Deel deze informatie met anderen op je sociale media!
Gideon van Meijeren heeft een motie ingediend waarin de regering wordt opgeroepen om zich niet langer te committeren aan de SDG 2030 Agenda van de Verenigde Naties. Hij vroeg om een hoofdelijke stemming.
Volgens Van Meijeren is het onzinnige klimaatbeleid, de afbraak van de agrarische sector, de strijd tegen ‘desinformatie’, de rampzalige massa-immigratie, de genderwaanzin en de zogenaamde watercrisis allemaal het gevolg van de globalistische SDG 2030 Agenda. Hij wil dat Nederland weer een soeverein land wordt.

De motie werd verworpen met 43 stemmen voor en 101 stemmen tegen. Onder andere Wilders, Baudet, Martin Bosma, Tony van Dijck, Eerdmans, Flach, Van Houwelingen, Léon de Jong, Kops, Markuszower, Van Meijeren, Edgar Mulder en Stoffer stemden voor. Onder andere Aukje de Vries, Van Vroonhoven, Van der Wal, Westerveld, Yesilgöz, Van Baarle, Becker, Bikker, Bontenbal, Boswijk, Bromet, Van der Burg, Van Campen, Ceder, Dassen, Grinwis, Hertzberger, Jetten, Joseph, Kathmann, Klaver, Kröger, Lahlah, Van der Lee, Michon-Derkzen, Ouwehand, Paternotte, Paulusma, Van der Plas, Rajkowski, Six Dijkstra, Sneller en Tielen stemden tegen. De PVV, SGP, JA21 en FVD stemden voor de motie, de rest stemde tegen, inclusief BBB en NSC.

Bron: NineForNews.nl


Source: https://www.ninefornews.nl/deze-partijen-ook-bbb-en-nsc-stemmen-tegen-motie-die-regering-oproept-zich-niet-aan-sdg-2030-agenda-te-committeren/

.


2 gedachte over “Deze partijen (ook BBB en NSC) stemmen tegen motie die regering oproept zich niet aan SDG 2030 Agenda te committeren.”
  1. Uit de nieuwsbrief van OCCAM per post vernam ik Angelique Berg al sinds lange tijd actief is ingezet voor het vervalsen van statistieken.
    Ben benieuwd wanneer Triphane weer berichten uit de krochten van Bilderberg en WEF haalt. De totaal onbekende hacker die Minix gebruikt
    en daarmee vrijwel iedere computer leeg plukt. Zo heb ik via de postduif veel gelezen over Schoof, Wilders en de hulpjes van
    BIS en de VN en hun Argentijnse handlangers die Klaus Schwab en Yuval Harari bevredigen.

    FvD blijkt nog de enige partij zonder smetten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....