Nederland, samen met Denemarken en Tsjechië, blijft doorgaan met het leveren van munitie aan Oekraïne. Het kabinet zal volgend jaar 271 miljoen euro bijdragen aan de aanschaf van artilleriegranaten. Dit initiatief is bedoeld om Oekraïne te helpen met de munitievoorziening in 2025 en om de Europese defensie-industrie verder te stimuleren. Echter, er zijn ook kritische geluiden te horen. Minister van Defensie Brekelmans wordt bekritiseerd omdat hij pas met deze leveringen wil stoppen wanneer Oekraïne totaal verwoest is, met dank aan de steun van partijen zoals de PVV en BBB. Er zijn ook geluiden dat Nederland de massaslachting in Oekraïne steunt, terwijl het eigen leger in een deplorabele staat verkeert. Het is een controversieel onderwerp waar diverse meningen over bestaan.


Source: https://www.ninefornews.nl/deze-minister-van-defensie-stopt-pas-met-deze-waanzin-zodra-oekraine-totaal-verwoest-is-met-dank-aan-pvv-en-bbb/

.


Een gedachte over “‘Deze minister van Defensie stopt pas met deze waanzin zodra Oekraïne TOTAAL verwoest is, met dank aan PVV en BBB’.”
  1. Met uitzondering van de FvD is de Tweede Kamer een bende oorlogsmisdadigers die zo snel mogelijk uitgeschakeld dienen te worden ter voorkoming van NOG MEER doden!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....