Steele, nu host van The Sage Steele Show, maakte duidelijk dat Amerikanen meestal bereid zijn om hun leiders te vergeven wanneer zij fouten toegeven. Het resoneert met mensen omdat “we allemaal fouten maken,” merkte ze op. Steele voegde eraan toe dat Harris een gouden kans heeft gemist om leiderschap te tonen en eerdere fouten toe te geven.

De Amerikaanse senator Kamala Harris, D-Calif., geeft een interview aan Rekha Basu van de Des Moines Register na de zomerpicknick van de West Des Moines Democrats op woensdag 3 juli 2019, in Legion Park in West Des Moines. 0703 Harris Klobuchar 016 Jpg

Steele ging verder met te zeggen: “En dus, wanneer zij voortdurend weigerde om kansen te benutten om iets toe te geven en te zeggen: ik had gewild dat we dit achteraf anders hadden gedaan, en hier is hoe ik het anders zou doen — ik zou haar op veel manieren steunen, maar op dit moment geeft zij ons geen enkele reden om haar te steunen omdat zij weigert eerlijk en verantwoordelijk te zijn over iets.”

Jul 9, 2019; Marina del Rey, CA, VS; Sage Steele leidt de Gatorade Athlete of the Year Awards in Ritz-Carlton. Verplichte credit: Kirby Lee-Imagn Images

Tijdens haar optreden bij Newsmax’s Finnerty, hield Steele niet terug in haar kritiek op Harris’ onwil om kritieke kwesties rechtstreeks aan te pakken. Ze benadrukte dat Harris belangrijke vragen ontweek, zoals haar standpunt over door belastingbetalers gefinancierde transgenderoperaties voor gedetineerden en illegalen, en haar gebrek aan transparantie met betrekking tot de behandeling van de grenscrisis door de regering.

GRATIS MAGA-pet! Vraag die van jou vandaag aan – betaal alleen verzendkosten

Steele verklaarde dat Harris deze kans had kunnen gebruiken om “haar posities over belangrijke kwesties te verduidelijken.” Of Harris’ poging om bij conservatieven aan te slaan succesvol was, is ter discussie, maar één ding is duidelijk — volgens Steele was het een gemiste kans.

Vicepresident Kamala Harris geeft opmerkingen aan een groep Republikeinen en Onafhankelijken voor Harris in Grayhawk Golf Club in Scottsdale, op 11 oktober 2024.

Volgens Newsmax gelooft Steele er stevig in dat kiezers verlangen naar eerlijkheid en verantwoordelijkheid van hun politieke leiders, vooral in het gepolariseerde klimaat van vandaag.

Voor veel Amerikanen is het toegeven van fouten of het rechtstreeks aanpakken van moeilijke vragen een teken van karakter en leiderschap. In de ogen van Steele is Harris tekortgeschoten in deze verwachtingen, omdat ze ervoor heeft gekozen om de dringende kwesties die kiezers willen beantwoord zien te omzeilen. Door geen duidelijke antwoorden te bieden of verantwoordelijkheid te nemen voor de tekortkomingen van haar regering, heeft Harris potentiële supporters het gevoel gegeven niet geïnspireerd en losgekoppeld te zijn.

Afbeeldingscredit: Lev Radin – Shutterstock.com

Steele suggereerde dat dit gebrek aan openheid kiezers verder kan vervreemden die op zoek zijn naar een leider die bereid is om naar voren te stappen, fouten toe te geven en, indien nodig, het schip recht te zetten. Zonder deze eigenschappen waarschuwde Steele dat Harris het risico loopt om steun te verliezen van conservatieven of onbeslisten kiezers.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn de hunne en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen opmerkingen.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/harris-gave-voters-zero-reasons-to-support-her-sage-steele/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....