Kristen Bell, de stem achter Prinses Anna in Disney’s blockbuster Frozen-franchise, onthulde onlangs een amusant verhaal over hoe een niet-zo-subtiele grap haar weg vond in de geanimeerde film uit 2013.

Tijdens een interview met Vanity Fair deelde Bell de achtergrond van een bepaalde regel in het nummer “For the First Time in Forever” die onder de radar van sommigen kon zijn gebleven, zo meldde de New York Post.

In het nummer zingt Anna: “Jarenlang heb ik door deze lege zalen gezworven / Waarom een balzaal zonder ballen?” Hoewel het op de oppervlakte een onschuldige tekst lijkt, was het Bell niet ontgaan dat er een dubbele betekenis aan zat.

Trump Fighting For America Verzamelbare Gouden Munt – Vecht! – Must See

Terugkijkend, zei de 44-jarige actrice: “Hoe hebben we die grap erin gekregen?” voordat ze toch nog schalks toevoegde: “We hebben het onder de radar geschoven. Het maakte het bijna niet, maar we zeiden: ‘Waar heb je het over? Dat is niet wat het betekent. Wees geen pervert.’”

@vanityfair

#KristenBell wilde #Anna in #Frozen de “tegenhanger” maken van de traditionele #Disney prinses. #nobodywantsthis #forgettingsarahmarshall #veronicamars #gossipgirl #thegoodplace #disney

♬ originele geluid – Vanity Fair

Bell, bekend om haar rol in The Good Place en recentelijk Nobody Wants This, deelde hoe veel het voor haar betekende om een rol te krijgen in een Disney-geanimeerde film.

Terwijl ze opgroeide, droomde ze ervan om deel uit te maken van de Disney-magic. “Ze zijn zo formidabel in je leven als je jong bent, en ik was obsessed met ze,” legde Bell uit. Ze nam zelfs op een boombox op dat ze liedjes uit De Kleine Zeemeermin zong als kind, voor het geval Disney ooit aan de deur klopte. Ze had geen idee dat die droom werkelijkheid zou worden.

Eenmaal gecast als Prinses Anna, dacht Bell aanvankelijk dat ze alles zou doen wat Disney van haar vroeg. Echter, Bell realiseerde zich al snel dat ze de kans had om haar personage te vormen tot iets meer herkenbaars voor jonge meisjes.

6 jan 2019; Beverly Hills, CA, VS; Megan Mullally en Kristin Bell tijdens de 76e Golden Globe Awards in de Beverly Hilton. Verplichte Credit: Paul Drinkwater/NBC via USA TODAY NETWORK

“Wat ik echt zou moeten nastreven, is om een personage te creëren dat ik echt nodig had om te zien toen ik 11 jaar oud was, wat iemand zoals dit personage was,” zei ze. Bells visie voor Anna was duidelijk: een prinses die niet perfect is. “Ik wil dat ze wakker wordt met kwijl in haar mond. Ik wil dat ze snurkt. Ik wil dat ze te veel en te snel praat en haar hart op haar mouw draagt en over dingen struikelt. De echte eigenaardigheid voor een meisje dat lief is maar niet zo samenhangend, en gelukkig was deze hele ervaring echt collaboratief. Sommige van die dingen schreven ze in, en andere niet en lieten ze me de touwtjes in handen nemen.”

De samenwerking met Disney stelde Bell in staat om deze ideeën tot leven te brengen. Frozen werd een enorme hit en bracht wereldwijd meer dan een miljard dollar op.

De sequel, die in 2019 werd uitgebracht, had een vergelijkbaar succes. Wat betreft Frozen 3, hintte Bell naar de onontkoombaarheid ervan en grapte op The Tonight Show Starring Jimmy Fallon: “Als we er allemaal voor gaan, waar wachten we dan nog op?”


De meningen die door bijdragers en/of inhoudspartners worden geuit, zijn van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van je eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/did-kristen-bell-get-away-with-a-dirty-joke-in-a-frozen-song-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....