De VVD en NSC spelen op dit moment een smerig spelletje waarbij ze de BoerBurgerBeweging (BBB) links beleid laten uitvoeren. Dit is een verraderlijke zet, aangezien de BBB oorspronkelijk beloofde dat boeren gewoon mochten blijven boeren. Maar in plaats daarvan zien we nu dat er plafonds worden verlaagd, afroming wordt ingesteld zonder compensatie en opkoopregelingen worden gelanceerd. Mark van den Oever, voorman van Farmers Defence Force, wijst erop dat er geen enkel overleg is met de boerensector en dat dit helemaal niet strookt met de belangen van de boeren. Hij roept BBB-voorman Caroline van der Plas op om de onzalige plannen van tafel te halen en de BBB-minister tot de orde te roepen. Van den Oever benadrukt ook dat de BBB geen echte boeren in de Kamer heeft zitten, wat volgens hem onbegrijpelijk is. Hij waarschuwt dat als de BBB niet naar de stem van de boeren luistert, ze uiteindelijk hetzelfde lot zal ondergaan als het CDA in het verleden. Dit hele gebeuren roept de vraag op: waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig? Het is duidelijk dat er iets grondig misgaat en Van den Oever is ervan overtuigd dat dit helemaal verkeerd zal uitpakken.


Source: https://www.ninefornews.nl/keiharde-uithaal-naar-bbb-dit-gaat-op-de-kop-verkeerd/

.


Een gedachte over “Keiharde uithaal naar BBB: ‘Dit gaat op de kop verkeerd’.”
  1. Mark van de Oever is of een onstellende sukkel of gewoon een marionet in het grote toneel van de Bilderberg, versterkt door het satanistische verbond met het Vaticaan, waarin Schoof, Maxima en Bill Gates de miserabele afleidersrol spelen met op de duistere achtergrond de bankiersfamilies, Vaticaan en de Johannieters in wéér een tijdelijk verbond met de Jezuïten. Vanaf de moord op Rodolphe steeds dezelfde occulte krachten van proto-nazi’s en postnazi’s.

    Net als in de belle epoque fungeren de extreem domme types als Caroline van der Plas als willige werktuigen van Klaus Schwab en zijn assistente uit de Peronistische circuits. De waarheid is nog veel schokkender dan ooit en ligt in Rome als een pauselijk geheim.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....