Loskomen van het verleden, omdat het een verzinsel, een fictie met een bedoeling is. Loskomen van het kwaad, de machine en de vernietiging, omdat het de realiteit is.

Het artikel over de holbewoners zal velen in een kramp doen schieten. Dat is vrij logisch, aangezien we allemaal afstammelingen zijn van de één van de beide groepen die in dat artikel worden genoemd. Ik heb het idee dat de originele holbewoners, de overlevenden van de catastrofe en hun afstammelingen, zo goed als van de aardbodem zijn verdwenen. Op enkele volkeren die naar de randen van de wereld zijn verschoven na, zijn we wellicht allemaal afstammelingen van de “Tunnelkwekelingen”. Dat zijn degenen die door de groep met voorkennis zijn ontvoerd en ondergronds zijn doorgefokt. Ik kan het niet leuker maken dan het is: we weten toch wie de overwinnaar is, wie de wereld beheerst? Kijk om je heen, zou ik zeggen.

Wat maakt dat van ons? Een ondersoort van het origineel? Waar kun je dat aan zien? Waar zijn we nu weer in verzeild geraakt!

Toen schoot het me plotseling te binnen: de bloedgroepen!

Er is iets vreemds met die bloedgroepen, de zogenaamde Rhesus-factor, die zowel positief als negatief kan zijn. Wat bepaalt of je bloed positief of negatief is, is de Rhesus (Rh) factor, een erfelijk eiwit in rode bloedcellen. Als je bloedcellen het rhesusproteïne bevatten, heb je een positieve bloedgroep. Als er geen rhesusproteïne in je bloedcellen zit, heb je een negatieve bloedgroep. In de natuur komt de negatieve Rhesus-factor op geen enkele manier voor, het bestaat niet. Dit gegeven hoor of lees je eigenlijk nooit en niemand staat er bij stil. Met natuur bedoelen we dan specifiek de zoogdierengroep, van olifant en chimpansee tot en met de vleermuis en de walvis. Het maakt niet uit welke bloedgroep zoogdieren hebben: ze zijn allemaal positief. De zogende mens zou dan toch als afgeleide van de aardse natuur Rhesus-positief moeten zijn.

En daar scheiden zich de wegen.

Want er zijn mensen met het “onnatuurlijke” Rhesus-negatieve bloed, volgens de geleerden ongeveer 7% van de totale wereldbevolking.


We hebben ooit eens een stukje vertaald met betrekking tot een boek van Nick Redfern “Bloodline of the Gods”, een uitgebreide uitleg van hoe dit is ontstaan.


Als je dit hebt gelezen moet je verbeeldingskracht wel worden geactiveerd en met het verhaal op de loop gaan.

Stel je eens voor, dat er ooit mensachtigen zijn geweest die een gebrekkige versie van zichzelf hebben gekopieëerd om hier voor hen te werken. Of om op de schepping te passen. Gebrekkig, want zonder vleugels, kortlevend, vrijwel blind, altijd hongerig en min of meer hersendood. Zo’n maaksel laat zich dan van nature graag leiden, dat lijkt me logisch. We horen wel eens over “zielloze non-playing characters”, waaruit de volgzame massa bestaat. Moet ik het nog duidelijker maken? We moeten niet denken dat we buitengewoon intelligent en begaafd zijn met 0,003% gezichtsvermogen en gebrekkig functionerende hersenen. We kunnen niet eens twee dingen tegelijk, zonder er een puinhoop van te maken. Logisch.

Het zou ook kunnen, dat onze voorouders wel degelijk hoog intelligent en begaafd zijn geweest als “carbon copy” van de “Goden met vleugels”. De makers zijn na gedane arbeid vertrokken en door de veranderende atmosfeer – alles wat groeit wordt groter – zijn de “carbon copies” gedegenereerd tot wat we nu zijn. Omdat alles wat groeit groter wordt, wordt ook de druk verhoogd en wordt het leven steeds zwaarder.

Stel je nu ook eens voor dat hier al een schepping was, maar dat er ook al andere intelligente wezens aanwezig waren toen die mensachtigen hier arriveerden. Normaal gesproken zijn het indringers, migranten, die hier de boel kwamen exploiteren, zonder verder iemand iets te vragen. Vertrekken konden ze niet, dus ze hielden zich schuil. Ondergronds en misschien via andere frequenties onzichtbaar voor ons. De makers waren te machtig om aan te pakken, ze zaten hun tijd uit.

Stel je vervolgens eens voor, dat de makers er op een gegeven moment genoeg van hadden en zijn vertrokken. Daarmee lieten ze hun creatie aan hun lot over en derhalve in een hopeloze en hulpeloze situatie. En dat er vervolgens een bepaalde groep – die hier eerder was – de macht over de koolstof creaties heeft overgenomen door miljoenen te ontvoeren en ondergronds te houden, ermee te experimenteren, verstoken van zonlicht en om als gemuteerde creaties weer aan het aardoppervlak te verschijnen.

Uiteraard nadat het aardoppervlak was verwoest door een grote, wereldomspannende natuurramp, waardoor een groot deel van de mensheid was verdwenen en met de overlevenden, de oorspronkelijke koolstof-creaties van de Goden diende te worden afgerekend. Er waren nu “nieuwe goden” en hun discipelen terroriseerden het oppervlak met dood, verderf en verwoesting.

Vraagstelling.

Zijn we als menselijk ras gemankeerd en met talloze gebreken door de BRON/Schepper/Maker ZELF gecreëerd om als slaven te dienen?

Zijn we als menselijk ras gemankeerd en met talloze gebreken door de afgevaardigden van de BRON – de Gevleugelde Goden – gecreëerd om als slaven te dienen?

Zijn we als menselijk ras als een perfecte natuurlijke kopie van de BRON, zij het aangepast aan de natuurlijke omgeving, om als “kroon op de schepping” de natuur te dienen?

Of zijn we als menselijk ras door experimenteren en mutaties gemaakt tot wat we nu zijn, om na de grote catastrofe als slaven te dienen?

Dat onze begaafde en intelligente voorouders als bij donderslag zijn verdwenen en dat wij als hun erfgenamen eigenlijk amper een verleden hebben, laat staan kennen?

Kunnen we als compleet verzwakte en feitelijk gedegenereerde menselijke soort nog een keus maken tussen goed en kwaad, tussen de natuur en de machine? Een keus tussen de BRON en de vernietiging? Tussen HART en hersenen? Moeten we die keus maken of wachten we op iets of iemand die dat voor ons doet, zodat we alleen maar hoeven te doen waar we denken goed in te zijn: volgen en gehoorzamen?

Ik denk dat ik het antwoord wel weet en ik denk ook dat velen die keus toch ook al hebben gemaakt. Nog heel veel meer hebben die keus niet gemaakt en gaan ze hoogstwaarschijnlijk ook niet maken, omdat ze denken die keus niet meer te hebben. Een vrij omvangrijke groep zwaar gemuteerde “carbon copies” kiest voor vernietiging; kijk maar om je heen, alles moet kapot. Wat is het idee, waar zijn ze bang voor?

Kunnen we onszelf “opwaarderen” om uit die neerwaartse spiraal te geraken? Hoe moet dat dan? Moeten we dit zelf allemaal uitvinden? Ja dus.

Er is een holte in je hart. Zoek het op. Daar is waar het gebeurt. Ieder mens is zijn eigen universum. Ik noem het “de leegte”. Het begin van alles. De zetel van de BRON. De infectie die de aarde in gijzeling houdt is niet gebaat bij creatie, leegte en het begin. Deze is gebaat bij vernietiging, materie en het einde. Laat merken dat we het in de gaten beginnen te krijgen. Dat infectueuze apparaat hanteert de gouden regel om zijn bestaan te rechtvaardigen en het is alleszeggend:

“Goed en kwaad kunnen niet naast elkaar bestaan, omdat dat niet kan.”


Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/10/17/actueel-kiezen-tussen-goed-en-kwaad-mens-en-machine-creatie-en-vernietiging/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....