Kate Cassidy, de vriendin van Liam Payne, heeft vrijdag voor het eerst gereageerd op het tragische overlijden van de Britse zanger. In een emotionele post op Instagram Stories schrijft ze: “Ik ben helemaal de weg kwijt.” Het nieuws van Payne’s dood heeft haar diep geraakt. Het koppel had twee jaar lang een relatie en was onlangs nog samen in Buenos Aires. Cassidy bedankt iedereen voor de steun die ze heeft ontvangen en vraagt om wat privacy in deze moeilijke tijd.

Maar achter de schermen van hun relatie lijkt er meer aan de hand te zijn. Cassidy verliet Argentinië eerder dan Payne, zonder duidelijke reden. Dit roept vragen op over wat er precies is gebeurd tussen hen. Ondanks de geruchten over een mogelijke breuk in 2023, waren ze nog steeds samen en leken ze gelukkig. Het is een tragisch einde voor een liefdesverhaal dat veelbelovend leek.

Het overlijden van Payne heeft de wereld geschokt en velen rouwen om het verlies van deze getalenteerde artiest. Zijn muziek zal voortleven, maar het is een pijnlijke herinnering aan de fragiliteit van het leven. Cassidy sluit haar bericht af met een hartverscheurende boodschap aan Payne: “Liam, mijn engel, jij bent alles. Ik wil dat je weet dat ik onvoorwaardelijk en volledig van je hield. Ik zal de rest van mijn leven van je blijven houden. Ik hou van je Liam.”

De details rondom het overlijden van Payne zijn nog steeds onduidelijk. Volgens Argentijnse media zou hij van het balkon van zijn hotelkamer zijn gevallen na een uitbarsting van woede. Er wordt gespeculeerd dat alcohol en drugs een rol hebben gespeeld. De politie doet nog steeds onderzoek naar de exacte omstandigheden van zijn dood.

Het is een tragisch einde voor een jonge artiest die nog zoveel te bieden had. Payne zal gemist worden door zijn fans en geliefden, en zijn muzikale nalatenschap zal voortleven. Rust in vrede, Liam Payne.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20241018_96494594

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....