NBC News-correspondent Vaughn Hillyard heeft deze woensdag een bom ontploft over de vroege stemperiode in Arizona, en het ziet er niet goed uit voor Kamala Harris.

Ondanks alle mediahype rond haar, noemde geen enkele vroegstemmer die door Hillyards team werd geïnterviewd, dat zij de vice-president steunden. Hillyard merkte op dat de Republikeinen momenteel de overhand hebben in de vroege stemfase in Arizona, met GOP-kiezers die de Democraten twee tegen één overtreffen, zoals gerapporteerd door de Daily Caller.

Democratische presidentskandidaat en huidige vice-president van de VS Kamala Harris spreekt tijdens een rally in het Erie Insurance Arena in Erie op 14 oktober 2024.

Hillyard verscheen op “Jose-Diaz Balart Reports” en benadrukte het sterke verschil tussen 2020 en de huidige vroege stemtrends.

GRATIS MAGA Hoed! Claim de jouwe vandaag – Betaal alleen verzendkosten

In 2020 stonden de Democraten voor in het vroege stemmen, maar dit keer zijn het de Republikeinen die de leiding nemen. Hij merkte op dat geen enkele stemmer op de stembureaus in Mohave County enige steun voor Kamala Harris, een prominente figuur in de Biden-administratie, uitsprak.

“We gingen naar een paar vroege stemlocaties en we zagen lange rijen tijdens de lunchpauze. Dertig mensen wachten in de rij, en we moeten opmerken dat we geen enkele persoon hebben gevonden die luidkeels tegen ons zei dat ze op Kamala Harris hadden gestemd,” rapporteerde Hillyard. In plaats daarvan kwamen ze enthousiaste Trump-supporters tegen die klaar waren om vroeg hun stem uit te brengen.

Voormalig president Donald Trump spreekt tot een publiek tijdens een townhall bijeenkomst in het Dort Financial Center in Flint, Michigan op dinsdag 17 september 2024.

Trump-kiezers zoals Jim Coddington deden een gezamenlijke inspanning om vroeg te stemmen, een scherp contrast met wat we in eerdere verkiezingen zagen. Dit jaar doen mensen een “speciale moeite” om naar de stembus te gaan.

Een andere stemmer uit Mohave County, Shelley Schwarz, bevestigde dat gevoel en zei dat dit haar eerste keer was dat ze vroeg stemde, en dat het de aanhoudende aanmoediging van Trump was die haar daar kreeg. “Hij blijft het zeggen, en ik heb erover nagedacht, en hier ben ik,” verklaarde ze.

Hillyard merkte ook op dat sommige stemmers die in 2020 niet eens hadden gestemd, zich gedwongen voelden om in 2024 vroeg te stemmen vanwege de huidige toestand van het land. Een stemmer zei dat hij in 2020 niet had gestemd, maar dit keer was hij “ontsteld door de toestand van het land.”

Hillyard noemde dat drie extra stemmers meldden dat ze recentelijk uit blauwe staten naar Arizona waren verhuisd om hun steun voor Trump te tonen.

Volgens de meest recente peilingen leidt Trump in Arizona met een krappe marge van 49% tot 47%, een kritieke ontwikkeling aangezien Arizona in 2020 nipt door Biden werd gewonnen.

Toen veiligde Biden de staat met een flinterdunne marge van 49,4% tegen Trump’s 49,1%, wat een belangrijke verschuiving markeert ten opzichte van 2016, toen Trump Hillary Clinton versloeg met 49,5% tegen 45,4%.


De meningen die door bijdragers en/of inhoudspartners worden geuit, zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/early-voting-in-arizona-harris-fans-might-as-well-search-for-atlantis-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....