest is er weinig. Ergerlijk is dat de kunst- en cultuursector miespelt over haar actuele politieke bezuinigingen. Sinds Corona heb ik geen kunstenaar of cabaretier dapper horen protesteren tegen die ultieme volksvaxverlakkerij, allemaal bang voor het dagelijks brood. Koot & Bie zijn vergeten!
Maar een ieder krijgt wat men verdient. Die besneden meisjes in Soedan hebben waarschijnlijk in hun vorige levens allemaal aan de verkeerde kant gestaan van macht & onmacht: de karmatrip. Vrees de kleine lettertjes bij uw dood, vrienden! Want wat denk je dat je hier echt geleerd hebt? Ging JIJ voor de liefde? Of voor de winstmaximalisatie?


Het geheim achter die kleine e? Van sterke gulden naar inflatie euro’s?

ZORGEN ZAT OM PROPAGANDAPRAAT

’t Is het slechts achterlijk kraslotgebabbel van de NPO, dat Rusland heel Europa wil aanvallen? Het lijkt immers plat op de bekende Hitleriaanse (DPG-media tegenwoordig) propagandavorm van angst creëren. Voedselzekerheid staat op de tocht? Kom nou! Vorig jaar werden hier bijna 15 miljoen varkens geslacht, waarvan twee derde voor de export. Dat geldt ook voor fruit, groenten en bloembollen (de allermodernste pesticidebommetjes)!

Meer zorgen? In Duitsland werd weer een krant verboden, goed voor het bekende bruine vertrouwen. Wie het nu nog net begrijpt, gaat eh.. zegmaar. Eh.. Dood aan de apenpokken! Het kussentje is al klaar.

INDONESIE ALS POLITIESTAAT

In 2019 gingen studenten massaal de Indonesische straten op om te protesteren tegen voorgenomen wetgeving die beperkingen moest opleggen aan de autoriteit van de Corruption Eradication Commission. Ook wilde de regering nieuwe discriminerende wetsvoorstellen doorvoeren, die o.m. het wetboek van strafrecht ten aanzien van corruptie zouden aantasten. De verkiezingen zijn dit jaar namelijk gewonnen door de zoveelste dubieuze generaal, Prabowo Subianto. De in oktober aftredende  President Jokowi Widodo is een glibberkampioen in coalitievorming. Opnieuw heeft hij dat talent waargemaakt met het installeren van zijn zoon als vicepresident naast Prabowo.

In augustus van dit jaar vonden er vergelijkbaar heftige protesten plaats toen het Huis van Afgevaardigden probeerde een uitspraak van het Constitutionele Hof te omzeilen zodat men het verkiezingsproces kon manipuleren. Net als in 2019 werd er door de overheid gereageerd met excessief politiegeweld.

Evi Mariani, medeoprichter en directeur van de democratisch-vrijheidslievende Project Multatuli, zegt zich uiterst bezorgd te voelen over de staat van de vrijheid van meningsuiting in Indonesië. “Niemand controleert de politie – niet de president, niet het Huis van Afgevaardigden, zelfs niet de commissie die is opgericht om de politie te controleren. Er zijn op dit moment geen repercussies voor de politie.”
Indonesië is misschien wel de op twee na grootste democratie van de wereld, maar dat is een precaire status. De communistenjacht, zeg genocide, van 1965 heeft daar bijna 1 miljoen slachtoffers gemaakt. Weet u nog?


Politiewolven, de uitgefokte variant.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2025, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van onze hoofdsponsor, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres.

* Congres over chemtrails en weermanipulatie op zondag 17 november in Breda 9-17 uur, met o.a. Peter Vereecke en Fred  Teunissen. Alle informatie op: www.chemconventie.eu

* In één dag je darm reinigen en zo’n 1 tot 2 kilo aan slijm en onverteerde resten uit je dunne darm kwijtraken? Met darmkuur Q-start verteert een boost aan enzymen alle opgehoopte rommel in je darm. En dat komt er de volgende dag netjes uit. Code bol20 geeft korting op alle producten van www.vegaqura.nl.
Review Q-Start: “Wat ik nu allemaal heb gezien, heb ik nog nooit meegemaakt. Zwarte stukken, rood, tot aan donkergroen. Het kwam er allemaal uit en ik voel me zo licht als een veertje! Een beetje afzien heb ik er graag voor over. Ik herhaal hem binnenkort! Wat hebben mijn darmen hier naar verlangd. R. de Kort, Zutphen

  VECHTHOND BIJT BAAS DOOD

Heerlijk nieuws! Er is hoop op de goede afloop van alles. Leve het plunderkapitalisme en de zorgstaatslaven! Alles straft zichzelf! We gaan nu echt léven tot de dood! Raadpleeg mijn domino orakel voor alternatieven!


HINDERLIJK ONDERBUIKGEVOEL?

Kiezen uit twee kwaden is link. Trump of Harris? Gendertrips: man of vrouw? Of niks? Of alles? Niks lijkt meer wat het is. Raadpleeg mijn domino orakel als je de hoop verliest of alleen erge diarree nog helpt.


Gratis downloaden op onze website

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1752 abonnees via de website en door 2.980 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de


Source: https://www.tijdgeest-magazine.nl/archief-tijdgeest/tijdgeest-megazien-15-oktober-2024

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....