MSNBC reageerde op het rampzalige Fox News-interview met Kamala Harris op de typische manier – met beschuldigingen van racisme en seksisme.

Bret Baier sloop de campagne van de Democraat in een 28-minuten interview dat de meesten beschrijven als rampzalig voor de Vice President. Harris ontweek herhaaldelijk vragen of gebruikte mogelijkheden om haar beleid aan een nieuw publiek voor te stellen om Donald Trump aan te vallen.

Natuurlijk was de scrutinie te veel om te verdragen voor veel liberalen, waaronder de linkse MSNBC. Op “The Beat with Ari Melber” uitte Sunny Hostin van The View haar frustratie over het feit dat Harris door een journalist op dezelfde manier werd aangesproken als ze met Trump praten.

GRATIS MAGA Hoed! Vraag de jouwe vandaag aan – Betaal alleen voor de verzending

“Ik zag een beetje van het [Fox News] panel na het interview en een vrouw zei dat [Harris] gepassioneerd binnenkwam, en zei ook dat ze bozer werd,” legde Hostin uit. “Ik dacht dat [Baier] gepassioneerd binnenkwam, en waar ik heel moe van ben, is dit stereotype van de boze, zwarte vrouw.”

“Ze was niet boos; ze was in controle – van het feit, ze was gepassioneerd. Passie is geen kwaadheid,” ging ze verder, voordat ze klaagde over Trumps recente opmerkingen over de “domme” correspondenten van The View.

Gebruikers van sociale media merkten op dat het gebruik van de racesticker betekende dat Harris verschrikkelijk had gepresteerd tijdens het interview.

X Screenshot – UnipartyBomber
X Screenshot – Giovanni Marsolis
X Screenshot – Jonathan
X Screenshot – PA PATRIOT

Een andere gebruiker merkte op dat Baier niet beroemd is om zijn genegenheid voor Trump.

X Screenshot – Ashley

Als je van dit artikel genoten hebt, kijk dan voor meer zoals dit op WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/the-views-sunny-hostin-thinks-kamala-harris-interview-with-fox-news-was-racist-and-sexist-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....