Het kabinet heeft aangegeven volgend jaar extra financiële steun te willen geven aan Oekraïne als dat nodig is. Premier Schoof heeft benadrukt dat het kabinet hier zeer positief naar kijkt en er volledige steun aan zal geven als Oekraïne om hulp vraagt. Deze discussie heeft FVD-voorman Thierry Baudet verbaasd. Hij begrijpt niet hoe iemand kan denken dat de NAVO deze oorlog kan winnen. Baudet stelt dat Rusland een overmacht heeft op het gebied van wapens en bondgenoten, en daarom is het volgens hem onrealistisch om te denken dat de NAVO kan winnen. Premier Schoof benadrukt echter dat de Russische agressieoorlog gestopt moet worden en dat dit alleen kan door ook militair een vuist te maken tegen Rusland. Het is volgens hem van groot belang voor een vrij en veilig Europa en Nederland.


Source: https://www.ninefornews.nl/je-wint-het-niet-nooit-baudet-dwingt-premier-schoof-tot-reality-check/

.


3 gedachte over “‘Je wint het niet, nooit!’ Baudet dwingt premier Schoof tot reality check.”
  1. Het is de strijd tegen Rusland, die al woedde voor de belle epoque en daarna. Rusland, Hongarije en Centraal Europa, vaak fout Oost Europe genoemd, ondergaat een strijd door satanististen, waaronder vanaf Disraeli tot de bankiers in Londen en New York tot op heden. Morgan behoorde niet direct tot de Rothschilds, maar was wel in hun greep. Het is niet verwonderlijk dat chantage in misbruikcircuits nog steeds het middel bij uitstek in de epstein en blackrocktentakels is. Merkwaardigerwijs, of niet, pakt de journalistiek de zaak Demmink niet op en durft niets meer te onderzoeken in de angst het pensioen niet te halen. Onder Schoof, Maxima en Bill Gates als graftakken maken wij ons weinig illusies!
    Niet alleen vele doden in de dutrouxzaak, maar mogelijk nog véél meer in de pedocratische marionettenstaat NL(P)!

    Putin en Lavrov die de graaizucht van Larry Fink en de Rothschilds inperken, daarvoor moeten de marionetten in Bilderberg en WEF alles op alles zetten. Gelukkig is dat géén Chinees en Indiaas belang!

  2. Niemand heeft gestemd op het trio Maxima, Schoof en Wilders. Velen stemden op de illusie bevrijd te worden van Rothschilds, Bilderberg en de neonazi’s met hun oorlogen tegen hun eigen bevolking en palestijnen en oekraïners. Zoals Gezond Verstand het noemt; het is een misdaadsyndicaat met de naziroots zoals benoemd door Dr Rath.

  3. Feilloos laat Baudet zin dat Dick Schoof een landverrader is. Nu nog het besef bij de slapende kaaskoppen!
    https://fvd.nl/nieuws/baudet-stuurt-schoof-op-vredesmissie-in-debat-over-europese-top
    Hulde Theirry, klare taal die iedere intelligente burger in binnen- en buitenland onderschrijft.
    De Nederlander BESTAAT, behalve bij een beginnend slavinnetje van de Dresdner Bank in Argentinie.
    Damals roofde de DB joodse bezittingen, nu wordt de politiek van AH opgeschaald zonder krachtig mondiaal verzet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....