Eerst, laten we Walz vergelijken met zijn tegenhanger aan de rechterkant. Herinner je je nog een paar weken tot een maand geleden toen het te zeggen over de Republikein JD Vance was dat hij “vreemd” was? Vance, de running mate van Donald Trump voor het vicepresidentschap, is, als het er op aankomt, assertief normaal. Hij spreekt kalm en autoritair over gezond verstand economische en beleidskwesties die belangrijk zijn voor gewone mensen. Hij gaf de ABC Nieuwskwaliteitsscholen in Chief Martha Raddatz een lesje toen ze de gevaar voor Amerikanen afdeed als “slechts een handvol” appartementencomplexen in Colorado die… overgenomen werden door Venezolaanse straatbendes.

Dat klopt. Ze zei daadwerkelijk dat het “slechts een handvol” was. Met duidelijke ongeloof reageerde Vance: “Martha, hoor je jezelf?” Bekijk het zelf.

Wat betreft Minnesota Gouverneur Tim Walz? Is hij normaal, of zou hij wel eens de vreemde kunnen zijn? Hij floddert regelmatig over het podium als het personage Jack Tripper uit Three’s Company en lijkt te gaan spastisch met zwaaien en springen telkens wanneer er een menigte en een camera is. Een van zijn leerlingen beschreef zijn onderwijsmethode als “zweterig en handgebaren.

Trump Fighting For America Verzamelaarsgoudmunt – Vecht! – Moet gezien worden

Walz heeft een veroordeling voor rijden onder invloed uit 1996 die hij ten onrechte op zijn niet-bestaande doofheid gaf, en hij loog erover. Hij loog ook over zijn aanwezigheid in Tiananmenplein in China in 1989, blijkbaar om zichzelf belangrijker en meer ervaren te laten lijken dan hij is.

In de laatste aanloop naar de verkiezingen van 5 november heeft Walz zichzelf gepresenteerd als een huiselijke, onvervalste jager. Wanneer hij geen pet draagt die ten onrechte beweert dat hij een gepensioneerde Command Sergeant Major is, draagt hij een eendenjachtpet en een geruite flanellen jacket.

Hier is hij in het genoemde ensemble, Donald Trump belachelijk makend omdat hij voor de boodschappen van een vrouw betaalde tijdens een campagnestop in een supermarkt. Waarom haalde hij die $100 biljet tevoorschijn en gaf het aan de vrouw, vroeg Walz? Waarom, omdat “Elke vrouw die hij ziet hij gewoon afbetaalt omdat hij daar iets (sic) deed.”

Laten we de temperatuur van Twitter meten:

X Screenshot – Divisive Content
X Screenshot – Paige McCormick
X Screenshot – Anti Left Memes
X Screenshot – RESISTING THE RESET

Als je dit artikel leuk vond, kijk dan voor meer soortgelijke artikelen op WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/tim-walz-attacks-trump-for-helping-a-mom-pay-for-her-groceries-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....