Vorige week ontving ik een brief van GGD Rotterdam-Rijnmond als reactie op mijn stuitingsbrief, waarin ik hen aansprakelijk stel voor de schade die ik heb opgelopen door de Pfizer-vaccinatie.

Wat mij bijzonder verbaast, is dat GGD Rotterdam-Rijnmond beweert geen bewijs te hebben dat ik hen telefonisch op de hoogte heb gesteld van mijn vaccinatieschade. Ik heb ontiegelijk vaak contact gehad met de GGD, maar blijkbaar kennen ze mij opeens niet meer? Of sta ik als ‘wappie’ in hun systeem? Dat maakt het wel makkelijker om dit af te wimpelen.

Verder geeft de GGD aan niet aansprakelijk te zijn voor de schade, tenzij er een fout is gemaakt bij de toediening van het vaccin, wat volgens hen niet het geval is. Is er gecontroleerd of het vaccin correct in de spier is geïnjecteerd en niet per ongeluk in een bloedvat? Hoe zij dit zonder onderzoek kunnen uitsluiten, blijft voor mij een raadsel.

Wat betreft de informatievoorziening verwijst de GGD naar andere instanties, zoals het RIVM, het CBG en de fabrikant van het vaccin. Zou het niet de verantwoordelijkheid van de GGD moeten zijn om duidelijke en volledige informatie te geven voordat de vaccinatie wordt toegediend? Er wordt beweerd dat er op de vaccinatielocaties informatie beschikbaar was over ernstige bijwerkingen. Dit is bullshit. Sterker nog, wanneer je vragen stelde aan de GGD medewerker over ernstige bijwerkingen op de priklocatie, werd je doorverwezen naar de website van het RIVM, die vervolgens weer verwees naar het CBG. Doorverwijzen is geen informatie verstrekken.

Ik heb ervoor gekozen de naam van het afdelingshoofd van de GGD uit deze reactie te laten. Mijn doel is niet om individuen aan te vallen, maar om aandacht te vragen voor de ernstige fouten die de GGD heeft gemaakt. Het feit dat de GGD mij zelfs aanraadde een tweede vaccinatie te nemen nadat ik al te maken kreeg met ernstige bijwerkingen, toont hoe onverantwoord deze ‘gezondheidsdienst’ handelt. Dit had rampzalige gevolgen kunnen hebben voor mijn gezondheid, zoals helaas bij anderen is gebeurd.

Het is tijd dat de GGD verantwoordelijkheid neemt voor deze grove fouten en erkenning geeft aan degenen die schade hebben geleden.


Source: https://thelongshot.nl/briefggd/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....