Minister Faber (PVV) heeft aangekondigd dat het gebiedsverbod voor David Icke met twee jaar verlengd zal worden. Icke kreeg dit verbod bijna twee jaar geleden opgelegd, nadat hij was uitgenodigd om te spreken op een vredesdemonstratie op de Dam in Amsterdam. Jurist Jeroen Pols staat Icke bij in deze zaak en benadrukt dat de beslissing van de overheid steeds meer willekeurig lijkt en een politieke agenda lijkt te hebben. Pols waarschuwt dat de repressie in Europa niet zal afnemen en dat er steeds harder wordt opgetreden tegen mensen die afwijken van het heersende narratief. Minister Faber motiveert haar beslissing door te verwijzen naar het feit dat Icke bekend staat als verspreider van complottheorieën, waaronder de claim dat de wereld geregeerd wordt door reptielen en dat de Joden verantwoordelijk zouden zijn voor de financiële crisis en de aanslagen op 11 september 2001. De rechtbank heeft geconcludeerd dat Icke een potentieel gevaar vormt voor de openbare orde, omdat het bespreken van complottheorieën kan leiden tot sociale acceptatie van antisemitisme, xenofobie en racisme. Minister Faber noemt de dreiging van het verspreiden van complottheorieën en anti-institutioneel extremisme nog altijd niet afgenomen. Icke heeft in diverse interviews uitlatingen gedaan die passen bij het verspreiden van complottheorieën en die kunnen bijdragen aan anti-overheidsextremisme. Zo beweert hij onder andere dat er een wereldwijd netwerk is van geheime genootschappen die de bevolking controleert. Ook noemt hij de Nederlandse overheid in interviews fascistisch. Minister Faber concludeert dat er concrete aanwijzingen zijn dat Icke een potentieel gevaar vormt voor de openbare orde en is voornemens om zijn signalering in het Schengeninformatiesysteem (SIS) met twee jaar te verlengen. Hierdoor mag Icke Nederland en de Europese Unie nog steeds niet in.


Source: https://www.ninefornews.nl/deze-bizarre-brief-kreeg-complotdenker-david-icke-zojuist-van-pvv-minister-faber/

.


3 gedachte over “Deze bizarre brief kreeg ‘complotdenker’ David Icke zojuist van PVV-minister Faber.”
  1. Beste heer Icke, Hierbij informeer ik u over mijn voornemen om uw signalering in het Schengeninformatiesysteem (SIS) op grond van artikel 24lid 1 onder a van de Verordening 2018/1861 jo. artikel 67a Vreemdelingenwet te verlengen voor de duur van twee jaar. U mag op deze brief reageren. Onderaan de brief staat hoe u dit kunt doen. Ik zal uw reactie meenemen in mijn beslissing.

    Was getekend, Faber en, mijn idee, Maxima van de Bilderberg!

    De wellicht meest gore landverraadster Faber kan dus wel David Icke tegenhouden, maar wel Africa importeren om ze daarna in Soedan te doden. Hitler in de versnelling!

  2. Met dank aan Nathan Ehrensperger te Palermo!
    Wij anarchisten maken ze vreedzaam af en desnoods met hun eigen methoden!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....