De voorzitter van het Huis, Mike Johnson, beschuldigde CBS News ervan selectief interviews te bewerken om de democraten te bevoordelen en de republikeinen te hinderen.

De republikeinse voorzitter plaatste een thread op het sociale mediaplatform X waarin hij voorbeelden noemde van situaties waarin interviews door de omroep waren geknipt of bewerkt.

“CBS staat onder vuur vanwege het selectief bewerken van hun interviews om de democraten te promoten en de republikeinen te ondermijnen,” schreef voorzitter Johnson op X. “Gisteren kozen ze ervoor om Vijf belangrijke minuten uit mijn bijna 15 minuten durende interview te knippen.”

GRATIS MAGA-hoed! Claim de jouwe vandaag – betaal alleen verzendkosten

Johnson deelde een clip van Fox & Friends First, waarin een van zijn sms-berichten werd voorgelezen waarin hij verklaarde dat hij nooit meer een vooraf opgenomen interview met CBS zou doen.

De voorzitter van het Huis deelde vervolgens voorbeelden van kwaadaardige bewerking. In de eerste werden Johnson’s opmerkingen over mensen die direct door de orkaan Helene werden getroffen, uit het interview geknipt.

CBS bewerkte ook een clip over stemmen door niet-burgers. Specifiek verwijderde de omroep Johnson’s opmerkingen waarin hij de acties van de gouverneur van Virginia, Glenn Youngkin, prees, die inspanningen heeft geleid om een eerlijke verkiezing binnen zijn jurisdictie te waarborgen.

Last but not least, deelde Johnson een clip over de SAVE Act die door CBS werd uitgeknipt.

Hoewel omroepen regelmatig vooraf opgenomen interviews bewerken, wordt het als diep onprofessioneel beschouwd om dit op een manier te doen die de ene kandidaat boven de andere kan bevoordelen.

Het is niet de eerste keer dat CBS van dit gedrag wordt beschuldigd, met Kamala Harris’ “60 Minutes” interview dat dezelfde bewerkte behandeling heeft ontvangen.

Als je dit artikel leuk vond, bekijk dan meer zoals dit op WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/cbs-news-accused-of-editing-an-interview-to-favor-democrats-again-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....